Spahotellene du velger i sommer


Sommeren er her, så hvorfor ikke starte planleggingen av en deilig weekend eller midtuke med et avslappende spaopphold?

Her er fire hoteller som kan gi deg fantastiske spaopplevelser, kulinariske reiser og som har en utrolig sommerlig beliggenhet.

Fyri Resort Hemsedal

Tre timer utenfor Oslo (og 5 timer fra Bergen) finner du dette fantastiske spahotellet, blant fjelltopper og natur i Hemsedal. Perfekt hvis du ønsker en avslappende og luksuriøs helg eller ferie på fjellet. Hotellet har egen Pool Lounge på 1000 kvm hvor du kan nyte et deilig bad – både ute og inne. Her er det solsenger, poolba, loungemusikk og skikkelig god stemning.

Booker du et opphold i sommerhalvåret kan du bli med på alt fra elvesnorkling, rideturer, rafting, klatring, mountain cart og kanotur, eller bare nyte en fjelltur i området. Det er også muligheter for å leie sykkel. Ta en økt på treningsrommet deres og avslutt med en deilig kroppsbehandling på Fyri Spa.

Nyt litt avslapning på Fyri Pool Lounge. Foto: Fyri Resort Hemsedal

Hotellet har 144 rom, men her kan du også velge Fyri apartment med eget kjøkken, balkong og garasjeplass. Middagen inntar du i restauranten mens du nyter fjellutsikten. De har i tillegg egen matbar som passer perfekt etter en dag i bakken, hvis du besøker hotellet på vinterstid.

Sov godt på et av hotellets 144 rom. Foto: Fyri Resort

Book hotellrom på Fyri Resort Hemsedal her

Farris Bad

Dette populære hotellet er et «must» å besøke for spaelskeren. Hotellet har en idyllisk beliggenhet ved Larviksfjorden, og kan tilby 2500 kvadratmeter med spa-areal etablert på en ekte mineralholdig kilde. På behandlingsmenyen finner du blant annet kroppsinnpakninger, algebehandlinger, luksusskrubb og en rekke duobehandlinger for deg som ønsker en romantisk opplevelse.

NHR_Farrisbad_thehotel_05
Farris Bad har en perfekt beliggenhet til sjøen. Foto: Farris Bad

Fra hotellets restaurant ser du ut mot fjorden og Svenner fyr, samtidig som du nyter retter laget på ferske og lokale råvarer. For varme sommerdager passer det utmerket å innta måltidet sammen med frisk sjøluft ute på strandterrassen.

Du bor i moderne innredede rom med god plass, eller oppgraderer til et rom med eget spabadekar og balkong. Velger du deluxerom får du i tillegg den beste utsikten på hotellet.

Book hotellrom på Farris bad her.

Quality Spa & Resort Norefjell

Hvorfor ikke tilbringe litt av sommeren i den vakre norske fjellheimen? Quality Spa & Resort Norefjell er faktisk kåret til «Norway’s Leading Spa Resort» to år på rad, og tilbyr behandlinger av ren nordisk natur med norske eteriske oljer. Du kan blant annet bli svøpet inn i einer, gran eller furu, få kroppen massert med steiner og bli pakket inn med nordisk myrtov.

QR_Norefjell_sommer_01
Nyt natur og spa på Norefjell Spa & Resort. Foto: Norefjell Spa & Resort

Hotellet er en populær vinterdestinasjon for skientusiaster, men det finnes også en rekke opplevelser for deg som vil reise hit i sommerhalvåret. Nærområdet har flotte turmuligheter for fjellvandring, og like ved hotellets landsby finnes en strand og et tjern hvor du kan bade, spille sandvolleyball eller leie kano. Hotellet har også innendørsaktiviteter som klatrevegg og barnesone i skoleferiene med blant annet spillrom, lekerom, filmlerret og bordtennis.

På Quality Spa & Resort Norefjell kan du bo i standard hotellrom eller i suiter med to soverom og kjøkken. Sistnevnte er perfekt for familieferien, og du får svært gode priser for ukesopphold i sommer.

QR_Norefjell_RM_suite_1
Rommene gir deg mulighet til å slappe helt av. Foto: Norefjell Spa & Resort

Book hotellrom på Quality Spa & Resort Norefjell her. 

The Thief

Ønsker du et spahotell i byen, er dette et flott alternativ. The Thief har en fantastisk beliggenhet på Tjuvholmen i Oslo. Her kan du nyte forfriskende nærhet til sjøen og flotte friluftsområder, eller ta en spasertur over broen til restauranter og shopping. Eller bare oppleve The Thief med den du er glad i.

The Thief på Tjuvholmen er et perfekt sted å rømme til hvis du er i Oslo. Foto: The Thief

Fra takterassen kan du nyte utsikten over fjorden, rommene er innredet med designmøbler og alternativene når du skal spise, er mange. The Thief restaurant satser stort på nordiske råvarer som er perfekt for alle sorter matelskere.

Hotellrommene på The Thief er stilig innredet. Foto: The Thief

The Thief Spa er ikke like stort som andre spahotell, men de har det du trenger for en skikkelig time-out. Ta din daglige treningsøkt i ett av deres to treningsrom, etterfulgt av et besøk i det 12 m lange svømmebassenget. Avslutt med en spabehandling – her kan du velge mellom en enkelt ansiktsbehandling eller gå for en pakke.

Book hotellrom på The Thief her