Foto: iStock

Her bor du i nærheten av Tusenfryd

Du trenger ikke reise utenlands for å ha det moro! Ta med vennegjengen, kjæresten eller familien til Norges største fornøyelsespark i sommer.

Bare 20 minutters kjøretur fra Oslo sentrum finner du fart, dramatikk, action og moro. Tusenfryd lokker tusenvis av besøkende med sine over 30 berg-og dalbaner, karuseller og andre morsomme aktiviteter.

Familieparken ligger ved Vinterbro i Ås kommune og har noe for alle ønsker og aldre. De eldre barna kan ha fartsfylt moro med Speedmonster som går 0-90 km/t på to sekunder, eller SpinSpider, som er en ellevill opplevelse.

De minste barna under 95 cm kan oppleve mange barnevennlige attraksjoner, som for eksempel Badefryd eller Bestefars Bil. Er du her med kjæresten eller vennegjengen, er det mye å huke av på listen. Cowboybyen Morgan Kane City, Tømmerstupet, Spaceshot – ja, listen er lang.

Besøk hjemmesiden her

Fornøyelesparken er alltid en god idé om du trenger en skikkelig opplevelsesdag. Hvorfor ikke kombinere turen til Tusenfryd med en langhelg i Oslo? Vi har funnet hoteller både i nærheten av tettstedet Vinterbro og i Oslo sentrum.


Quality Hotel Entry, Kolbotn, Akershus

Et annet hotell i Akershus fylke finner du i tettstedet Kolbotn, ca. 20 minutters kjøretur fra Oslo sentrum. Hotellet ligger i grønne omgivelser med kort avstand til både Oslo og Tusenfryd. En fint hotell for par, vennegjengen og i jobbsammenhenger, da dette er et konferansehotell.

Les mer om hotellet her.


Sørmarka Konferansehotell, Ski, Akershus

Et annet flott hotell i Ski er Sørmarka Konferansehotell, som er kun 15 minutters kjøretur fra Tusenfryd. Rommene på hotellet har flott utsikt over grønt landskap. Ellers tilbyr hotellet gratis bruk av robåter, kanoer, treningssenter og badstue. Sørmarka konferansehotell egner seg best for par.

Les mer om hotellet her.


Reenskaug Hotel, Drøbak, Akershus

Reenskaug Hotel finner du i byen Drøbak, som ligger 10 minutters kjøretur unna Tusenfryd. Drøbak er en fin by for familieferier. Drøbak akvarium ligger to minutters gange fra hotellet, mens Follo Museum og Galleri Finsrud er kun 15 minutters gåtur unna. Frister det med en tur inn til Oslo, kan du lett ta buss eller kjøre bil inn til sentrum på 20 minutter. Her bor du også i nærheten av Torkilstranda, som er kåret til en av Norges beste strender.

Les mer om hotellet her.


Clarion Collection Hotel Bastion, Oslo

Bo i Oslo sentrum og kombiner Tusenfryd med et weekend-opphold i hovedstaden! Fra hotellet er det kort gangavstand til det meste i byen – Oslo S, Flytoget, Operaen og Karl Johan. Hotellet i seg selv er flott med nydelig frokost og kveldsmat inkludert.

Les mer om hotellet her.


Thon Hotel Opera, Oslo (det beste familiehotellet)

På utkikk etter et flott familiehotell midt i Oslo sentrum ? Thon Hotel Opera et godt utgangspunkt. Her blir dine nærmeste naboer Operahuset, Oslo S, Karl Johan og Oslos hippe uteserving på Sørenga.

Les mer om hotellet her.


Comfort Hotel Børsparken, Oslo

Dette hotellet er for deg som vil bo i nærheten av alt, med fin utsikt over Oslo. Nordens største Crossfit-hotel gym finner du i underetasjen. Kun tre minutters gåtur til Oslo S og få meter unna shoppinggaten Karl Johan.

Les mer om hotellet her.


The Thief, Oslo

Opplev et av Oslos mest kjente og beste hoteller midt i sentrum! Stordalens The Thief har vunnet flere prestisjefulle priser, og er til og med kåret til et av Norges beste hoteller flere år på rad. Unn deg et uforglemmelig opphold med eksklusivt spa, topprestaurant og nydelige rom – med ustikt over Oslofjorden.

Les mer om hotellet her.


Thon Hotel Panorama, Oslo

Et annet fint familiehotell finner du midt i hjertet av Oslo Sentrum. Inkludert i hotellrpisen er varm og kald frokostbuffé, samt gratis wi-fi. I takterrassen er det herlig utsikt over Oslo sentrum med Operahuset som din nærmeste nabo. Her får du mye valuta for pengene.

Les mer om hotellet her.


Comfort Hotel Karl Johan, Oslo

Lett tilgjengelig, 181 helt forskjellige hotellrom, gratis trening døgnet rundt og egen restaurant. Comfort Hotel Karl Johan skriker urban luksus. Hotellet ligger midt i Oslo sentrum, men på et stille område, slik at du fortsatt får en god nattesøvn.

Les mer om hotellet her.


Les mer om åpningstider og reisevei til Tusenfryd her.

Se flere hoteller i nærheten av Tusenfryd her!