Stordalens hoteller med best sovekomfort

Her sover hotellkjedens gjester best.

Hotellkongen Petter Stordalen har lenge siktet høyt. Nå er hans hotellkjede Nordic Choice ikke bare den største hotellaktøren i Norge og Norden, men kan også skryte av at den har Norges mest fornøyde kunder.

Men det er noen hoteller som skiller seg ut når det gjelder en god natts søvn.

Her er de 10 hotellene med best sovekomfort:

10. Clarion Hotel Wisby, Visby

Wisby

Dette sjarmerende hotellet ligger i middelalderske Visby sentrum. Hotellet har hvelvede tak fra 1200-tallet, bar med glasstak og en fantastisk atmosfære. Clarion Hotel Wisby er nemlig sammensatt av flere historiske bygg som alle har en unik historie å fortelle, og tilby en unik spaopplevelse i flotte omgivelser. Sjekk ut hotellet her.

9. Clarion Collection Hotel Kompaniet, Nyköping

Clarion Collection Hotel Kompaniet ligger like ved den vakre Nyköpingsån. Det som en gang var en møbelfabrikk, er nå et hyggelig hotell i koselige omgivelser. Hver kveld dekkes det til kveldsmat, og det byr hotellet på. Du finner det her.

folketeater

8. Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo

Et strålende hotell som ligger midt i smørøyet, rundt tre minutters gange fra Oslo S- i den gamle operaen. Et designhotell som har gjesteparkering og gratis kveldsmat. Nystekte vafler til gratis ettermiddagskaffe og en strålende lounge. Restaurant Grilleriet er også meget bra.

Du finnet det her

7. Clarion Hotel & Congress Trondheim, Trondheim

Hotellet ligger bare få meter fra havnekanten, og som nabo har vi to av Trondheims største attraksjoner: Pirbadet, Norges største badeanlegg, og Rockheim, det nasjonale opplevelsessenter for pop og rock. Et supert kongressehotell.

Du finner hotellet her-sjekk ut priser og tilgjengelighet

6. Clarion Collection Hotel Havnekontoret, Bergen

havnekont

Det er en myte at bergensere ikke er hyggelige,  de er nettopp det motsatte – og hyggeligere enn de på Havnekontoret finnes ikke. Midt på Bryggen i Bergen ligger denne perlen av et hotell. Et hotell som ligger i en av de vakreste bygningene i Bergen med utrolig design og en gjennomført stil-skapt for en minneverdig weekend. Sjekk ut hotellet her.

5. Clarion Hotel Sign, Stockholm

Dette er det største hotellet i Stockholm, men har også en sjarme du sjeldent finner på store hotell.

Clarion Hotel Sign er et stort og nytt spahotell beliggende i sentrum av Stockholm. Dette tidløse mesterverket av et hotell kombinerer det beste av skandinavisk arkitektur og design for å gi inspirasjon til et fornøyelig opphold i Stockholm.

Interiøret er fra skandinaviske designikoner, og du vil garantert ikke glemme et opphold her.

Post bar

4. Clarion Hotel Post, Göteborg

Målet for dette hotellet er å bli selve bildet på nye Göteborg, og selv om hotellet selv sier de er på vei, kan vi si at det allerede er svært i nærheten. Clarion Hotel Post er en perle av et luksushotell, som åpnet dørene i januar 2012 i det gamle posthuset som var et storslagent bygg i sin tid. De nyrestaurerte lokalene og det smakfulle interiøret gjør dette til et hotell langt utover det vanlige. Her får du garantert en god natts søvn. Og restaurantene og barene er et kapittel for seg selv.

tjuvholmen

3. The Thief, Oslo

Det er ikke alt for mange moderne luksushotell i Norge. Selv om det finnes mange moderne hotell også, så er kombinasjonen til The Thief relativt unik. Her er alt ett hundre prosent gjennomført, og dette kan være det råeste designhotellet i Europa. Rett ved siden av Astrup Fearnley-museet. Detaljer som THE THIEF-designet ullpledd by L&J, badekåpe fra Maggie Wonka og norske ulltøfler av designer Runa Klock setter tonen for en annerledes hotellopplevelse.

I tillegg en plassering i Oslo som rett og slett ikke kan slås.

Se flere bilder her- sjekk priser og tilgjengelighet

2. Clarion Hotel Arlanda, Arlanda

CHA

Midt på Arlanda flyplass ligger et levende førsteklasses hotell som er perfekt for møter, konferanser, events, kongresser og opplevelser, med en himmelsk utsikt.

En plass der hele verden kan møtes i et internasjonalt miljø av kunst, musikk og design. Clarion Hotel Arlanda er på vei til å bli Europas beste flyplasshotell. Du finner det her.

FarrisBad

1. Farris Bad, Larvik

Det er kanskje ikke overraskende at Farris Bad er kåret til hotellet med best sovekomfort. Ved bystranden i Larvik finner du det som er et unikt og eksklusivt spahotell. Farris Bad er Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling, og det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig kilde. Her får du best sovekomfort, kulinariske opplevelser, og et helt uforglemmelig opphold.

Sjekk det ut her

Kilde: Medlemsundersøkelse gjennomført sommeren 2013