Her er de beste hotellene i Norden

Hotels.com har kåret de 10 beste hotellene

Hotels.com har kåret sine topp 10 hoteller i Norden – og vi er stolte av å si at tre av hotellene ligger i vår kjære Oslo. Har du tenkt deg til Norge, Sverige eller Danmark  i nærmeste tid, så bør du først sjekke ut denne listen:

 

1. Gothia Towers Hotel, Gøteborg

towershotel

I hjertet av Gøteborg ligger dette hotellet, i nærheten av Liseberg og den svenske Mässan. Gothia Towers er et topp moderne hotell med rom i ulike prisklasser. Som du ser, så får du en spektakulær utsikt over den glitrende byen, hva mer trenger man?

 

2. Hotel Birger Jarl, Stockholm

hotell2

Her bor du i nærheten av den kongelige operaen, samt andre severdigheter. Hotel Birger Jarl tilbyr hotellrom i moderne stil med ren og klassisk interiør. Dette 4-stjerners hotellet tilbyr gratis frokost hver morgen og tilgang til trådløst internett i fellesområdene.

 

3. Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade, København

På Wakeup bor du i hjertet av Købemhavn sentrum – bare noen få minutter unna det berømte Tivoliet! Her overnatter du med hele byen foran deg – et fint hotell for deg som vil ha noe enkelt og greit midt i sentrum.

 

4. Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Nærmere Oslo sentrum kommer du ikke. Dette er et hotell av toppkvalitet – med hypermoderne interiør. Radisson har innendørs basseng, badstue og et treningssenter du kan kose deg med etter en lang tur ut på byen.

 

5. Omena Hotel Stockholm

Hvis du vil bo midt i hovedstaden, samt bo i et rent og enkelt rom, så er dette hotellet å velge. Omena er et familievennelig hotell med gratis trådløst internett i felles områdene.

 

6. Htl Kungsgatan, Stockholm

Kungsgatan er ironisk nok rett ved Stockholms slott. Her blir du sjarmert av interiøen og atmosfæren i lokalene. Rommene er til å skryte av også – som er i kunstnerisk stil.

 

7. Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Dette 4-stjernes hotellet er for de som liker det lille ekstra i alt fra interiør til fasiliteter.  Her har de en blanding av luksuriøs og kunstnerisk stil. Blue Royal har nydelig innendørs basseng, boblebad og et helsestudio. Gratis internett kan du også benytte i hotellets fellesområder.

8. Best Western Hotell Bondeheimen, Oslo

Best Western Bondeheimen har den den velkjente skandinaviske interiørstilen med en blanding av modernitet. Hotellet ligger nær Stortinget og Nasjonalgalleriet, og du kan bare traske opp til Slottet, om du vil. Her bør du bo neste gang du er innom hovedstaden.

 

9. Cabinn Metro, København

På Cabinn får du mye bra for en superbillig penge! Om du vil ha no rimelig og bra, samt bo i sentrum, så er dette det beste hotellet å velge.

 

10. Elite Park Avenue Hotel , Gøteborg

Helt slutt på listen kommer dette hotellet som ligger i nærheten av alt du trenger i Gøteborg. Her får du virkelig slappet av – og ikke bare på rommet, altså. Hotellet har også innendørs basseng, badstue og treningssenter. Gratis frokost serveres hver morgen, og du får tilgang til Wi-Fi i fellesområdene.

 

Følg oss på Instagram og Facebook !

 

Book flyet til Norden her