Tør du å satse på en norsk sommer?

Sommeren skulle ha kommet for lengst, så hva gjør du med ferien?

Med et så ustabilt vær kan det være veldig risikabelt å satse på at den norske sommeren kommer for fullt. Temperaturene ser dessverre ikke ut til å stige og meteorologene spår våte sommermåneder. Det er ikke akkurat banebrytende nyheter når vi har sett hvordan de siste ukene har vært. Sitter du nå uten planer for utenlandstur og håpet om en solkysset hud virker uoppnåelig, er det ingen grunn til å fortvile. Det er fortsatt ikke for seint.

Her får du oversikt over hvor du kan reise i sommer.

Strandferie:

Sol, strand, blått hav og total avkobling er det vi tenker på når sommeren nærmer seg. Det å kunne senke skuldrene og bare nyte livet hver eneste dag. Det evige spørsmålet er hvor skal turen gå? Med så mange muligheter er det nesten forvirrende å vite hvor din neste feriedestinasjon bør være. Her er noen av de mest populære og beste feriemålene i år.

Apollo har fantastiske tilbud for Sydenturer i august. Spar opptil 50% ved å booke hotell i Hellas, Bulgaria eller Kroatia.

Les alt om dette fantastiske tilbudet her

mallorca-baater

Eller idylliske Mallorca

Du kan lese om hvorfor Spania ( Mallorca) burde være ditt neste reisemål, her

Tripadvisors lesere har igjen kåret verdens beste strender.  Noen av strendene vil nok ikke overraske alle ettersom de har toppet samme liste i flere år. Men uansett – vi drømmer om å reise til alle disse destinasjonene minst én gang i livet.

Dette er de 10 beste strendene i verden.

Unn deg det lille ekstra

Er du et luksusdyr og ønsker kun det beste, da er Laurel Nights noe for deg. Her for du oversikt over de aller beste, mest luksuriøse hotellene, utroligste resorter og overnattingssteder. Seychellene, Aruba, Maldivene eller kanskje New York. Det er virkelig netter på laurbær, hvor du kan hvile fortjent i den absolutte luksus.

seychDrømmen kan bli virkelighet.

Costa del Sol

Drømmer du om flotte strender, eksklusive resorter, shopping og severdigheter er det ingen tvil om at valget for årets sommerferie burde falle på Marbella.

Den vakre kystbyen er en del av den spanske Rivieraen med omlag 140 000 innbyggere.  Liten, søt by, er det mange som tenker. Den flotte strandbyen er så populær at 1 million turister tar turen hit hvert år og gjør dette til en destinasjon hvor du får litt av alt. Les om Costa del Sol her.

Kanskje noen av disse hotellene faller deg i smak:

Se alle ledig hoteller i Marbella her

Hotel Fuerte Miramar – Adults Only

Hotel Fuerte Miramar, Amàre Club, Marbella Spain

Hotel Fuerte Miramar – Adults Only ble pusset opp i 2015 og er kun for voksne. Her bor du på stranden i sentrum av Marbellas gamleby og kan benytte deg av et spa, et utendørsbasseng og gratis Wi-Fi. En av hotellets mest populære fasilitet er Amàre Club, som er inndelt i 3 eksklusive områder. Her kan du oppleve en unik atmosfære med musikk og underholdning ved sjøen. Amàre Beach har en restaurant og Amàre Pool har utendørsbasseng og solterrasse. Amàre Lounge, et avslapningsområde med en bar og kafé, byr også på kveldsunderholdning.

Ta en titt på flere bilder av dette flotte hotellet.

Søk etter ledig fly her

Gran Melia Don Pepe

525749_272_z

På dette hotellet vil du føle deg som VIP med service i verdensklasse. Med 15 minutters gange fra gamlebyen i Marbella er hotellet omringet av grønt areal. Som gjeste får du tilnang til hotellets treningsstudio, basseng, privat strandklubb, tennisbaner og spa.Spaet tilbyr tyrkisk bad, boblebad, badstue og forskjellige massasjer og behandlinger.

Les mer om hotellet her

Vincci Selección Estrella del Mar

2228315_136_z

4 store bassenger, evighetsbasseng, spa og treningsrom er bare noen av fasilitetene du har tilgang til som gjest på dette flotte hotellet.  Men kun 150 meter fra stranden kan du koble av og senke skuldrene enten på hotellets spa eller på området med restaurant og bar. Du kan også legge inn en treningsøkt etter en dag i solen eller bli med på en av de eksklusive festene på cocktailbaren. Se flere bilder av Vincci Seleccion her

 

Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa

7507_334_z

En fantastisk hotell som har alt en måtte ønske seg. Omgitt av frodig hage med direkte ankomst til stranden, finner du i tillegg 2 luksuriøse bassenger og 5 restauranter.Marbella Club Hotel oser luksus og dette er fordi hotellet var opprinnelig den private residensen til prins Alfonso von Hohenlohe, grunnleggeren av hotellet, og skilter med rom med egen terrasse og sjø- eller hageutsikt.Hotellet tilbyr transport til Marbella Club Golf Resort, hvor du kan spille golf gratis. Det finnes i tillegg en barneklubb, dansestudio og mye mer. Her kan du få flott familieferie eller en romantisk tur.

Se flere bilder her

Du kan se flere hoteller i Marbella her

La Manga

La-Manga-2

 La Manga er ofte omtalt som Middelhavets Key West, med blått hav, nydelige sandstrender, og behagelig klima. Halvøya er et tynt stykke land som ligger på den varme kysten Costa Calida. Det som derimot kjennetegner La Manga best, er at det er «et paradis mellom to hav» med saltvannslagunen Mar Menor på innsiden, og Middelhavet på utsiden. Her finner du noen av Middelhavets beste strender i et herlig ferieparadis hvor sola skinner året rundt. La Manga passer til alle aldre – og er kun 50 meter bred på det smaleste med flotte strender på begge sider av halvøyen. Dette er noe av det du må oppleve på denne ferieøya

Kanskje du ønsker deg litt luksus ettersom feriepengene har kommet inn på kontoen.

Santotini

santorini

De fleste av oss har vært i Hellas en eller annen gang, men Santorini er et kapittel for seg selv. Det er ikke uten grunn at Santorini regnes for å være verdens vakreste øy. Her er havet safir-blått, naturen er dramatisk og imponerende, og området Oia er verdensberømt for sine fargesprakende solnedganger.

De aller fleste bildene av de hvite husene med blå dører og kuppelformede tak kan du spore tilbake til Santorini. Det finnes noen hoteller som er ganske mye mer enn et sted å sove. Her kan du se luksuhotellene som virkelig er gir deg en luksusferie.

Ibiza

Ibiza

Denne øya er så mye mer enn du tror. Feriedestinasjonen med over 300 soldager i året kan vel ikke være feil.  Legg til gjestefriheten og smilene som varmer like mye som den gnistrende solen på den skyfrie himmelen og du har beskrivelsen på en av de mest kjente øyene i Middelhavet. Les om hvorfor denne øya burde oppføres på din ønskeliste nå.

 

Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa

ibizaSom selve navnet tilsier får du på dette hotellet tilgang til både spa, dampbad, innendørs- og utendørsbasseng og treningsstudio. Situert på bredden av elven Eulalia og 21 km fra flyplassen har dette hotellet i tillegg 4 restauranter, flere barer og golfbaner innen 6 km fra hotellet.

Les mer om hotellet her

Agroturismo Sa Talaia

ibiza2Nydelig hotell  med en sjarmerende middelhavefølelse. En svømmebasseng, gratis Wi-Fi og parkering, restaurant og grønt areal. Særdeles koselig og romantisk stemning.

Se bilder av hotellet her

Se oversikten over alle hotellene på Ibiza her

Hard Rock Hotel Ibiza

ibiza4

Dette hotellet ligger på stranden til Playa d`en Bossa og er et moderne hotell med en stor utendørsscene hvor det stadig arrangeres forskjellige konserter og eventer.

Som gjest har du tilgang til både spa, badstue, treningsstudio, privat strandklubb og 2 utendørsbassenger og 2 restauranter. Et flott hotell som vil passe deg som ønsker det lille ekstra og et sted med mye aktivitet og moro.

Se flere bilder av hotellet her

Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa

ibiza7

Et 5 stjerners-hotell med både spa, takterrasse og fantastisk utsikt over Santa Eulalia Marina og Formentera. Rommene er nøye dekorert med blant annet Bang&Olufsen Tv`er. På hotellets restaurant kan du nyte retter inspirert av Italia og Middelhavet. Les mer om hotellet her

Se alle hoteller på Ibiza her

Danmark

yay-9045664-digital

Det er faktisk ikke nødvendig å reise langt for å kunne oppleve en deilig sommer.

En badeferie i Danmark er et godt alternativ til en skikkelig sommerferie. Vi nordmenn elsker å feriere i Danmark – og med god grunn! Det er nemlig flust av flotte sandstrender rundt omkring i Danmark. Samtidig er det perfekt hvis man vil på en bilferie, og ikke måtte reise langt. Skal du på ferie med barna? Da er feriehus det optimale feriestedet. Å leie feriehus gir også dere muligheten til fleksibilitet til å legge opp ferien akkurat slik dere vil.

Og uansett hvor dere er i Danmark, så har de fleste sommerbyene korte avstander til fornøyelsesparker og andre opplevelser for både store og små.

Les om Danmarks ferieperler her

Storbyferie

10872_321_z

En storbyferie kan også bety varme, vibrerende kulturliv og spennende severdigheter. Dette er en perfekt kombinasjon for deg som ønsker å se, lære og oppleve nye ting mens du samtidig lader batteriene. Her er noen av de mest populære og spennende storbyene:

Roma

Roma. Den evige stad. Navnet Rom, som byen kalles på svensk og dansk, var også vanlig lenge i Norge. Vi sier det fortsatt, både i historisk sammenheng hvis vi omtaler Romerriket, men også ved at alle veier fører til Rom.

Feriemessig er det svært mange grunner til å la veien føre til dagens Roma. En by som på spektakulært vis klarer å kombinere det klassiske med det moderne, det historiske med det nyskapende og det romantiske med det aktive. Roma er byen alle bør ha besøkt. I hvert fall minst en gang. Les om hvordan du får den perfekte turen til den nydelig byen.

Tre gode hotellvalg i Roma

523751_277_z

Rocco Forte Hotel De Russie

Da arktitekten Giuseppe Valadier designet Piazza del Popolo laget han også bygningen som etter hvert ble hotellet Rocco Forte Hotel De Russie, samt den hemmelige hagen som befinner seg i bakgården. Hotellet som har hatt veldig mange fornemme gjester, deriblant Pablo Picasso, er i dag ett av de aller beste klassiske luksushotellene i Roma. Den franske poeten Jean Cocteau beskrev hotellet som paradis på jorda, og beliggenheten rett ved de spanske trappene gjør det til et veldig godt valg også for sightseeing. De 89 luksusrommene på hotellet er alle forskjellige, designet av Olga Polizzi. Luksushotellet har også spa, restaurant og bar. En oase i en klassisk by.

Les mer om hotellet her

14941_157_z

Rome Cavalieri

Dette er et Waldorf Astoria-hotell som ligger på en høyde litt utenfor sentrum med en helt vidunderlig utsikt.  Har alle fasiliteter du kunne ønske deg, deriblant luksusbil-leie og spa, super restaurant og en veldig hyggelig bar. Spaet har for øvrig vunnet prisen for beste spa i Italia, og dette er et rett og slett et hotell du aldri vil glemme om du bor her.

Les mer om hotellet her

16311_155_z

Hotel Eden

Hadde dette hotellet bare hatt sin restaurant med Michelin-stjerne med utsikt over hele Roma hadde det vært grunn god nok til å bo her, men dette er et virkelig klassisk luksushotell med super beliggenhet. Antikk interiør, perfekt oppusset og luksus for hver krone.

Les mer om hotellet her

b1

Boscolo Exedra – Roma

Roma er byen hvor du i timevis kan vandre rundt og nye flott arkitektur, verdenskjente turistattraksjoner, smale gater med sjarmerende butikker eller shoppe deg blakk i designerbutikker. Samtidig er dette byen for deilig mat og forfriskende drikke, gjerne i lag med hyggelige og gjestfrie innfødte. På sommeren kan det imidlertid bli svært varmt å oppholde seg i byen, og da er Boscolo Exedra Hotel med sitt flotte svømmebasseng det perfekte alternativet for avkjøling.

Les mer og bestill hotellet her

 

Italia har mye mer å by på enn Roma.

ITALY

Pastellfargede hus som ligger tett i tett langs den italienske rivieraen, bratte klipper som stuper ned i vannet, og vingårder som strekker seg oppover åssidene. Dette er Cinque Terre – de fem fiskerlandsbyene i den italienske provinsen La Spezia. Her er det ingen biler eller museer – dette feriestedet  er kun for de som setter pris på lange turstier, avslappende atmosfære og utrolig vakker natur.Her må du ta lokaltog eller ferje fra by til by, men du kan også gå den lange kyststien hvis du vil bruke tid på å observere et av Italias vakreste områder.

Alle fem landsbyene i Cinque Terre står oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Disse reiseperlene venter på å bli oppdaget.

 

London

London er ikke bare nordmenns favorittby, hele 17, 4 millioner mennesker valgte å feriere i denne kule byen i 2014. Dermed er det ingen underdrivelse å påstå at denne byen blir bare mer og mer spennende og populær. Hvis du har lyst å ta en tur til storbyen, er det 10 ting du absolutt burde få med deg.

Vi har funnet luksushotellene i shoppingmekkean som kanskje kan friste deg til en aldri så liten weekendtur.

The Savoy, Soho

Savoy ligger midt i bydelen Westminster. Dette eldgamle hotellet ble åpnet i 1889, og er første luksushotellet i London sentrum. Savoy har fått flere berømte gjester som Elisabeth Taylor, The Beatles, Marilyn Monroe og Charlie Chaplin. Hotellet har lenge blitt assosiert med kunst, og har flere ganger blitt brukt for scener i kjente filmer som Notting Hill(1999).Til og med Duran Durans musikkvideo «Don’t panic!» har blitt spilt inn her.

Vil du bo på dette fantastiske hotellet og utforske hva London har å by på? Les den store London guiden her.

 

The Dorchester, Mayfair

Dorchester er et fantastik hotell som lever opp til forventningene. Elegant, komfortabelt, og en utmerket service. Hotellet har fått anmelder som «feilfri», «perfekt på alle måter» og «luksus på sitt beste» av Tripadvisors anmeldere.

Finn flere luksushoteller her.

 

45 Park Lane, Mayfair

5-stjerners hotellet er omtalt som «the best place to stay in London» av flere anmeldere. Du får en førsteklasses service i et hotell med imponerende moderne design, interiør og lokaler. Ta noen drinker ved hotellbaren eller spis en romantisk middag med din kjære på hotellets restaurant.

Finn flere luksushoteller her.

 

The Wellesley, Knightsbridge

Du kommer til å elske hvert minutt på dette hotellet. Fantastisk service helt fra starten, og et luksuriøst hotell du kommer til å forelske deg i. Her får du fred og ro, i komfortable rom med interiør som får deg til å revurdere interiøret i ditt eget hjem.

Finn flere luksushoteller her.

 

Corinthia Hotel, West End

Corinthia er kjent som det beste spa-hotellet i London. Så om du vil på en avslappende ferie og samtidig bo midt i London sentrum, er dette hotellet for deg. Alt er nytt og fresht, og rommene er store og komfortable med luksuriøs design.

Finn flere luksushoteller her.

 

Claridge’s, Mayfair

Hotellet tilbyr fantastisk kvalitet på alle områder. Beliggenheten, servicen, og hele helheten gjør dette til et hotell du bare må oppleve. Du vil fort legge merke til den spesielle atmosfæren. Her er det mange detaljer som gjør hotellet til en fantastisk opplevelse.

Finn flere luksushoteller her.

 

The London Edition, Bloomsbury

5-stjerners hotell i nærheten av Telecom Towe, Piccadilly Circus og British Museum. Egen restaurant og nattklubb. Hotellet passer også for barn, da det tilbys barnepass.

Finn flere luksushoteller her.

 

Mandarin Oriental, Hyde Park

Hotellet ligger i utmerket område med utsikt over Harvey Nicks. Skal du på romantisk ferie i London, er dette er godt valg. Rett siden av Hyde Park og Knightbridges Tube.

Finn flere luksushoteller her.

 

The Ritz, Piccadilly

I nærheten av Buckingham Palace og Piccadilly Circus. Hotellet er fordelt på 136 gjesterom, kasino, restaurant og treningssenter.

Finn flere luksushoteller her. 

Andre storbyer du absolutt bør besøker er

Amsterdam

 

Les insider tipsene til denne sjarmerende byen

Andaz Prinsengracht *****

Andaz HOTELSAndaz betyr ‘’personlig stil’’ på Hindi, så om du opptatt av høy kvalitet og standard, men med en personlig tvist, vil jeg anbefale Andaz Prinsengracht på det sterkeste. Dette hotellet er et 5 stjerners boutique og designhotell inspirert av Alice in Wonderland og designet av den kjente nederlandske produkt- og interiørdesigneren Marcel Wanders.

Finn ledige rom her

Westcord Fashion hotel ****

974294_140_zEr du opptatt av mote og/eller god kvalitet, er også Westcord Fashion Hotel et godt valg. Dette hotellet har 4 stjerner, noe de har fortjent med sin innredning og gode service.

Hotellet er lokalisert rett ved World Fashion Center og Overtoom, en 15 minutters trikketur fra sentrum.

Hotellet bestiller du her

 

West Side Inn ***

891186_57_zDette siste alternativet på overnattingssted er en favoritt blant nesten alle jeg vet om som har tatt turen til Amsterdam for en langhelg. West Side Inn har 3 stjerner og kvaliteten er selvfølgelig ikke super, men du får hva du betaler for.  Det funker perfekt om du kun er interessert i et overnattingsted hvor du kan dekke dine enkle behov.

West Side Inn booker du her

 

Warszawa

Polens hovedstad har vokst seg til å bli en av Europas flotteste. Her får du luksus for billig penge.

Disse hotellene vil gi deg en fantastisk ferie.

Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel

PicMonkey Collage1Se flere bilder av dette luksuriøse hotellet her

Sofitel Warsaw Victoria

PicMonkey Collage2Finn priser på hotellet her

InterContinental Warsaw

PicMonkey Collage3Ser dette hotellet fristende ut kan du ta en titt på rom og priser her

Søk etter rimelig flybilletter og hoteller her

H15 Boutique

PicMonkey Collage4Les mer om hotellet her

Du finner flere hoteller i Warszawa her

Milano

Er dette Milanos mest futuristiske hotell? Se bildene

Paris

Romantikk, severdigheter og kultur står på menyen i Lysenes By. Her kan du lese om Paris og dette er hotellene som står høyt på vår liste:

1. Le Meurice

441665_51_z

Dette fenomenale hotellet har alt du måtte ønske deg av luksus og komfort. Rommene er store, elegante, hotellet har en perfekt beliggenhet midt i sentrum av Paris. I tillegg kan du spise på hotellets restaurant med 3 Michelin-stjerner samt spa- og treningssenter med massasjebehandlinger. Dette er velstand i verdensklassen.

Les mer om hotellet her

2.Hotel d’Aubusson

564481_117_z

Dette private herskapshuset fra 1600-tallet ligger i Latinerkvarteret.  Som gjest har du rom med originale bjelker, antikke møbler, monumental peis av stein fra Bourgogne, gratis Wi-Fi og et marmorbad. Noen av suitene tilbyr stolpeseng og utsikt over gårdsrommet med marmorstatuer.Det luksuriøse hotellet tilbyr en jazzbar og et indre gårdsrom med fontene.

Sjekk ledig rom på dette hotellet

Se etter de billigste og beste flybillettene her

3.Hotel Raphael

28507_222_z

I hjertet av Paris finner du dette 5 stjerners hotellet som tilbyr sine gjester fantastiske rom og en utrolig utsikt over Champs-Elysees og Triumfbuen . Det blir ikke mer romantisk og perfekt enn dette.

Nyt en bedre middag på hotellets restaurant hvor en prisbelønt gourmetkokk leker seg med fransk kokkekunst på kjøkkenet.

Se flere bilder av dette luksuriøse hotellet her

4.The Peninsula Paris

8290864_64_z

Hvis ikke bilde sier tusen ord, så vet ikke vi.

Peninsula ligger bare 400 meter fra Triumfbuen, og tilbyr spa, et 22-meters innendørsbasseng og restaurant på taket med 360 ° utsikt over Paris. Rommene har gratis Wi-Fi og gratis fjernsamtaler. Alle de 200 rom og suitene er innredet med kunstverk og elegante møbler. Kléber Terrace er en av de største uteserveringene i Paris. L’Oiseau Blanc, hotellets restaurant serverer moderne fransk mat. Hotellets har i tillegg en kinesiske restaurant. Se om du kan booke bord her

Fantastisk utsikt, overdådige rom og utrolig beliggenhet. Se flere bilder her

5.Mandarin Oriental, Paris

m

Moderne, lekker, elegant. Hotellet ligger perfekt til slik at gjestene kan nyte sightseeing, severdigheter og romantiske Paris. Flere anmeldelser bekrefter at hotellet lever opp til de høyeste forventingene og er i verdensklassen.

Rommene er lyse og flotte. Utrolig servise og alt av ypperste kvalitet fra sengetøy, baderom-tilbehør til alle som jobber der.

Les mer om dette flotte hotellet og sjekk ledige rom

Søk flybilletter i over 800 nettsider