Getty Images

De 20 beste hotellene i Spania

Dette er hotellene du velger i Spania.

De fleste av oss reiser til Spania for å finne igjen hvilepulsen og slikke solen dagen lang, og da vil vi helst bo på et hotell som er bra på alle måter. Aller helst vil vi bo på en strand, med utendørsbasseng, strandbar og tilgang til spa. Samtidig vil vi ha fritids-og shoppingmuligheter i kort gangavstand. Ikke minst er god service viktig. Nå trenger du ikke å lete lenger.

Her finner du hotell i Spania

Bor du på et av disse hotellene, så er du sikret et bra hotell.

 

1. Casa Camper Hotel Barcelona, Barcelona

Dette stilfulle boutiquehotellet ligger ganske sentralt i sentrum ved velkjente La Rambla-gaten. Designerommene har utsikt enten mot en fredelig hage eller mot byen. Kostnadsfri frokostbuffé og wi-fi på rommet er inkludert i prisen.

Les mer om hotellet her.

2. H10 Casa Mimosa, Barcelona

En blanding av gammelt og nytt preger dette hotellet som ligger ved gaten Pau Claris. H10 Casa Mimosa ligger i en moderne bygning fra 1800-tallet, og tilbyr en imponerende terrasse med solsenger, basseng og flott utsikt over Casa Milà. Las Ramblas ligger kun 15 minutters gange fra hotellet. Det er gratis wi-fi på rommene.

Les mer om hotellet her.

3. Abadia Retuerta Le Domaine, Sardon de Duero

Her bor du i et fredelig område omkranset av natur og frisk luft. Dette hotellet ligger i Castilla y León-regionen, og byr på en opplevelse du sent vil glemme. Hotellet har badstue og et treningssenter. Rommene byr på egen badekar, badekåper og tøfler. Det tilbys også en rekke aktiviteter i området, som fotturer, sykling og ridning.

Les mer om hotellet her.

4. Relais & Châteaux Hotel Orfila, Madrid

Vil du bo midt i Madrid, er dette hotellet et godt valg. Relais & Châteaux holder til i et 1800-tallspalass i bydelen Chamberí og under 200 meter fra t-banestasjonene Alonso Martinez og Colón. Kjæledyr er tillatt og du får gratis wi-fi på rommet.

Les mer om hotellet her.

5. Hotel Astoria Playa – Adults Only, Mallorca

Skal du på partur, er dette hotellet du velger på Mallorca. Hotel Astoria er kun for voksne og ligger i hjertet av det populære feriestedet Alcúdia. Du får tilgang til to utendørsbassenger, tre boblebad og store solterrasser med snackbar ved bassenget. Er du interessert i aktiviteter som sykling, spille golf eller vann-og luftsporter, er det muligheter for ved i området. Wi-fi er inkludert i prisen.

Les mer om hotellet her.

6. The One Barcelona, Barcelona

The One er et fantastisk hotell kun 100 meters gange fra shoppingområdet Paseo de Gracia. På takterrassen kan du lene deg tilbake og sole deg mens du nyter utsikten over Barcelona. Sesongåpne Mood Bar ligger på takterrassen og serverer cocktails og snacks hele dagen. Etter en lang byvandring kan du slappe av på Despacio Spa, som kan skilte med et innendørsbasseng, badstue og hvileområde med solsenger. Det er gratis wi-fi på rommene.

Les mer om hotellet her.

7. Bahiazul Villas & Club, Fuerteventura

Dette er det perfekte familiehotellet med hvitkalkede villaer som er stilfullt innredet med bueganger og dempet belysning. Spaet tilbyr regndusjer med både finske og tyrkiske  badstuer. Alle de luksuriøse villaene har eget basseng og kjøkkenkrok. Gratis wi-fi er tilgjengelig på rommene.

Les mer om hotellet her.

8. Artiem Madrid, Madrid

Dette er et konferansehotell kun 15 minutters kjøretur fra flyplassen Barajas. Den nærmeste t-banestasjonen, Barrio de la Concepción, ligger 500 meter unna hotellet. Rommene er store med god plass med airconditioner, TV og eget bad med regndusj. Det er gratis wi-fi på rommene.

Les mer om hotellet her.

9. The Corner Hotel, Barcelona

The Corner Hotel ligger ganske sentralt til i Barcelona ved Passeig de Gràcia og Placa de Catalunya. Det er sesongåpent svømmebasseng på takterrassen. Las Ramblas ligger 15 minutters gåtur unna hotellet.

Les mer om hotellet her.

10. El Palace Hotel, Barcelona

Bo midt i Barcelona med en av de beste utsiktene mot byen. Hotellet ligger i Eixample, kun 10 minutters gåtur unna La Rambla og Casa Batllo. Et fint hotell for barnefamilier med to restauranter, spa og utendørsbasseng.Gratis wi-fi finner du i alle rom.

Les mer om hotellet her.

11. Puebloastur Eco-Resort Wellness & Spa, Cofiño

Bo som kongelig på dette hotellet som tar pusten fra deg. Hotellet ligger midti landlige omgivelser og er tilknyttet en vingård, et spa med full service og utendørsbasseng. I tillegg tilbys det middag på hotellets to restauranter. Det er enkelt å komme seg til serverdigheter med hotellets buss. Kos deg med en drink og nyt den herlige utsikten på en av hotellets to barer. Du får gratis wi-fi på rommet.

Les mer om hotellet her.

12. Gold By Marina – Adults Only, Gran Canaria

Kun 500 meter fra stranden Playa de Inglés, finner du dette stilfulle voksenhotellet. Du kan også ta en svømmetur på hotellets to utendørsbassenger før du tar en drink i baren. Alle rommene har egen balkong eller terrasse, hvor noen har sjøutsikt.

Les mer om hotellet her.

13. Sixtytwo Hotel, Barcelona

Sixtytwo Hotel er et firestjerners boutiquehotell med mye sjarm. Hotellet ligger i en typisk bygning fra 1800-tallet og noen av rommene tilbyr utsikt over boulevarden Passeig de Gràcia eller hageutsikt mot hotellets hage i japansk stil.

Les mer om hotellet her.

14. Vincci Selection Aleysa Hotel Boutique & Spa, Benalmadena

Et femstjerners boutiquehotell med gratis frokostbuffé som ligger ved sjøen. Du får tilbud om gratis yoga-og pilatestimer i hotellhagen. Det er gratis utleie av leiebil ved avtale. Hotellet kan også skilte med to utendørsbassenger, boblebad, restaurant, døgnåpent treningssenter, og innendørs basseng.

Les mer om hotellet her.

15. Only YOU Boutique Hotel, Madrid

Bo i en moderne 1800-tallspalass i det moderne Chueca-området i Madrid. Boutiquehotellet har unik innredning i alle rom. Dynene er laget av gåsefjær, bomull og silke. Det er også eget treninggsenter og spa på hotellet. Gratis wi-fi er inkludert i prisen.

Les mer om hotellet her.

16. Artiem Carlos – Adults only, Menorca

Enda et voksenhotell på listen er Artiem Carlos som ligger ved bukten i hovedstaden Mahon. Strendene Punta Prima, Binibeca og Calamesquida ligger kun 10 km unna. Spis god middag på hotellets restaurant, ta en drink i baren, dra på svømmeur i utendørsbasseng eller skjem deg bort på hotellets spa. Gratis wi-fi er tilgjengelig i alle rom.

Les mer om hotellet her.

17. Gran Meliá Palacio de los Duques, Madrid

300 meter fra det kongelige slott finner du denne hotellperlen. Hotellet ligger i et slott fra 1800-tallet og er inspirert av Velazquez’ velkjente malerier.

Les mer om hotellet her.

18. Gran Hotel Central, Barcelona

Dette luksushotellet ligger i det gotiske kvarteret, som er kjent for sin arkitektur, La Rambla og Port Vell. Et moderne hotell som også passer for barnefamilier.

Les mer om hotellet her.

19. Parador de Corias, Cangas del Narcea

Selv om dette hotellet ligger i et eldgammelt kloster fra 1000-tallet, er det restaurert i moderne stil og kostnadsfri wi-fi. Parador de Corias passer best for to som reiser sammen.

Les mer om hotellet her.

20. Olivia Balmes Hotel, Barcelona

Olivia Balmes scorer høyt på service og rommene. Det er tilgang til et fantastisk utendørsbasseng på takterrassen med solsenger og herlig utsikt over Barcelona.Dette moderne hotellet har egen restaurant og bar, samt et treningssenter.

Les mer om hotellet her.