Opplev Japans mest spennende by fra høyden

Tokyo er en by med mye liv og mye å utforske. Hvorfor ikke oppleve byen fra sin beste side når du først skal reise så langt? Disse hotellene tar deg med til topps, og lar deg virkelig nyte den pulserende storbyen. Få flere tips til de aller, aller beste hotellopplevelsene på laurelnights.no.

Mandarin Oriental Tokyo

mandarin_oriental
Spabehanding, en svømmetur eller et godt måltid… På Mandarin Oriental følger utsikten deg gjennom hele oppholdet.

Mandarin Oriental vil utsikten over Tokyos skyskrapere ta pusten fra deg. Her er ingen detaljer glemt, og alt fra den franskinpirerte restauranten til hotellets utsøkte spatilbud er laget med øye for de minste detaljer. Servicen du opplever er utmerket, og det må nevnes at hotellet har en egen putemeny (ja, du leste riktig). I tillegg til egen putemeny er rommene store og komfortable, og med et enkelt knappetrykk åpnes gardinene som avslører den fantastiske utsikten over storbyen.

Her finner du hotellet.

Park Hyatt Tokyo

parkhyatt

Lost in Translation møter The Grand Budapest Hotel! Inne på storslåtte Park Hyatt Tokyo er ingen detaljer glemt, og takket være at hotellet går fra 47.-52. etasje i bygningen det befinner seg i får du god utsikt uansett hvilket rom du bor på. Sett deg i restauranten, nyt et glass vin og en bedre middag, og sku utover Tokyos hustak. Som på mange andre japanske hoteller i høyere klasse er betjeningen svært hjelpsom, og sørger for at du får et komfortabelt og avslappende opphold.

Klikk deg inn til hotellet her.

Conrad Tokyo

conrad kollasj
Foran Conrad Tokyo er det en rolig oase, mens den pulserende storbyen befinner seg rett på andre siden.

I de ti øverste etasjene til Shiodomebygningen, kneiser storslåtte Conrad Tokyo. Det moderne hotellet har store rom og de lekreste badeværelser, beliggenheten er midt i blinken og maten superb. Nyt en bedre middag på Michelinrestauranten China Blue, og avslutt kvelden med forfriskende drinker på TwentyEight. Som på Mandarin Oriental er utsikten spektakulær også her, hvor du ser utover Minato og Ginza så vel som de vakre hagene. Utsikten, bassenget, parken foran hotellet, servicen…det er ikke få elementer som samlet gjør Conrad Tokyo til et hotell verdt å bo på. Hotellet ligger nærme togstasjonen, så her kommer du deg enkelt rundt til Tokyos spennende attraksjoner.

Book hotellet her.

The Peninsula Tokyo

peninsula
I april er det cherry blossom-sesong i Japan, noe som også preger the Peninsula.

Luksus preger The Peninsula, som kan skilte med både utsikt til det keiserlige palasset og en fantastisk service. Her har du direkte adgang til Tokyos metro i underetasjen, og gangavstand til det meste av sentrumsfasiliteter. På utsiden er the Peninsula designet for å se ut som en tradisjonell japansk lanterne, mens innsiden preges av planter, vakkert interiør og bambusstatuer. Benytt også sjansen til å ta deg en joggetur i de vakre imperial gardens!

Her finner du The Peninsula