Topp fem i Florida

Skal du dra til USA for å bli underholdt, slappe av, sole deg og ha en super ferie så er dette tipsene. Vi gir deg en topp fem-liste over hva du bør oppleve i staten hvor solen nesten alltid skinner, og alt er lagt opp til for at du skal nyte livet mest mulig.

 

1. Miami Beach

Det kaldeste det blir i vannet her er 22 grader i gjennomsnitt. Det kan bli et så høyt snitt som 30 (juli og august). Hvis ikke det er nok så har også den menneskelagde halvøya utrolige hoteller, sinnsyke strender og all mulig komfort – som over alt ellers i USA.

Sjekk hoteller på Miami Beach på Expedia for gode rabatter  – hotellstandarden er generelt veldig høy og prisene gode så lenge du bestiller tidlig

2. Amelia Island

Ser du bort fra at det er syv golfbaner på denne øya, at den er utrolig sjarmerende og har bademuligheter ut av en annen dimensjon så kan du ta inn over deg at det også er noen av de mest koselige stedene du kan sove i staten. Slik som på Elizabeth Pointe Lodge. Det nydelige stedet befinner seg i byen Fernandina Beach, som er en by som har hatt åtte nasjoner styrt over seg siden 1500-tallet – og det merkes også på alt fra arkitektur til tilbud.

Sjekk priser og les mer om «hotellet» her

3. Orlando Premium Outlets

USA er billig for oss nordmenn. Dollaren er lav. På disse outlettene får du alt enda billigere. Alt fra de dyreste merkene til de noe billigere merkene. Totalt er det 6 slike Premium Outlets i Florida, men det beste er i Orlando.

Sjekk hvilke som finnes her

4. Mikke Mus og Donald Duck

Eller Disney World, Epcot, Universal Studios og alt det andre som man kan gjøre rundt Orlando. For barn, i alle aldre, er dette underholdning av topp klasse.

Skal du bo i og rundt parkene lønner det seg å sjekke pakkepriser.

Sjekk pakkepriser på Expedia for gode rabatter

5. Lei bil

For det første: USA er skapt for biler. For det andre: Florida er mer skapt for biler enn mange andre stater. Utrolige veier, men også store avstander. Alt er i tillegg lagt opp til at du skal ha bil – over alt. En uke med en rå Cadillac (som den på bildet) koster deg fra rundt 2000 kroner. Totalt. En cabriolet får du til omtrent samme pris.

Finn leiebilpriser her

Her finner du flere hotellmuligheter

Her finner du flere transportmuligheter