Som en utenomjordisk reise

Flest nordmenn ønsker å reise til Island, ifølge ny undersøkelse.

Mange ønsker å reise til Island som neste destinasjon, ifølge reisesøkemonitoren dohop.no.

Og dét med god grunn. Islands eventyrlige landskap klarer å trollbinde turistene og lokker stadig flere til besøke vulkanøya.

Det kan høres ut som en klisje, men ser man på bilder fra de vakre stedene på Island er det noe litt utenomjordisk over det hele.

De varme kildene, turkise vannet, skarpe fjelltopper som mykes opp av byene i dalene. Menneskene som bor her ønsker alle velkommen.

Det er ikke mange år tilbake i tid at Island var nesten sittende fast mellom den moderne og den gamle verden. Situert nesten på toppen av verden, så tydelig konstruert av vulkanske utbrudd, kan det nesten virke at naturen har prøvd å beskytte Island fra turismen. De uberørte fjellene, geysirene, den kjølige, friske luften har for sterke tiltrekningskrefter og mennesker fra hele verden har oppdaget alt Island har å by på.

rej

Naturens makt

Det er noe med Island som får de mest hverdagslige gjøremål til å bli bedre og mer spektakulære.

Plasking i vannet blir geotermisk sauna. En spasertur forvandles til en forestilling av Islands mest aktive geysir, Strokkur.

En overnatting på camping gir deg plasser på første rad til den spektakulære fargeforvandlingen på himmelen.

Island tilbyr en lang liste over attraksjoner og aktiviteter og her vil ingen turister kjede seg. Her er bare noen forslag til utflukter for deg som vil oppleve mer:

  • Havfiske
  • Hvalsafari
  • Nordlystur
  • Fossefallet Gullfoss.
  • Gaysirtur
  • Isbrelagunen

 

Den Blå Lagune er obligatorisk når du reiser til Reykjavik.

Her nyter dere det varme (36-39 grader) og mineralrike vannet uansett årstid.Lagunens varme vann inneholder naturlig aktive ingredienser som mineralsalter og grønne alger. Disse hjelper deg å slappe av. Du for i tillegg rengjort og skrubbet huden med den hvite kiselleiren. island1Den blågrønne algen tilfører huden næring og gjør den myk.

Få klarer å si nei til dette og når hele pakken blir servert i fantastiske omgivelser og utrolige farger er det bare å klikke og bestille flybillett og hotell.

Vi har funnet noen av de fineste hotellene i Reykjavik for å gjøre alt enklere for deg.

Island som destinasjon ser vi er økende trend og er det tre flyselskaper som flyr til Island fra Norge, det er SAS, Norwegian og Icelandair, skriver dohop.no.

Søk flybilletter her.

 

Les: Dette er de perfekte bryllupsreisene

Instagramkontoer som gir deg reisefeber

 

Her bor du

Hotel 101

PicMonkey 1101 hotel ligger i hjertet av Reykjavík, med gåavstand til Laugavegur og Reykjavík rådhus. Ikke langt unna ligger også Hallgrímskirkja og Islands nasjonalmuseum.

Her kan du kose deg med både boblebad, dampbad og badstue.På dette 4 stjerners hotellet med sin luksuriøs stil, kan du spise på hotellets restaurant og en bar/lounge om du ikke vil utforske byens utvalg.

 

Les også:

Cocktailbarene du besøker i Paris

 

Apotek Hotel

PicMonkey Collage2Apotek Hotel ligger i hjertet av Reykjavík, med gåavstand til Hallgrímskirkja, Laugavegur og Reykjavík rådhus. Ikke langt unna ligger også Hallgrímskirkja og Islands nasjonalmuseum. Hotellet er totalrenovert i 2014 så her nyter gjestene moderne, freshe rom.

 

Icelandair Hotel Reykjavik Natura

PicMonkey Collage3

Icelandair Hotel Reykjavik Natura er et overnattingssted nær flyplassen i Reykjavík, og i nærheten finner du Perlan, Islands nasjonal- og universitetsbibliotek og Reykjavík rådhus. Ikke langt unna ligger også Öskjuhlíð og Sagamuseet.

Her kan du nyte timer med deilige behandligner på hotellets spa i tillegg til en helsestudio. Er du glad i skjønnhet og velværet vil dette hotellet passe deg. Med sine 4 stjerner tilbyr Icelandair Hotel en restaurant, en bar/lounge, et forretningssenter, møterom og luksustransport-/limousintjeneste.

 

CenterHotel Thingholt

PicMonkey Collage4

 

Center Hotel Thingholt ligger i hjertet av Reykjavík, med gåavstand til Laugavegur og Reykjavík rådhus. Ikke langt unna ligger også Hallgrímskirkja og Islands nasjonalmuseum. Som gjeste har du tilgang til både badstue, boblebad og treningssenter. Passer godt for romantiske reiser sammen med din utvalgte. Det finnes en restaurant, en kaffebar/kafé og en bar/lounge. En god start på dagen er viktig og gjestene blir servert gratis frokost hver morgen.

 

Du kan se etter flere hoteller på Island her.

 

Slik får du best og billigst leiebil

 

KIlder: dohop.no