Spar penger på reisen i vinter ved å bestille nå!

Gruer du deg til kulde og dårlig vær? Du er ikke den eneste.

Høsten har for lengst innhentet oss og før du vet ordet av det faller de første snøkrystallene. Ja, vi er enige om at snø er deilig og hyggelig de tre første ukene, men vinteren er lang og dagene er veldig, veldig mørke. Hva er vel ikke da bedre enn å ha en ferie å glede seg til? En reise til varmere strøk, som kan motivere deg gjennom tunge vinterdager?

Helt frem til 1. oktober, har du mulighet til å spare 500 kroner på hotellbestillinger ved å bruke minst 4999 kroner hos LowCostHolidays. Dette gjelder både på kun hoteller og hoteller bestilt gjennom pakkereiser. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke rabattkoden NETTAVISEN500.

Hos Lowcostholidays kan du velge mellom en rekke reisemål perfekte for vinterferien, som blant annet Tenerife, Mexico, Thailand, Miami, New York, Dubai og ikke minst Gran Canaria. En stor fordel med Lowcostholidays, er at du i motsetning til andre som tilbyr pakkereiser, kan skreddersy reisedatoer og antall dager, uten ekstra kostnader. Det er med andre ord ingen krav om å måtte reise i enten 7, 10 eller 14 dager. Flott, ikke sant?

Bestill reisen nå

Vi har plukket ut tre reisemål du bør reise til i vinter:

Reis til storfavoritten Gran Canaria

grancanaria_topp

Flere og flere nordmenn velger å sette nesa mot Gran Canaria, og det er ikke uten grunn.

Gran Canaria er er helt fortreffelig reisemål for oss nordmenn året rundt, og det er det flere som har oppdaget de siste årene. Her får du nyte sol dagen lang, og deilige kvelder hvor du kan tusle rundt i sommerkjoler og shorts uten at gåsehuden skal komme på besøk. Det vi prøver å si, er at du ikke behøver å bruke alle pengene dine på å reise jorden rundt med jetlag for å få sol og varme, deilig mat, fine opplevelser og ikke minst paraplydrinker. Det er nå på tide å vaske vekk alle fordommene og Gran Canaria, og gi den populære øya en ny sjanse.

Bestill reisen her

Eller hva med et avbrekk i Mexico?

islaholbox1

Mexico kan tilby deilig mat, verdens vakreste strender og hyggelige mennesker. Spesielt er den karibiske siden ideell for oss nordmenn, med «korte» flyturer og selvsagt idylliske reisemål. Dette er høydepunktene i Mexico:

Tulum

De hviteste vakreste strendene finner du i idylliske Tulum. Sanden er som å gå på mel og havet er vilt med en vakker turkis farge. Her bygges det ingen gigantiske resorter eller høye bygninger som i nabobyene Playa del Carmen og Cancun. Her skal livet nytes fra en hengecøye uten for din «cabaña» (hytte på stranden), med utsikt til Det karibiske hav og en Corona i hånda. Ønsker du innblikk i meksikansk historie bør du få med deg mayaruinene som ligger idyllisk til ved havet.

Isla Holbox

Isla Holbox er fremdeles en rolig øy, i motsetning til andre feriesteder langs Riviera Maya. Her finner du ingen store resorter, men små hoteller og idylliske «cabañas» på den hvite stranden. Her er det selvfølgelig beach og bading som gjelder, og vil du ha en liten pause fra solen kan du cruise rundt øya i en golfbil.

Chichen Itza

Skal du oppleve noe kulturelt i Mexico og befinner deg på Yucatan-halvøya, er Chichen Itza et must. Chichen Itza er byruiner bygget av mayaindianerne på 500-tallet, og er et av verdens syv underverker. Den mest kjente attraktsjonen er Kukulkanpyramiden, også kjent som El Castillo. Pyramiden har et tempel på toppen for mayaindianerne tilba guden Kukulkan. Pyramiden viser også en dyptgående kunnskap om matematikk, geometri, akustikk og astronomi.

Bestill reisen her

La oss også friste med lukseriøse Dubai!

166313567

Dubai er den største av de syv arabiske emiratene og er kjent for sin, bokstavelig talt, storslåtte arkitektur, kunstige øyer og det fabelaktige utvalget når det gjelder shopping. Emiraten er ultramoderne, men den islamske og arabiske kulturen preger både arkitekturen, maten, musikken og livsstilen. Dubai er kanskje den mest populære feriedestinasjonen i Midtøsten for oss nordmenn.

Her finner du 15 gode grunner til at du bør reise til Dubai

Bestill reisen her