Spahoteller i Norge: 11 favoritter vi anbefaler

Her finner du en rekke avslappende spahoteller i Norge, som du kan bare nyte, enten i kombinasjon med litt shopping eller bare for ren avslapning.

Skal du finne hvilepulsen? Her er hotellene du bør besøke

Du fortjener å oppleve ett av Norges beste spahoteller. Bare lene deg tilbake, nyte et forfriskende bad etterfulgt av en tur til badstuen. I samme slengen kan du oppleve noen av Norges fineste byer.


Son Spa

Kun 40 minutter unna Oslo finner du idylliske Son og Son Spa. Her kan du ta med kjæresten eller vennegjengen for en avslappende helg. Hotellet ligger rett ved vannkanten, og her kan du nyte både et flott spa-avdelingen på hele 2 000 m². Vi vil anbefale deg å booke middag på hotellets restaurant og du må ikke gå glipp av frokosten heller!

Her kan du lese mer om Son Spa.

Nyt avslappende omgivelser på Son Spa. Foto: Hotels.com

The Thief

På Oslos prakthotell på Tjuvholmen kan du nyte Oslofjorden i fulle drag. Her kan du spise fantastisk mat basert på nordiske råvarer, ta en spabehandling, spise frokost så lenge at du går rett over i lunsj, og tusle over på Astrup Fearnley-museet i tøflene (vel nesten da, men du får gratis inngang som gjest på The Thief).

Her finner du hotellet

Booker du et opphold på et av Oslos flotteste hoteller får du luksus fra morgen til kveld. Foto: Hotels

Fyri Resort

Hotellet har egen Pool Lounge på 1000 kvm hvor du kan nyte et deilig bad – både ute og inne- begge oppvarmet til 35 grader. På Fyri finner du solsenger, poolba, loungemusikk og skikkelig god stemning.

Les mer om hotellet her.

Skal du til Hemsedal, bør du ta turen innom dette hotellet. Foto: Hotels

Norefjell Ski & Spa

Hvorfor ikke kombinere ski og spa? Godt under to timer fra Oslo finner du lekre Norefjell Ski & Spa som hjelper deg med nettopp dette.Her får du et spa med fokus på det nordiske (tenk gran, furu og fjellvann). På hotellet finner du et stort vannområde, og flere ulike behandlingstilbud.

Her finner du hotellet

Norefjell hotell har satt mye fokus på design og følelsen du får når du booker inn på hotellet er fjell-luksus. Foto: Hotels

Kragerø Resort

Kragerø Resort er det perfekte reisemålet om du skal på Norgesferie. Her kan dere fylle dagene med lange frokoster og lunsjer, trening i velutstyrt treningsrom, spabehandlinger og selvfølgelig middag fra et prisbelønt kjøkken.

Dette spahotellet bør man oppleve på ferie i Norge.

Her finner du hotellet

Kragerø Resort har vært en favoritt blant nordmenn lenge. Foto: Hotels

Britannia Hotel

Skal du til Trondheim og kan unne deg et opphold på magiske Britannia, bør du gjøre det. Dette luksuriøse hotellet byr på oser eleganse og luksus og uansett om du skal dit på jobbtur, kjærestetur eller venninnehelg vil du kjenne at skuldrene senkes. Hotellets spa har innendørsbasseng, treningsenter, badstue og dampbad.

Her finner du hotellet.

Her får du en ultimat opplevelse av avslapping og velvære. Foto: Hotels

Farris Bad, Larvik

Farris Bad nyter en uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik, kun 1,5 time fra Oslo og 15 minutter fra Torp flyplass Sandefjord.

Det store spa-anlegget har Nordens største og mest innholdsrike avdeling, og er det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte mineralholdig kilde.

Her finner du hotellet

Du vil ikke angre en tur til Farris bad. Foto: Hotels

Solstrand Hotel & bad

Dette spahotellet har blitt drevet av samme familie siden 1929. Spaet består av svømmebasseng, badstue og en velvære-avdeling som tilbyr behandlinger.

Skandinavisk natur er tydelig hotellets tema, med treverk i eik og bjørk, kleberstein og skifter. I tillegg har du fantastisk utsikt over fjorden.

Her finner du hotellet

Senk skuldrene på Solstrand Hotel. Foto: Hotels

Hotel Union Geiranger

Et annet flott spahotell i Norge er Hotel Union som kan skilte med en spektukalær utsikt over Geirangerfjorden. Hotel Union Geiranger er fordelt på  innendørs-og utendørsbasseng, badstue og boblebad.

Les mer om hotellet

Her kommer du nærme både fjorder og fjell. Foto: Hotels

Lily Country Club, Kløfta

Senk skuldrene på Lily spa og nyt fasilitetene. Spaet har bassenget, varm og kald kulp, badstue, tyrkisk dampbad og stilleområder. Du kan også bestille massasje og kroppsbehandlinger. Luksus og avslapning venter deg kun 15 minutter fra Oslo lufthavn.

Vi kan anbefale brasseriet, så du må reservere et bord når du er der.

Ler mer om hotellet her.

Dette flotte hotellet bør besøkes i 2024. Foto: Hotels

The Well Spa & Hotel

Norges mest omtalte spa har utvidet til å også bli hotell, med flere ulike spa- og hotellpakker tilgjengelig. Dette gjør at spa-oppholdet kan vare enda lenger, og at du virkelig kan finne roen.

Les mer om hotellet her

Elsker du badstuer og ulike behandlinger, er The Well for deg. Foto: Hotels

Les også:

Rigas beste spahoteller

Riga er en av mest populære byene å reise til for å oppleve spa i Europa. Her kan du koble av og myke opp musklene, samtidig som du opplever det beste av den latviske hovedstaden. I Riga får du moderne hoteller, kort reisevei, sjarmerende bygninger i jugendstil og bra shopping på samme tur. Hovedstaden er full […]