Barcelonas fineste strandhoteller

Drømmer du om både strandliv og byferie? Da er Barcelona et perfekt valg. Her er de 10 fineste strandhotellene i den katalanske storbyen.

Lange, late dager på stranden, etterfulgt av pulserende byliv om kvelden. I den spanske favoritten Barcelona kan du nyte begge deler. Det er vel knapt en storby som er like variert som Barcelona. Nydelig mat, masse shopping, sport, uteliv, og ikke minst flere kilometer med herlige strender. Vi har funnet fram 10 av de beste strandhotellene for deg som ønsker deg en badeferie med mer. Alt fra luksus til familievennlige leilighetshoteller og egen voksentid.

Les også: 20 grunner til å dra til Barcelona

 

W Barcelona

Det ikoniske luksushotellet er lett å kjenne igjen med sitt seilformede bygg plassert ytterst på stranden. Her får du ikke bare en flott beliggenhet, men også basseng, treningsrom, spa og restauranter. Hotellets skybar på 26.etasje er en turistattraksjon i seg selv med sin spektkaulære utsikt og populære eventer.

Les mer om hotellet her


AC Hotel Gavà Mar

Et hotell litt utenfor sentrum, men med umiddelbar nærhet til flyplassen. Dette passer for deg som vil nyte rolige dager med strandliv, og heller oppsøke byen når du ønsker det.

Les mer om hotellet her

Lugaris Rambla

Familievennlig leilighetshotell med rolig atmosfære og et steinkast fra stranden. Her får du både kjøkken og god plass til hele familien.

Les mer om hotellet her


Hotel Arts

 

Hotel Arts er et eksklusivt strandhotell med fantastisk beliggenhet midt på stranden. I tillegg til stranden har hotellet også et basseng, spa, og hele fire restauranter å velge mellom.

Les mer om hotellet her


Masd Mediterráneo

Vil du ha en rolig strandferie, men likevel ha nærhet til byen, er Masd Mediterráneo riktig valg. Leilighetshotellet er ypperlig for familier, og har både utendørs og innendørs basseng i tillegg til nærhet til stranden.

Les mer om hotellet her


Pullman Barcelona

Luksuriøst hotell ikke langt fra severdigheter som Port Olimpic. Bassenger, spa og restauranter er bare noe av det du kan nyte utenom deilige dager på stranden.

Les mer om hotellet her


Hotel Ilunion Barcelona

Komfortabelt hotell med store rom, og fin beliggenhet i nærheten av det som skjer. Hotellet har takterrasse med basseng, treningssenter, restaurant og bar.

Les mer om hotellet her


Hotel SB Icaria Barcelona

Sentralt og budsjettvennling hotell i nærheten til det meste. Her kommer du deg raskt og enkelt til både strand og byliv, og du kan også nyte late dager ved hotellets eget basseng.

Les mer om hotellet her


Occidental Atenea Mar

Et hotell for deg som vil ha rolig og avslappet voksentid. Her er det er lekkert bassengområde, med utsikt ned mot havet – som er en kort spasertur unna.

Les mer om hotellet her


Hotel Playafels

Litt utenfor Barcelona finner du dette hyggelig hotellet. Og nærmere stranden kommer du ikke! Et rolig og familievennlig område, der du kan bruke både strand og basseng om hverandre.

Les mer om hotellet her

Les også: 10 kule ting du må gjøre i Barcelona