Derfor er vi forelsket i Toscana

Stillhet, svingete veier, god mat, vingårder, middelalderbyer og B&Bs med svømmebasseng –  det er lett å forelske seg i Toscana.

Men overnattingsstedene i et av verdens mest populære feriemål begynner å fylles opp. Vi har derfor funnet frem til 6 favorittrangerte steder som fortsatt har ledig rom.

Og du, ta gjerne med barna. Svømmebasseng og verdens beste is gjør denne ferien populær også blant de yngre.

Søk utført med familie på 4,  juli, 2013)

Relais Ciavatta, Manciano (m/svømmebasseng)

Dette hyggelige, familiedrevne hotellet tilbyr rom i forskjellige bygninger spredt over et større område område. Du finner det i den lille byen Manciano, i Toscana.

Den store fordelen med dette stedet er at Saturnia og de varme kildene ligger kun 5 minutters kjøring unna. Her kan du få deg et gratis spa som vil kjennes på kroppen i lang tid etterpå, skal vi tro de som har vært der.

Ellers finner man både restaurant, svømmebasseng, kjærlighet og varme på dette flotte overnattingsstedet.

Klikk her for å booke rom

 

La Meridiana Strana, Viterbo (m/svømmebasseng)

Det autentiske pensjonatet La Meridiana Strana ligger litt syd for Toscana nær byen Viterbo, men i like skjønne og landlige omgivelser, og er et smart valg om man ønsker å kombinere turen med et Roma-besøk.

I tillegg har området svært mange spennende serverdigheter å by på, som den vakre renessansehagen Villa Lante, monsterparken Parco di Bomarzo, Santa Maria della Quercia-basilikaen, Viterbo-katedralen og palasset Palazzo dei Papi.

Hoteller serverer enkel, italiensk frokost og gjestene skryter av gode senger. Nødvendig med bil eller sykkel.

Klikk her for å booke rom (Expedia garanterer laveste pris)

 

 Residence La Venecca, Orbetello (m/svømmebasseng)

Toscana i kombinasjon med sjøen får du om du velger deg et overnattingssted utenfor Grosseto, som Orbetello, Castiglione della Pescaia eller Follonica.

Da befinner du deg også sånn cirka midt i mellom Roma og Firenze med to timer og 15 minutters kjøring til hvert av stedene, og er et perfekt stoppested for deg som vil se sjøen i løpet av ferien.

Residence La Venecca byr på grill, svømmebasseng og gratis parkering. Severdigheter i området er Talamonehavnen, klosteret i San Rabano og Maremma naturpark. Veien til Viterbos spennende attraksjoner er heller ikke lang – du kjører til Viterbos sentrum  på ca en time.

Klikk her for å booke rom  (Expedia garanterer laveste pris)

 

Rifugio da Giulia, Civitella Paganico (m/svømmebasseng)

På veien mellom Grosseto og Siena, eller Frienze om du vil, finner du dette flotte stedet som ligger som en skjult perle i den mindre kjente «byen» Civitella Paganico.

Severdigheter her er vingården Castello Banfi, tårnet Torre del Belvedere og Baluardo a tre punto.

På selve stedet finner man et basseng som også kan lånes av gjester som bare er på gjennomreise,  bassengbar, grill og gratis parkering. Kommer du med tog kan eieren hente deg på stasjonen, ved avtale.

Klikk her for å booke rom (Expedia garanterer laveste pris)

 

Castello di Tornano, Gaiole in Chianti (m/svømmebasseng)

En liten avstikker fra vinveien ss222 fører til slottet Castello di Tornano, som ligger i  Gaiole in Chianti.

Og dersom du ikke har bodd på et slott før har du muligheten til å prøve det nå. Her finner du alt et 2000 år gammelt slott kan by på, av sjarme, mystikk, utsikt, fred og ro.

Bassenget finner du morsomt nok plassert i vollgraven, og severdigheter som kirker og tårn finner du i vakre Siena.

Klikk her for å booke rom (Expedia garanterer laveste pris)

 

 

Norcenni Girasole Club, Figline Valdarno (m/svømmebasseng)

25 minutter unna Firenze finner du dette barnevennlige overnattingsalternativet, som også er en campingplass, men kan tilby leiligheter til de som ønsker det.

Populært sted hvor ungene kan boltre seg med tre utendørs basseng og vannsklie. Stedet tilbyr barnepass men har også restauranter slik at man kan spise på området.

Rimelig alternativ som særlig de minste vil sette pris på, i den ellers kanskje litt mindre spennende jakten på rustikke bygninger, kirker, tårn og vinranker.

Klikk her for å booke rom (Expedia garanterer laveste pris)

 

Se flere ledige overnattingssteder i Toscana her (Expedia garanterer laveste pris!)