Spahoteller i Norge: 11 favoritter vi anbefaler

Her finner du en rekke avslappende spahoteller i Norge, som du kan bare nyte, enten i kombinasjon med litt shopping eller bare for ren avslapning.

Solstrand Hotel & Bad byr på en uforglemmelig spa-opplevelse. Foto: hotels

Du fortjener å oppleve ett av Norges beste spahoteller. Bare lene deg tilbake, nyte et forfriskende bad etterfulgt av en tur til badstuen. I samme slengen kan du oppleve noen av Norges fineste byer.


The Thief

På Oslos prakthotell på Tjuvholmen kan du nyte Oslofjorden i fulle drag. Her kan du spise fantastisk mat basert på nordiske råvarer, ta en spabehandling, spise frokost så lenge at du går rett over i lunsj, og tusle over på Astrup Fearnley-museet i tøflene (vel nesten da, men du får gratis inngang som gjest på The Thief).

Her finner du hotellet

The Thief byr på et herlig spa som du får tilgang til som gjest.

Norefjell Ski & Spa

Godt under to timer fra Oslo finner du lekre Norefjell Ski & Spa. Vinterstid kan du kombinere spa med ski, og ellers kan du bare nyte. Her får du et spa med fokus på det nordiske (tenk gran, furu og fjellvann). På hotellet finner du et stort vannområde, og flere ulike behandlingstilbud.

Her finner du hotellet

Spaavdelingen på Norefjell gjør det godt for kropp og sjel.

Kragerø Resort

Kragerø Resort er det perfekte reisemålet om du skal på Norgesferie. Her kan dere fylle dagene med lange frokoster og lunsjer, trening i velutstyrt treningsrom, spabehandlinger og selvfølgelig middag fra et prisbelønt kjøkken.

Dette spahotellet bør man oppleve på ferie i Norge.

Her finner du hotellet

Nyt et opphold på badstue med nydelig utsikt på Kragerø.

Støtvig Hotell

Støtvig ligger ved Larkollen i Moss, og kan skilte med utsikt over Oslofjorden, kostnadsfri adgang til spaet, flere restauranter og rom med flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi.

Spafasiliteter inkluderer innendørs- og utendørsbasseng, dampbad og badstue – eller du kan ta en tur på den private stranden ved fjorden. Stort bedre blir det ikke.

Her finner du hotellet

På Støvig får du spaopplevelser både ute og inne.

Farris Bad, Larvik

Farris Bad nyter en uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik, kun 1,5 time fra Oslo og 15 minutter fra Torp flyplass Sandefjord.

Det store spa-anlegget har Nordens største og mest innholdsrike avdeling, og er det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte mineralholdig kilde.

Her finner du hotellet

Farris Bad finner du like ved Larvik togstasjon.

Solstrand Hotel & bad

Dette spahotellet har blitt drevet av samme familie siden 1929. Spaet består av svømmebasseng, badstue og en velvære-avdeling som tilbyr behandlinger.

Skandinavisk natur er tydelig hotellets tema, med treverk i eik og bjørk, kleberstein og skifter. I tillegg har du fantastisk utsikt over fjorden.

Her finner du hotellet

Hotellet kan skilte med en utsikt som tar pusten fra deg.

For hele familien: Quality Hotel Skjærgården

Ok, dette er ikke helt et spahotell. Her finner du nemlig en stor, innendørs badepark. Det er vel hva vi ville omtalt som det nærmeste du kommer et spa for hele familien. Langesund ligger for øvrig ikke langt fra Porsgrunn og Skien.

Her finner du hotellet

Få saltvann og strandskvulp rett utenfor hotelldøren på Skjærgården.

Hotel Union Geiranger

Et annet flott spahotell i Norge er Hotel Union som kan skilte med en spektukalær utsikt over Geirangerfjorden. Hotel Union Geiranger er fordelt på  innendørs-og utendørsbasseng, badstue og boblebad.

Les mer om hotellet

På Hotel Union kan du skjemme deg bort med massasje, kroppsinnpakninger og manikyr/pedikyr.

Rømskog Spa og Resort

Et av Norges beste innlands spa- og konferansehotell, kun 1,5 time fra Oslo. Hotellet ligger idyllisk til i vannkanten i Østfolds dypeste skoger. Nesten alle rom har utsikt mot den nydelige innsjøen Vortungen. Spaet gir deg pusterommet du trenger i hverdagen. Book en behandling og unn deg selv et avbrekk fra hverdagen

Lily Country Club, Kløfta

Senk skuldrene på Lily spa og nyt fasilitetene. Spaet har bassenget, varm og kald kulp, badstue, tyrkisk dampbad og stilleområder. Du kan også bestille massasje og kroppsbehandlinger. Luksus og avslapning venter deg kun 15 minutter fra Oslo lufthavn.

The Well

Norges mest omtalte spa har utvidet til å også bli hotell, med flere ulike spa- og hotellpakker tilgjengelig. Dette gjør at spa-oppholdet kan vare enda lenger, og at du virkelig kan finne roen.

Les mer om hotellet her

The Well er en spaperle som alle bør oppleve – kun en liten kjøretur fra Oslo.

Les også:

Rigas beste spahoteller

Riga er en av mest populære byene å reise til for å oppleve spa i Europa. Her kan du koble av og myke opp musklene, samtidig som du opplever det beste av den latviske hovedstaden. I Riga får du moderne hoteller, kort reisevei, sjarmerende bygninger i jugendstil og bra shopping på samme tur. Hovedstaden er full […]