Snøfrie påskedestinasjoner nordmenn reiser til

Er du ikke begeistret over påskefjellet? Vi har funnet frem snøfrie destinasjoner for deg som vil ha det litt mildere i påskeferien.

Bottom Bay er en av de fineste strendene på Barbados.

Påskeferie er ikke nødvendigvis synonymt med timer i skisporet, ullundertøy og kvikk lunsj i sekken. Mange nordmenn velger å bytte ut sekken med trillekofferten for å ha samvær med familie og venner i en storby eller på en solsikker strand på andre siden av kloden. Her er snøfrie destinasjoner det er verdt å reise til.

Påskeferie 2023

I april er det en del fridager grunnet påske. Det starter med skjærtorsdag 6. april og langfredag 7. april. 2. påskedag kommer den påfølgende mandagen, 10 april.

Uten å ta noe fri vil du få 5 dager i strekk fra torsdag til mandag. Dersom du har mulighet til å ta ferie eller avspasere mandag til onsdag (3.-5. april) får du hele 10 fridager i strekk – perfekt lengde for en god utenlandstur.

Sjekk Laurel Nights for verdens beste hoteller

Søk etter billige flybilletter her

Her finner du alle hoteller

London: Populær påskedestinasjon blant nordmenn

London er fremdeles en av de mest populære påskedestinasjonene blant nordmenn. Utover fantastiske handlegater, kan London friste med turistattraksjoner og museer i verdensklassen, musikaler og spennende kulturopplevelser, samt et uendelig utvalg av restauranter og puber. Ikke minst: Engelsk fotballfeber!

Her må du bo: Park Plaza Westminster Bridge London

Se alle hoteller i London

Her er forslag til supre aktiviteter i London

Dubai: Et moderne ferieparadis hvor øst møter vest

Dubai er et moderne ferieparadis hvor østen og vesten møtes. På kort tid har byen gått fra en enkel fiskeby til en av verdens mest moderne og luksuriøse metropoler. I dag strømmer turister til Dubai i rekordfart for å besøke verdens høyeste hotell, se kunstige øyer formet som palmer, stå på ski innendørs eller bo på verdens første undervannshotell.

I april kan byen friste med solgaranti og gjennomsnittstemperatur på hele 31 grader. Ørkensafari med firhjuling er et must om du ønsker en annerledes påskeferie, eller gjør som de lokale innbyggerne: bruk en kamel som fremkomstmiddel!

Her må du bo: Atlantis The Palm

Søk etter flybilletter

Aktiviteter å gjøre i Dubai finner du her

Santiago: En overraskende og sofistikert by

Chile er et av Sør-Amerikas mest velstående land, og ligger praktfullt til mellom Stillehavet og Andesfjellene. Her finner du en langstrakt kystlinje på den ene siden, og noen av verdens beste skisportområder på den andre. Hovedstaden Santiago, er en metropol med spennende byliv og fantastisk mat. April er en høstmåned, med en behagelig gjennomsnittstemperatur på 15 grader og svært lite regn.

British Airways flyr direkte fra London til Santiago på 14 timer og 40 minutter.

Her må du bo: Hotel Plaza El Bosque Ebro

Søk etter flybilletter til Santiago her

Ting å gjøre i Santiago finner du her

Cancun: Sol, sol og verdenskjente nattklubber

Nordmenn som er lei snø og kulde kan legge påsketuren til Cancun i Mexico, hvor gjennomsnittstemperaturen i april er hele 26 grader. Byen ligger i Yucatán-peninsulaen, et område med fantastisk kulturarv og gamle ruiner som viser til Mexicos kolombianske forhistorie langs Riviera Maya.

I dag er Cancun et yrende ferieparadis hvor hoteller og verdenskjente nattklubber ligger som perler på en snor langs kritthvite strender. Maya-monumentet Chichén Itzá er på listen over verdens syv underverk og absolutt verdt turen. Her kan du også bruke påskeferien på å bade i vannhull, snorkle, dra på luksusshopping og nyte smaken av sommer med en deilig margarita i solnedgangen.

Her må du bo: Gran Caribe Resort & Spa All inclusive

Her kan du søke etter flybilletter

Aktiviteter i Cancun finner du her

Beijing: Uendelige turistattraksjoner

Beijing var Kinas keiserlige hovedstad i 800 år og kan i dag lokke med uendelige turistattraksjoner. Den 6 350 kilometers lange Kinesiske muren like nord for Beijing er et mesterverk som må oppleves. Byen har en så lang og spennende historie med fantastiske monumenter at det kan føles som påskedagene ikke strekker til. Besøk den forbudte by med sine storslagne palasser og hager, Den himmelske freds plass, Ming-gravene og Himmelens tempel, bare for å nevne noen.

Beijing er også et unikt shoppingeldorado med sine utallige kinesiske markeder. Ta turen til det berømte loppe- og antikkmarkedet Panjiayuan i sørvest-Bejing for en helt unik turistopplevelse.

Her må du bo: Legendale Hotel Beijing

Her kan du søke etter flybilletter til Beijing

Ting å gjøre i Beijing finner du her

New York: Byen som aldri sover

Nordmenn elsker ”det store eplet” og trafikken over Atlanteren har endelig begynt å ta seg opp igjen etter korona-pandemien. Den amerikanske storbyen med over 8 millioner innbyggere og et hav av opplevelser i vente, kan også lokke med over 12 000 ulike restauranter, fantastisk shopping, og museer i verdensklasse. Det er alltid noe nytt å oppdage i byen som aldri sover.

Her må du bo: Dream Downtown

Søk etter flybilletter til New York

Se alle opplevelser i New York

Hong Kong: En jungel av neonlys og skyskrapere

Hong Kong er en urban jungel av skyskrapere og neonlys. Den tidligere britiske kolonien er en attraksjon i seg selv, men kan også tilby uendelige kulturopplevelser. Få et innblikk i byens gamle kinesiske tradisjoner og Østens mystikk, se verdens største Buddha-statue , Tian Tan Buddha, eller opplev Hong Kongs flotteste panoramautsikt fra Victoria Peak. Hong Kong er også kjent for både eksklusiv luksus-shopping og kinesiske markeder hvor du kan teste pruteferdighetene og mat fra alle verdenshjørner.

Her må du bo: Harbour Grand Kowloon

Søk etter flybilletter til Hong Kong

Se toppopplevelser i Hong Kong

Barbados: Kritthvite strender og total avslapning

Øst i det karibiske hav finner du den selvstendige øystaten, og det ultimate ferieparadiset, Barbados. Øya har engelsk som sitt offisielle språk, og er en svært populær destinasjon takket være sine fantastiske, kritthvite strender. La ullstilongsen ligge hjemme da gjennomsnittstemperaturen på Barbados i april er rundt 30 grader. Det er også sesongen for kitesurfing, da i deilig, varm vind. Foruten sol, sand og badeliv, kan du bruke påskedagene på vannsport og snorkle blant skilpadder, delfiner og nydelige koraller.

Her må du bo: The Crane Resort

Søk etter flybilletter her

Hva med et 90-minutters skilpadde- og forliscruise på Barbados?