Ta med vennegjengen til New York

Dra på vennetur til verdens beste storby

Etter sommerferien er det kanskje en liten stund til du bestiller deg ny familieferie. Men reiselysten har ikke akkurat minsket etter noen deilige uker med sol og strand.

Hverdagen står for tur og mange vil nok ønske å reise bort før vinteren slår til.  New York er storbyen over alle storbyer. Høsten er det perfekte tidspunktet for en aldri så liten jente- eller guttetur og New York kan friste med utrolig stort utvalg av attraksjoner for alle.

Selv om flyturen er lang, er prisene betraktelig lave i forhold til mange andre destinasjoner. I New York finner du alt av butikker, barer, severdigheter, mennesker, kultur og mye mye mer.

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider

Har dere allerede besøkt byen, er sjansene store for at du har krysset av de mest populære severdighetene som Brooklyn Bridge, Empire State Buiding og Frihetsgudinnen.

Dette er våre tips til hvordan du kan oppleve New York på tur med vennegjengen:

Ta en drink på Loopy Doopy Rooftop Bar

Loopy-Doopy-Boozy-Icepop-FB-Banner

På taket til hotellet Conrad New York finner du den kjente baren med en nydelig utsikt over Frihetsgudinnen. Oppe i 16 etasje kan du og gjengen ntye den berømte “Prosecco and Icepop”. Som illustrert på bildet er dette et glass med prosecco med pinne-is i glasset.

Drinkmenyen er fylt med morsomme navn som Cool as Cucumber, Topsy Turvy og Lime in Coconut.

En kveld på dette taket vil nok sette en god stemning for resten av oppholdet.

Conrad Hotel

Du kan booke overnatting på det flotte hotellet også. Conrad New York fantastisk hotell som kan lokke gjestene sine med utrolig utsikt, moderne rom, treningsstudio, restaurant og lounge.

conrad

Her kan du se bilder av hotellet

Piknik i Governors Island

Governor's Island - New York City

 

Dere tar gratisfergen over fra Manhattan og på 7 minutter befinner du deg på Governors Island som kan friste med store parkarealer. Lei en sykkel eller sette dere ned i gresset.

Pakk med mat og lag en piknik eller se en konsert mens dere nyter utsikten over Manhattan.

Se etter hvilke hoteller du kan velge mellom i New York og finn det som passer deg

 Slikk sol på stranden

Coney Island Beach 02

New York har så og si alt du måtte ønske. Du kan også nyte sol og strand mens du er i storbyen. Coney Island kommer du frem til med metroen.

Slikk solen og nyt sanden mellom tærne.

Med fornøyelsespark , vannpark og stort utvalg av restauranter langs strandpromenaden ar du mer enn nok å fylle dagen med. Vintage CarouselPå sommeren og høsten er det mange arrangementer som finner sted nettopp her. Dagen kan enkelt fylles opp fra morgen til kveld.

Mens du er på Coney Island kan du benytte deg av sjansen til å se Brooklyn.

Vil du ta en ordentlig spasertur tilbake til byen, er det ingen annen vei enn Brooklyn Bridge.

Les hva andre har skrevet om den berømte broen her

Ønsker du å bo litt rimeligere er Brooklyn et godt sted å velge. Her kan du se hotellene i Brooklyn

Lek i Brooklyn Bridge Park

Manhattan and the Brooklyn Bridge - NYC

Brooklyn Bridge Park kan skryte på deg 18 nye skulpturer av den danske artisten Jeppe Hein.

Besøk denne utstillingen og vandre rundt høye vegger av vann og speil.

Tips: Ta NYC Beach bussen! Begynn festen tidlig med et par øl i sekken og en buss full av mennesker som er klare for en dag på stranden. Bussen stopper blant annet i Williamsburg og Downtown Brooklyn og kjører flerer ganger i løpet av helgen. En billett koster rundt 14 dollar.

McCarren Hotel & Pool

Dette hoteller gir deg en nydelig utsikt, badebasseng, moderne rom og takterrasse med utsikt over Manhattan.

BROOKLYN Her kan du lese mer om hotellet og sjekke ledige datoer

Laurel Nights gir deg oversikt over de aller beste hotellene i hele verden. New York har en enormt utvalg hoteller, men det er noen få som topper listen over de aller beste.

Nysgjerrig på beste hotellene i New York? Se hvilket hotell som har fått flest laurblader her

Les også: Dette er verdens beste luksushoteller i 2015

Dra på matfestivaler

Det arrangeres tusenvis av konserter, festivaler, stand-up og mye, mye mer hver eneste dag. Enkelte ting er for spesielt interesserte, mens andre er morsomme for flesteparten. Booker du din neste New York tur i slutten av august, bør du komme deg på en av matfestivalene som foregår forskjellige steder i byen. Foodtrucks og pop-up restauranter dukker opp forskjellige steder.  Du har vin & øl-festivalen, BBQ-festivalen og mye mer.

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider

Unn deg en konsert

I september er det endelig dukket for the Electric Zoo Festival som har blitt veldig populært event i New York. Alle som elsker dance-musikk sjangeren har store planer om å ta turen til Randall’s Island Park. Både kjente og ukjente artister dukker opp på scenen og stemningen blir nok like bra syvende året på rad.  Ta med festival antrekket og de mest behagelige danseskoene du har.

Det er lurt å gjøre litt research før du reiser. Les om hvordan du unngår kø og dyre billetter her

Lyst å bo trendy og føle deg som en lokal?

Da anbefaler vi å deg å ta en titt på NYLO hotellet.

trendy

 

Bo midt i byen, kun 2 kvartaler unna Central Park. Her har du tilgang til 2 balkonger og en eventyrlig utsikt over byen fra 15 og 17 etasje.

Her kan du spise på Serafina Bar & Restaurant med norditaliensk mat, Red Farm med moderne kinesisk mat, og på LOCL Bar and Cafe.

Se flere bilder av de kule rommene her

 

Vender du nesen mot New York i oktober, gå ikke glipp av Oktoberfest. Noen av byens beste steder å drikke øl på feirer to uker med øl. Prøv Ambrose Hall, Andaz Wall Street eller Beer Authority. Bohemian Hall and Beer Garden er en autentisk tsjekkisk ølhage hvor hele gjengen kan mingle langs lange piknik bord, spise pølser og drikke en rekke europiske ølsorter.

The Graden at Studio Square er så stort at det kan snarere kalles for en liten øl-by enn en hage. Foretrekker du amerikansk eller tysk øl, er det dette stedet du bør besøke.
Finn overnatting her

Prøv utekino

Bryant Park, Manhattan, New York

New Yorkere sier ikke nei takk til en god film, og det blir ikke bedre enn når du kan kombinere film og byens omgivelser.

Fra juni og ut august strømmer folk inn til Bryant Park for å se en klassiker på det store lerretet. Det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg den beste plassen.

Liker du all type underholdning som gjør at du trekker på smilebåndet er Comedy Cellar et must.

Den populære stand-up baren i Greenwich Village byr på kjente og ukjente komikere som spesielt i helgene fyller stedet til klaustrofobiske tilstander.

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettisider og book turen til New York

Greenwich Village er et av New Yorks mest populære og hippe områder. Før i tiden har dette vært nabolaget til forfattere, kunstnere og musikere. Den bohemske livsstilen har preget området, men det har nå vokst seg til å bli et av de dyreste og mest populære områdene i storbyen.

Det sjarmerende område har masse restauranter, kafeer, barere og små teatre så dette er et perfekt område å bo på mens du er i New York.

Her finner du oversikten over hoteller i The Village, som det ofte blir kalt.

 The Marlton Hotel

Dette er et 4-stjerners hotell i luksuriøs stil i nærheten av NY Universitetet.

greenwichBo i hjertet av Greenwich Village i en restaurert historisk bygning. Hotellet ligger 5 minutters gange fra t-banen West 4th Street og 8th Street. Er dere en venninnegjeng på tur, er det lurt å ha kontroll på kredittkortet. Her er det fantastiske shoppingmuligheter som frister på hvert hjørnet!

Se flere bilder og les mer om hotellet her

 

Les også:

Lyst til å komme deg bort med venninnene?

Dette er Norge på sitt beste

London-hotellene som skriker luksus