Dette er de tre hotteste reisemålene i 2015

Det er tid for å planlegge reiseåret, og vi har lett rundt etter inspirasjon. Forbes har publisert en egen, subjektiv liste overtopp 3 reisedestinasjoner i 2015, og vi lot oss inspirere til å finne frem de hotteste hotellene disse reisemålene kan by på.

Kanskje en av disse destinasjonene blir din nye favoritt?

Montenegro

487440247

Landet er kanskje ikke like mye besøkt av nordmenn som sitt naboland Kroatia, men det kan fort komme til å endres. Det billedskjønne landet har en milelang kystlinje, vakker natur og hele to bidrag på UNESCOs Verdensarvliste. Med bensin som er hele 45% billigere enn EU-land er det heller ikke rart at de rike båteierne strømmer til det som etterhvert skal bli Europas ledende båthavn. Vi blir ikke overrasket hvis Montenegro får besøksrekord i 2015!

Sjekk priser på flybilletten til Montenegro her.

Becici

Byen Becici i Montenegro er opprinnelig en knøttliten fiskelandsby, men den siste tiden har det dukket opp flere eksklusive hoteller i byen. Rett ved siden av ligger den større byen Budva, så her kan du bli godt kjent med begge byer på en ferie. Byens absolutt største perle er stranda, som noen steder blir hele 100 meter bred.

Hotelltips: Hotel Splendid Conference and Spa Resort

1648199_26_z

Det vakre spahotellet Splendid ligger plassert i Becici-området, med direkte tilgang til stranden. Du har mest sannsynlig sett deler av hotellet før – det ble nemlig brukt i James Bond-filmen Casino Royale.

Her har du kort avstand til Becici strand, Slovenska strand og Sveti Nikola, og det heller ikke langt til Mogren strand og Kraljinica strand. Dette er hotellet for deg som virkelig vil skjemme deg bort og nyte livet mens du er på ferie, samtidig som du opplever Montenegros kultur og sjarm.

Her finner du flere hoteller i Becici.

Kotor

5055675_67_z

Kotor ligger ved en vakker bukt ved Montenegros kyst, og er en by full av tradisjon og historie. Den gamle byen er på UNESCOs Verdensarvliste, og er stappfull av middelalderkultur og historiske monumenter.

Hotelltips: Palazzo Radomiri, Kotor

5055675_53_z

Palazzo Radomiri ligger ved stranden i Kotor (Kotor-bukta), et av Montenegros hyggeligste byer. Her har du kort avstand til severdigheter som Marias fødselskirke, St. Triphon katedral og Kotors gamle bymurer. Hotellet kan også by på en fantastisk utsikt til Kotor-bukta, og en avslappende atmosfære.

Se nærmere på hotellet her.

Her finner du flere hoteller ved Montenegros kyst.

Namibia

Namibia

Over til et annet kontinent, nemlig Afrika. Namibia,som Forbes kaller Afrikas juvel, feirer i år 25-års jubileum som uavhengig nasjon. Landet har et stort fokus på miljø med miljøvern som en del av grunnloven, og myndighetene sørger for bevaring og håndtering av dyrelivet gjennom kommunale tiltak. Takket være disse tiltakene har Namibia et imponerende dyreliv, noe du så klart må få med deg hvis du tar turen til det eksotiske landet.

Sjekk priser på flybilletter her.

Hotelltips: Hilton Windhoek 

4034758_7_z

Når du booker på et Hilton-hotell forventer du gjerne kvalitet, og det får du også på Hilton Windhoek. Hotellet ligger i hjertet av hovedstaden Windhoek, i nærheten av Alte Feste, Kristuskirken og Zoo Park. Husk å sjekke ut baren på toppen av hotellet for en kjølig drink i solnedgangen!

Se mer av hotellet her.

Hotelltips: Windhoek Country Club

527043_43_z

Windhoek Country Club er en resort som blant annet byr på en golfbane, en «lazy river» og et imponerende utendørs basseng. Her bor du i nærheten av Uavhengighetsstadion og Hero’s Acresamt Alte Feste og Zoo Park.

Her finner du flere hoteller i Namibia.

Litauen

Vilnius

Litauen, og spesielt hovedstaden Vilnius, har de siste årene blitt et stadig mer populært reisemål for nordmenn. Har du enda ikke besøkt den vakre byen, bør du benytte sjansen i år!

Vi har enda ikke møtt noen som har vært i Vilnius uten å skryte av den sjarmerende gamlebyen. Her kan du vandre rundt og beundre middelalderbebyggelsen, handle i de små butikkene eller nyte en pause på en av de hyggelige kafeene.

Her kan du sammenlikne flypriser.

Hotelltips i Vilnius: Kempinski Hotel Cathedral Square

5366239_52_z

Kempinski Hotel Cathedral Square ligger idyllisk plassert i midt i gamlebyen, med gangavstand til blant annet Katedralplassen og Vilnius-katedralen. Ikke langt unna ligger også Rådhusplassen og Vilnius rådhus. Et av byens beste hoteller, og en absolutt perle!

Hotelltips i Vilnius: Comfort Hotel LT

ch_lt_reception_14

Et av byens desidert peneste og fresheste hotell! Nye Comfort Hotel LT er i gangavstand til Gamlebyen, kan skilte med åpen gym året rundt, fire lekre møterom og den populære restauranten Time. Opplev det nye Vilnius, på et moderne og lekkert hotell.

Se nærmere på hotellet og book her. 

Hotelltips i Vilnius: Radisson Blu Royal Astorija Hotel

46048_104_z

Radisson Blu Royal Astorija Hotel ligger plassert, i hjertet av Vilnius, og er i likhet med Kempinski blant byens beste hoteller. Her har du kort avstand til Vilnius rådhus,Rådhusplassen og Morgengryets port. Ikke langt unna ligger også Vilnius Universitetet og Vilnius-katedralen.

Finn flere hoteller i Vilnius her.

Litauens nest største by Kaunas er også verdt et besøk, selv om den ofte havner litt i skyggen av mer populære Vilnius. Kaunas var en gang Litauens hovedstad, og har både et yrende natteliv og en sjarmerende gamleby.

Her finner du hotell i Kaunas.