Tilbud nå: 295,- per pers på hotellrom

Nå kan du sikre deg en deilig hotellweekend i mars til tilbudspris.

Har du lyst på en avslappende hotellweekend med spa, en helg med shopping og wining and dining, eller en tur til Sverige med ungene? I så fall bør du slå til nå.

Fra 3. mars og frem til 1.april tilbyr nemlig Nordic Choice Hotels rom fra kr 295,- pr. person på 44 utvalgte hoteller i Norge, Sverige og Latvia. Tilbudet gjelder for alle helger i mars, men du må altså booke før 25. februar.

Så enten det er spa, shopping eller party som frister – sørg for å gjøre et kupp på din vårtur nå. Her er noen av våre favoritthotell du kan velge mellom, men husk at det er først-til-mølla – prinsippet som rår…

 

Få oversikt over salget her.

 

Oslo

Quality Hotel 33

Quality Hotel 33 er et flott og relativt nytt hotell kun en kort t-banetur unna sentrum av Oslo. Hotellet er i utgangspunktet et konferansehotell, men også et godt utgangspunkt for en helgetur til hovedstaden.

Stedet har nemlig et godt kjøkken og kan blant annet friste med en 6 retters tasting-menu. I restauranten som ligger i toppen av den høye bygningen får du også en herlig panoramautsikt over byen. Baren som er plassert rett ved siden av kan by på hjemmelagde burgere.

 

Borås

Comfort Hotel Jazz

Ta med barna til hyggelige Borås som ligger 40 minutter øst for Gøteborg. Her finner dere Borås Dyrepark med spennende afrikanske dyr og dyr fra den nordiske faunaen, et vitenskapssenter, et eventyrbad, kunstutstilliger, shopping, en stor bypark m.m.

Og Comfort Hotel Jazz er det selvsagte valget, og kan by på relaxavdeling, restaurant og flott beliggenhet.

 

Kristiansand

Comfort Hotel Kristiansand

Eller hva med en tur til vår egen sørlandsby nr 1 – Kristiansand? Få med deg både gode spiseopplevelser og shopping midt i Kristiansand.

 

Se den store oversikten over hoteller fra salget her.

 

Se også disse tilbudene:

Helgetilbud hos Nordic Choice

Hotell og frokost fra 699,-

 

Les også:

Oslo-hotellene du bør vurdere

Lyst til å dra på cruiseferie i sommer?

Norges beste hotell 2017