Slik vil de to nye Nordic Choice-hotellene se ut i det nye urbane området, Brunkebergstorg i Stockholm. Foto: At Six

To norske hoteller åpner i Stockholm

Er du urban, på utkikk etter det nye og moderne, samtidig som du elsker Stockholm? Da bør du sjekke ut disse to nye hotellene som åpner i mars.

Snart kan du reise til Stockholm og skryte av at du bor på et nytt norsk hotell. Det er nemlig Petter Stordalens hotellgruppe, Nordic Hotels & Resorts, som står bak de to nye hotellene som åpner 23. mars. Hotellene Hobo og At Six er ett av Stockholms største hotellprosjekter og opplever økning i bestillinger allerede måneder før offisiell åpning.

Her bestiller du ditt opphold hos Hobo

Her bestiller du ditt opphold hos At Six

Hobo: For den urbane og moderne reisende

Kreativ funksjonalisme og lokal oppfinnsomhet er to av stikkordene til det nye hotellkonseptet, Hobo. Her er hotellet på to etasjer, fordelt på 201 gjesterom, en bar og restaurant. Du finner til og med Space ved hovedinngangen – Stockholms mest kreative 6 m2”, et popup-sted for lokale artister og innovatører. Dessuten er det sted for musikkelskere å mingle og høre på noen tunes på scenen en trapp opp.

Werner Aisslinger er den anerkjente møbeldesigneren som står bak hotellets moderne interiørdesign. Ellers er heisen dekorert med flotte kunstverk av duoen VÅR, lobbyens vegg er designet av innovative Teenage Engineering og de kule og fargerike syklene du kan låne, er fra det eksklusive sykkelmerket, Vélosophy Bike.

Hotellets bygning dateres tilbake til 1970-tallet og ligger midt i Stockholms nye hengested, Brunkebergstorg i Norrmalm.

Les mer om hotellet her.

Uansett om du er en lokal eller på en by besøk, utgjør Hobo design tema en ren og moderne reiser erfaring med et snev av hippie. De sosiale rommene er designet for å gi en moderne men avslappet følelse, og ønske deg velkommen fra tidlig morgen til sen kveld, sier Werner Aisslinger, grunnlegger av Studio Aisslinger.

Rommene er preget av funksjonell design og fleksible oppbevaringsløsninger, samt catering for gjester som enten er på weekendtur eller en lang ferie.

Bestill hotellet her.

Hobo

Antall rom: 200 pluss 1 suite

Beliggenhet: Kvarteret Urban Escape Stockholm,  ved hotellet At Six ved Brunkebergs torg.

Hotellet bygger på samarbeid med innovative varemerker som Vélosophys-sykler, HappySweeds unike paraplyer, vegginstallasjoner fra Teenage Engineering og kunstverk fra VÅR.

Design: Studio Werner Aisslinger fra Berlin

Adresse: Brunkebergstorg 4

Åpner: 23. mars 2017.

 

At Six: Design møter kunst

Søsterhotellet At Six ligger vegg i vegg til Hobo og er en hyllest til Stockholms nye møtepunkt og elegante møtested, Brunkebergstorg 6. Et livsstilshotell med flere barer og restauranter– alle drevet i egen regi. En kombinasjon av det internasjonale og det lokale sørger for at ditt besøk blir en spesiell opplevelse på At Six.

Bestill hotellet her.

Sammen med det London-baserte designbyrået, Universal Design Studio, har det stilfulle hotellet skapt en unik og tidløs atmosfære. At Six er som et kunstverk i seg selv. Dét legger du fort merke til når du ankommer inngangspartiet og ser lobbytrappa i hvit marmor, med en gigantisk marmorskulptur i form av ett 2,5 meter høyt kvinnehode.

Ellers er veggene prydet av unik kunstsamling fra noen av samtidens mest anerkjente kunstnere. Og i rommene er det eksklusive møbler og armaturer designet i samarbeid med lokale og internasjonale designere.

 

At Six er mer enn et hotell i luksusklassen, større enn volumet i området. Vår ambisjon er å gi Stockholm noe helt nytt: en opplevelse som er både kunst, arkitektur og førsteklasses service, beskriver Jennie Hahmann Håkansson, CEO.

Møblene er en blanding av klassiske modeller i moderne fargevisjoner, klassiske vintage-stykker og samtidens spesialbestilte møbler. I rommene får du blant annet skrivebord i marmor, håndlagede taklamper av svenske Rubn og sofa fra Edward Barber og Jay Osgerby.

Om du vil oppleve en av de mest hippe og sjarmerende restaurantene i Stockholm, finner du det på Tak. Restauranten ledes nemlig av den svenske stjernekokken, Frida Ronge. Bon appetitt!

Se mer av hotellet her.

Signaturdrinken til At Six; XOXO Tokyo. Foto: At Six

 

At Six

Antall rom: 343 og en presidentsuite med privat takterrasse og skuddsikre panoramavinduer. Ellers er det et eventrom for opptil 1000 gjester, to etasjer med restauranter, barer og lounger. Eget treningsstudio.

Adresse: Brunkebergstorg 6

Design: Universal Design Studio, Dawid, Sune Nordgren. Kunstverk fra kunstnere som Julian Opie og Olafur Eliasson

Åpner: 23.mars 2017

 

Her bestiller du ditt opphold hos Hobo

Her bestiller du ditt opphold hos At Six

 

Les også:

Reis på weekendtur til Stockholm

12 hoteller vi kan anbefale i 2017