Spa-hotellet du bør besøke

Designerhoteller du har råd til!

Drømmer du om et designerhotell med flott spabehandlinger? Da må du sjekke ut dette hotellet

Unn deg en pause i hverdagen. Høsten og vinteren kan være ekstra lang uten noe å se frem til. Unn deg en reise for kropp og sjel og tell ned dager til du kan senke skuldrene og pleie deg selv.

hotelmara1Søk de billigste flybillettene og bestill din neste ferie her

Spa er en storvinner blant travle kvinner og menn, og stadig flere unner seg litt luksus av og til. Vi har funnet en spa-perle som de fleste kan unne seg, uten at lommeboken for seg en påkjenning, nemlig Mera Spa Hotel i Sopot, Polen.

TripAdvisor gir deg full oversikt over ting å gjøre, steder du kan spise og hoteller du kan bo på i Sopot. Her har turistene delt sine meninger og synspunkt.

Les også : Derfor er svenskene lurer enn oss ( hint.. de reiser til Sopot i Polen)

Tatt i betraktning at sommeren har igjen satt varmerekorder mange steder i Europa, skal du ikke se bort i fra at du kan benytte deg av svømmebassenget ute eller nyte en dag på stranden som ligger kun 50 meter fra hotellet. Hotellet har i tillegg 2 innendørsbassenger, takterrasse, badstue og 2 restauranter- Brasserie og Pescatore. Brasserie serverer frokostbuffé, og Pescatore spesialiserer seg på fiskeretter. Takbaren ved bassenget er åpen om sommeren og tilbyr deg et bredt utvalg av drikke.

Mera_Hotel_Spa_Pools

Hotell & Spa Mera i byen Sopot, Polen er et designer hotell som tilbyr sine gjester en behagelig og unik opplevelse.

Mottoen til det prisbelønte spaanlegget er: «… vi utfører ikke mirakler, men vi er her for å hjelpe deg på veien til en bedre hverdag. De frøste, små stegene du tar hos oss vil kunne forandre ditt liv.

Ikke vent. Book billig fly til Polen og unn deg litt luksus. Gjennom vårt reisesøk kan du søke og sammenligne priser på over 800 nettsider.

Pakker skreddersydd for deg

Har du lyst å lage en pakke tilpasset dine behov er det flere muligheter :

– for familier

– kjærlighetspakken

-spa & avkobling

– pakke for fremtidige mødre

– opphold for motorsykkel entusiaster

Les også: Topp 10 gutteturer

Spa-menyen er ikke kort og behandlingene omfatter både ansikt, kropp, bad, massasje, herre, dame, barn og tenåringer. Velg melkeskum-badet og en peeling for hele kroppen og avslutt dagen med en avslappende aroma-massasje. Er dere på jentetur kan kanskje en behandling med perler eller gullalger være tingen?

Du kan lese mer om spaet på deres engelske hjemmeside

Sov her

Hotellet har 145 rom med hav-utsikt. Du kan i tillegg velge familie-rom, romantiske rom for spesielle anledninger eller et av de 4 eksklusive leiligheter. Se hvilket rom som passer deg her

meraspaSopot by

Denne vakre byen vil sjarmere deg i senk.

Sopot_beach_in_Poland

Sopot har i århundre vært et av de mest populære destinasjoner for de rike og berømte i Polen.  Denne byen har både vakre strender, elegante hoteller, flotte restauranter og en nydelig klima og mye kultur.

Når sommeren er i full gang arrangeres det både konserter, festivaler og andre festligheter i denne vakre byen. Det finnes utallige aktiviteter for deg som turist. Blir du lei strand, shopping og restauranter kan du leie sykkel, båt, gå i parker, museer eller besøke fornøyelsesparken.

Har du lyst å titte på andre hoteller i Sopot, finner du hele listen her

sopot1

Sofitel Grand Hotel i Sopot har fått strålende anmeldelser. Her bor du i herskapelig stil i flotte omgivelser. Se flere bilder av rommene her

Du finner utrolig flotte 5 stjerners hoteller i denne nydelige byen. Se bilder og les anmeldeleser her

Les også:

10 ting du må gjøre i Miami

Derfor velger vi Italia

Enda en grunn til å besøke London