Superstjernenes feriefavoritter

Verdens største film- og popstjerner drar også på ferie. Og siden de fleste av dem er svært rike, kan de velge de vakreste og mest eksotiske feriemålene.

Vi har laget en uhøytidelig liste over de ti mest populære feriestedene for verdens kjendiser. Noen av feriemålene har du trolig ikke råd til å dra til, mens andre er overkommelige for de flestes lommebøker.

Søk etter billige flybilletter her

10. Cabo San Lucas, Mexico

Hvis du liker vakre strender og dykking, er dette et av de beste stedene du kan dra til i verden.

Filmstudioene i Los Angeles er bare en kort flytur unna, noe som gjør at mange filmstjerner har Cabo San Lucas som sitt favorittferiested. Leonardo DiCaprio, Hayden Christensen, Sandra Bullock, Dustin Hoffman og Jessica Alba ofte er å se i disse traktene. Sistnevnte var på ferie med familien i Cabo San Lucas senest i januar 2013. Avdøde legender som John Wayne og Ernest Hemingway ferierte også ofte her.

Cabo San Lucas er kjent for sine spektakulære klippeformasjoner. Foto: Wikimedia Commons

Her finner du hoteller i Cabo San Lucas

 

9. Bondi Beach, Sydney

Den beste måten å treffe kjendiser på i Australia er å legge reisen til Bondi Beach. Skulle verken Kim Kardashian, Leonardo di Caprio, Pamela Anderson, Nicole Richie, Paris Hilton eller Hugh Jackman dukke opp, kan du trøste deg med flotte strender, deilig sol og flotte forhold for dykking og surfing.

Her finner du hoteller ved Bondi Beach

Den sutralske skuespilleren Hugh Jackman er ofte å se på Bondi Beach. Foto: Grey Wasp/Blue Wasp/Splash News

 

8. Bora Bora, Fransk Polynesia

Bora Bora er en gruppe usedvanlig vakre stillehavsøyer, og det er ikke overraskende at det er en stor tetthet av kjendiser der. Charlize Theron, Nicole Kidman, Eva Longoria, Quincy Jones, Christina Applegate, Rob Lowe og Sharon Stone er noen av storhetene som har eller har hatt private strandhytter og bungalower på Bora Bora.

Bora Bora er et både vakkert og avslappende sted å legge ferien til. Foto: Four Seasons

Her finner du hoteller på Bora Bora

7. Capri, Italia

Capri ligger utenfor Napoli og er kanskje den mest kjente ferieøya i Italia. Kjendiser, kunstnere og intellektuelle har valfartet hit siden 1800-tallet, og Lenin og Jackie Kennedy Onassis likte å feriere på denne idylliske øya. Av litt nyere navn kan vi nevne Mariah Carey, Leonardo DiCaprio og Lindsay Lohan. Førstnevnte eier også en villa på Capri.

Grand Hotel Quisisana og baren/klubben Taverna Anema e Core er de to første stedene du bør oppsøke dersom du er på jakt etter kjendiser.

Her finner du hoteller på Capri.

 

6. Comosjøen, Italia

Lagio di Como er Italias tredje største innsjø. Den vakre naturen og nærheten til storbyen Milano gjør at Como er et av Italias mest populære reisemål. Kjendiser som Madonna, Richard Branson og Tom Cruise er tidvis å se i traktene. Men den største årsaken til at det er mange kjendiser i området, er George Clooney. Han eier en stor villa ved innsjøen, og har hatt venner som Matt Damon, David Beckham og Brad Pitt på besøk.

Comosjøen i all sin prakt. Foto: Flickr/Creative Commons

Her finner du hoteller i Como-distriket.

 

5. Adriaterhavet, Kroatia

Det er ikke bare flere og flere nordmenn som har oppdaget det deilige og grønnblå Adriaterhavet. Richard Gere, Catherine Zeta Jones, Pierce Brosnan, Sean Connery,John Malkovich, Oprah Winfrey, Jay Z, Beyonce, Bon Jovi, Mickey Rourke og Tom Cruise har alle feriert på noen av de mange perlene langs Kroatias kyst. Etter bruddet med Katie Holmes, dro sistnevnte til øya Hvar for å koble av med venner.

Split og Dubrovnik er andre byer du fort kan støte på en kjendis dersom du klarer å komme inn på de rette nattklubbene.

Søk etter hoteller i Hvar her

Her finner du hoteller i Split

Her finner du hoteller i Dubrovnik

 

4. St. Tropez, Frankrike

St. Tropez har kanskje den høyeste jetset-faktoren av alle partystedene på Rivieraen. På de dyreste nattklubbene finner du alt fra norske finanskjendiser til superstjerner som Jack Nicholson, Rihanna, Tom Cruise, Kate Hudson, Kate Moss, Catherine Zeta-Jones, Naomi Campbell, Elton John, The Beckhams og P. Diddy. Sistnevnte har for vane å holde noen skikkelig ville yachtfester på stranden.

I St. Tropez-havna ligger luksusbåtene som perler på en snor. Foto: Flickr/Creative Commons

Her finner du hoteller i St. Tropez og omegn.

 

 

3. South Beach, Miami

Hvis du er spesielt interessert i kjendiser med latinamerikansk opphav, bør du legge din neste ferie til South Beach. Plutselig kan Jennifer Lopez eller Shakira dukke opp på stranden, men for å øke sannsynligheten for å støte på pop- og filmstjerner, er hotellet The Setai et godt tips. Du kan også ta en tur til Ocean Drive for å studere det rike utvalget av veldig store og veldig dyre yachter.
http://www.thesetaihotel.com/

Sjekk ut de flotte hotellene i South Beach her

 

Turtle Island på Fiji er den optimale ferieøya for den romantisk anlagte. Foto: Getty Images

2. Turtle Island, Fiji

Britney Spears, Paris Hilton og Jessica Simpson er noen av superstjernene som har lagt sin elsk på denne private øya. Hvis du skulle være så heldig å være usedvanlig styrtrik, er det mulig å leie strender på øya, og faktisk også hele øya. Men vær obs på at det ikke er tillatt med mer enn 28 gjester av gangen.

Hjemmesiden til Turtle Island finner du her.

Skulle du ikke ha råd til å leie hele eller deler av dette sydhavsparadiset, finner du andre praktfulle Fiji-reisemål her.

 

 

1. Hôtel du Cap-Eden-Roc, Frankrike

Du bør helst ha ekstremt god råd og/eller være kjendis i verdensklassen for å få rom på dette fantastiske femstjerneshotellet på Cap d’Antibes mellom Juan Les Pins og Antibes på den franske Rivieraen.

Hotellet har en egen gullbok der de berømte gjestene har lagt igjen signaturen sin. Vi har ikke plass til alle navnene, så vi nøyer oss med er lite utvalg: Clint Eastwood, Sharon Stone, Jennifer Lopez, Mick Jagger, Dustin Hoffman, Jim Belushi, Russell Crowe, Cate Blanchett, Mel Gibson, Celine Dion, Bruce Willis, Michael Douglas, Pierce Brosnan, Robert Downey jr., Johnny Depp, Tom Hanks, Tim Burton og Karl Lagerfeld.

Hjemmesiden til Eden-Roc finner du her.

Søk etter hotell her

ôtel du Cap-Eden-Roc har en egen strandlinje som er godt skjermet fra vanlige turister i Antibes. Foto: Finalarchitecture.com

Finn billig flyreise her