Spesialtilbud på weekendopphold i høst

Nå får du ekstra gode priser på hotellovernattingen.

Det begynner å bli lenge siden sommerferien, og lysten til å reise bort noen dager melder seg hos de fleste av oss. Akkurat nå har First Hotels superkampanje på weekend-utflukt.

Du får ekstra gode priser på alle First- hoteller i høst, i alle helger fra 11.oktober t.o.m 24.november.

Tilbudet gjelder fredager til mandager, og du må bo minst 2 netter sammenhengende. Du har 43 destinasjoner, og fire hotellkategorier med ulike priser: fra 349,- per person per natt til 599,-. Frokost er inkludert.

NB! Tilbudet er basert på tilgjengelighet, og er kun gyldig i helger.

Sjekk tilbudet her

 

Hoteller som er med i kampanjer:

Planlegger du tur til København, Stockholm, Gøteborg eller kanskje Oslo? Hos First Hotels finner du sentrale hoteller nært shopping, aktiviteter og severdigheter. Så du kan være sikker på at du bor nærme der det skjer. Dessuten, en hotellkjede med mye komfort og kvalitet.

First Hotel Grims Grenka

Dette er ikke et vanlig hotell, men en designperle midt i Oslo. Et utrolig design på rommene, og nå også endelig en restaurant som passer til resten av konseptet.

Baren på toppen er kul, og lobbyen er fet etc. etc. Dette er et hotell du bør oppleve.

Se nærmere på hotellet her

First Hotel G

Et mer sentralt hotell enn First Hotel G skal du lete lenge etter. Lokalisert rett over sentralstasjonen er du i gåavstand til det aller meste. Skulle du ønske å ha en taxi er det ikke et sted i byen det er enklere å få tak i.

Et av de mest moderne hotellene i byen kan bo på en god frokost, en strålende champagnebar og veldig fine rom. En sauna med morsom utsikt over jernbanestasjonen (tro oss, det er faktisk veldig underholdende å se på folk som stresser til togene mens du slapper av). Prisen på hotellet er det heller ingenting å si på.

Sjekk hotellet her

First Hotel Amaranten

First Hotel Amaranten er et moderne hotell som ligger sentralt i Stockholm. Med bare 700 meter til sentrum og 10 minutters gange til sentralstasjonen, er hotellet lett å nå og nær de fleste av byens severdigheter. Her kan du nyte det beste av internasjonal mat og et stort utvalg av vin, samt benytte hotellets spa med badstue, innendørs basseng og treningsrom.

Les mer om hotellet her

Se alle hoteller her