Foto: iStock

Her bor du i nærheten av Tusenfryd

Du trenger ikke reise utenlands for å ha det moro! Ta med vennegjengen, kjæresten eller familien til Norges største fornøyelsespark i sommer.

Bare 20 minutters kjøretur fra Oslo sentrum finner du fart, dramatikk, action og moro. Tusenfryd lokker tusenvis av besøkende med sine over 30 berg-og dalbaner, karuseller og andre morsomme aktiviteter.

Familieparken ligger ved Vinterbro i Ås kommune og har noe for alle ønsker og aldre. De eldre barna kan ha fartsfylt moro med Speedmonster som går 0-90 km/t på to sekunder, eller SpinSpider, som er en ellevill opplevelse.

De minste barna under 95 cm kan oppleve mange barnevennlige attraksjoner, som for eksempel Badefryd eller Bestefars Bil. Er du her med kjæresten eller vennegjengen, er det mye å huke av på listen. Cowboybyen Morgan Kane City, Tømmerstupet, Spaceshot – ja, listen er lang.

Du kommer deg tl Tusenfryd på ca. 20 minutter med bil fra Oslo sentrum. Det går også busser til Tusenfryd fra Oslo (mot Drøbak fra Bjørvika) på 30 min. Trenger du å leie bil? Her kan du finne billig og bra leiebil i Norge.

Det er begrenset med plasser og billetter må kjøpes på nett. Besøk hjemmesiden her.

Fornøyelesparken er alltid en god idé om du trenger en skikkelig opplevelsesdag. Hvorfor ikke kombinere turen til Tusenfryd med en langhelg i Oslo? Vi har funnet hoteller både i nærheten av tettstedet Vinterbro og i Oslo sentrum.


Hoteller i nærheten av Vinterbro:

Quality Hotel Entry, Kolbotn

Et hotell i Akershus fylke finner du i tettstedet Kolbotn, ca. 20 minutters kjøretur fra Oslo sentrum. Hotellet ligger i grønne omgivelser med kort avstand til både Oslo og Tusenfryd. En fint hotell for par, vennegjengen og i jobbsammenhenger, da dette er et konferansehotell.

Les mer om hotellet her.


Sørmarka Konferansehotell, Ski

Et annet flott hotell i Ski er Sørmarka Konferansehotell, som er kun 15 minutters kjøretur fra Tusenfryd. Rommene på hotellet har flott utsikt over grønt landskap. Ellers tilbyr hotellet gratis bruk av robåter, kanoer, treningssenter og badstue. Sørmarka konferansehotell egner seg best for par.

Les mer om hotellet her.


Reenskaug Hotel, Drøbak

Reenskaug Hotel finner du i byen Drøbak, som ligger 10 minutters kjøretur unna Tusenfryd. Drøbak er en fin by for familieferier. Drøbak akvarium ligger to minutters gange fra hotellet, mens Follo Museum og Galleri Finsrud er kun 15 minutters gåtur unna. Frister det med en tur inn til Oslo, kan du lett ta buss eller kjøre bil inn til sentrum på 20 minutter. Her bor du også i nærheten av Torkilstranda.

Les mer om hotellet her.


 

Hoteller i Oslo:

Radisson Blu Plaza Hotel

Dette er Oslos høyeste bygning, på hele 117 meter over bakken. Hotellet har en fin plassering, gode fasiliteter og skal du til Oslo Spektrum er det glitrende. Det finnes mer sjarmerende hoteller, men her finner du det meste veldig sentralt.

Se nærmere på hotellet her

 

PS: Hotell

Dette designhotellet ligger på østkanten rett ved Mathallen, et nytt og populært område. Et morsomt og sjarmerende hotell, som virkelig har sjel. En hyggelig anbefaling! Ett flott hotellkonsept.

Se nærmere på hotellet her

 

Clarion Collection Hotel Bastion

Bo i Oslo sentrum og kombiner Tusenfryd med et weekend-opphold i hovedstaden! Fra hotellet er det kort gangavstand til det meste i byen – Oslo S, Flytoget, Operaen og Karl Johan. Hotellet i seg selv er flott med nydelig frokost og kveldsmat inkludert.

Les mer om hotellet her.


Thon Hotel Opera (det beste familiehotellet)

På utkikk etter et flott familiehotell midt i Oslo sentrum ? Thon Hotel Opera et godt utgangspunkt. Her blir dine nærmeste naboer Operahuset, Oslo S, Karl Johan og Oslos hippe uteserving på Sørenga.

Les mer om hotellet her


The Thief

Opplev et av Oslos mest kjente og beste hoteller midt i sentrum! Stordalens The Thief har vunnet flere prestisjefulle priser, og er til og med kåret til et av Norges beste hoteller flere år på rad. Unn deg et uforglemmelig opphold med eksklusivt spa, topprestaurant og nydelige rom – med ustikt over Oslofjorden.

Les mer om hotellet her


Thon Hotel Panorama

Et annet fint familiehotell finner du midt i hjertet av Oslo Sentrum. Inkludert i hotellrpisen er varm og kald frokostbuffé, samt gratis wi-fi. I takterrassen er det herlig utsikt over Oslo sentrum med Operahuset som din nærmeste nabo. Her får du mye valuta for pengene.

Les mer om hotellet her.


Comfort Hotel Karl Johan

Lett tilgjengelig, 181 helt forskjellige hotellrom, gratis trening døgnet rundt og egen restaurant. Comfort Hotel Karl Johan skriker urban luksus. Hotellet ligger midt i Oslo sentrum, men på et stille område, slik at du fortsatt får en god nattesøvn.

Les mer om hotellet her


Les mer om åpningstider og reisevei til Tusenfryd her

Se flere hoteller i nærheten av Tusenfryd her!