Unn deg det lille ekstra

For alle single damer der ute!

Booking periode: 1. juni til 16. august

http://www.firsthotels.no/ImageHandler.ashx?w=600&img=/Global/Hotels/Denmark/Twentyseven/Jesper_Rais_Nov_2014/first-hotel-twentyseven-first-lady-moods.jpgDato for opphold: 19. juni til 16. august

Tilbud: Book opp til 2 netter og få 20 % rabatt. Book 3 netter eller fler og få 30 % rabatt.

Er det kanskje på tide å få et avbrekk og ta deg en weekendtur hvor du kan shoppe, spise og gjøre hva du vil? Det er også viktig å velge riktig hotell som tilbyr alt du trenger for å få et avslappende opphold.

Med kampanjen First Lady i samarbeid med Vendela Kirsebom, får du skreddersydd tilbud om hotellopphold for deg som ønsker litt luksus.

Hotellkjeden First Hotels tilbyr dette på unike hoteller i Danmark, Sverige, Norge, Island og Spania.

Bestill her.

 

Sjekk flere tilbud her.

Drømmerommet for første damen

Rommene er håndplukkede og romsligere enn standard. Du får en stor og deilig seng, slik at du kan slappe av og bruke så mye plass du vil. Du får også disse godbitene for å gjøre totalopplevelsen bedre:

– Badekåpe og tøfler
– Godt med håndklær
– Skjønnhetsprodukter som sjampo, balsam og lotion
– Hårføner
– Sminkespeil med godt lys
– Motemagasinet Elle
– Kaffe og te
Du får også en gavepakke som venter på deg når du ankommer, fra selveste Vendela. I gavepakken inneholder det en eksklusiv morgenkåpe i økologisk bomull og et sett med velgjørende dag- og nattkrem.

http://www.firsthotels.no/ImageHandler.ashx?w=600&img=/Global/Hotels/Denmark/Twentyseven/Jesper_Rais_Nov_2014/first-hotel-twentyseven-first-lady3.jpgSlik bestiller du
Velg hotellet du vil bo på og velg romtypen First Lady.
De aller fleste av First Choice-hotellene tilbyr First Lady rom, men enkelte har det dessverre ikke. Romtypen First Lady vil da ikke stå som et valg i rom-menyen.

 

Våre hotelltips:

Firtst Hotel Millennium Oslo

First Hotel Millennium er et av Oslos mest sentrale hotell. Med en beliggenhet som gjør at Karl Johansgate er bare noen få skritt fra hotellet, og Stortinget et steinkast unna, kan du være sikker på at du er der det skjer når du bor på Millennium. Hotellet ble nyrenovert i 2011 og tilbyr moderne rom med god kvalitet i ulike størrelser. Hotellets egen restaurant, Bocca, gir deg som gjest muligheten til å oppleve ekte italienske retter uten å sette foten utenfor hotellet

http://www.firsthotels.com/ImageHandler.ashx?w=600&img=/Global/Hotels/Denmark/Copenhagen/Jesper_Rais_Aug_2013/Rooms/First-Hotel-Copenhagen-Double-Room-05.jpg

First Hotel København

På First Hotel Copenhagen bor du behagelig i København. Her smelter stil og service sammen for å møte kravene til deg som gjest. Tilgjengelighet, lekker design og individuell service er noe av det vi på First Hotel Copenhagen setter svært høyt. Rommene er smarte og stilrene, og med bylivet i umiddelbar nærhet er dette et perfekt valg for deg som ønsker det lille ekstra.

Stockholm, First Hotel Fridhemsplan

First Hotel Fridhemsplan er et nyrenovert og prisvennlig hotell midt i Stockholms bykjerne. Hotellet ligger på Kungsholmen, 10 minutter fra Stockholms sentralstasjon og en kort spasertur fra vakre Norr Mälarstrand. Alle rom og suiter er moderne innredet med kvalitetssenger fra Jensen, LED-TV og eikemøbler fra gotlandske G.A.D. De nye badene er romslige, moderne og lekkert designet med fliser og marmor. Hotellet ligger kun to stopp fra T-banens sentralstasjon og har ett minutts gangavstand til flybusser, t-bane og bybusser.

Gøteborg, First Hotel G

First Hotel G har en svært sentral beliggenhet rett over Gøteborg´s togstasjon. Hotellet er et av byens største og mest moderne med 300 behagelige rom og suiter. Vi har velværesenter med det siste innen trening og trivsel – her finner du også en sauna med flott utsikt over Gøteborg´s sentralstasjon. Hos oss kan du slappe av, nyte en generøs frokost og være i midten av «der det skjer». Det er tilgang til gratis WIFI på hele hotellet.

 

KIlder: Frist Hotels