Foto: iStock

Hotelltipsene til deg og din valentine

Dyrk kjærligheten på et av disse romantiske hotellene.

Mange tror at valentinsdagen er kun for amerikanere, men det stemmer ikke. Mange nordmenn elsker å tilbringe tid med kjæresten på denne dagen, mens andre mener at «hver dag er Valentine’s day». Greit nok, men nå kan du for en gangs skyld gjøre noe man ikke gjør hver dag: å reise bort sammen!

Overrask din kjære med en weekendtur til herlige byer som Oslo, København eller Roma. I år havner valentinsdagen på en onsdag, så hva med en langhelg med full av romantikk? Her er noen hotelltips til valentinsdagen.

Se stort utvalg av hoteller hos Hotels.com.


The Thief, Oslo

Galleribilde av overnattingsstedet

The Thief kan smykke seg med flere utmerkelser som et av Norges beste hoteller. Det prestisjetunge reisemagasinet Condé Nast Traveller listet opp The Thief på «The Gold List 2017» tredje år på rad. Nettavisens lesere kåret The Thief som Norges andre beste hotell 2017, og hos Tripadvisor er hotellet på 2. plass over de 25 beste hotellene i Norge i 2018.

En weekend på The Thief er alt annet enn skuffende. Unn dere en spa-dag med massasje eller hammam på Thief Spa, spis en romantisk middag på restaurant Fru K eller bare lås dere inn på hotellrommet og bli der! Skal du overraske din bedre halvdel, så kan du bestille et rom med roser og champagne til rommet.

Bestill hotellet her.


Clarion Collection Hotel Wellington, Stockholm

Helt siden 1967 har Clarion Collection Wellington fungert som et populært hotell, oppkalt etter den berømte hertugen av Wellington. Hotellet ligger på et fantastisk og fasjonabelt sted i Östermalm. Du bor i gangavstand til Stureplans mange butikker, restauranter og utesteder. På Loungebar kan du nyte en forfriskende drink mikset sammen av profesjonelle bartendere, eller kanskje du har lyst på et mer avslappende opphold? På Relaxhjørne kan du ta med deg din kjære i badstuen.

Bestill hotellet her.


SKT.Petri, København

SKT.Petri er Københavns mest ledende designhotell, og et perfekt utgangspunkt for å oppleve romantiske København. Ta en cocktail på Bar Rouge eller spis på restauranten Central Kitchen. Du blir ikke skuffet. Oppdag det beste av København og overrask din kjære med flotte opplevelser uten å måtte reise så langt. Hotellet er fordelt på 268 rom, hvorav 55 har egen balkong eller terrasse. Designstilen er skandinavisk med detaljer som mørkt tre og messing.

Bestill hotellet her.


Grand Hotel Villa Medici, Firenze

Sina Villa Medici, Autograph Collection, Florence, Gjesterom

Hele byen Firenze oser av romantikk. Roseblader på sengen, champagne og jordbær, fantastisk utsikt over Firenze og en herlig atmosfære. Grand Hotel Villa Medici er et luksushotell med mange pluss i boken. Her bor dere i kort gangavstand til severdighetene. Den berømte Ponte Vecchio-broen er få minutter unna, som er selve hovedpulsåren til Firenze.

Bestill hotellet her.


Maison Souqet, Paris

Dette er muligens det mest sexy hotellet i Paris. Interiørdesigneren, Jacques Garciaer, har tydelig fått inspirasjon fra en av Frankrikes beste epoker, Belle Epoque; den «skjønne tiden» fra 1800-tallet. En god blanding av arabisk interiør blandet med noe av Frankrikes sjarmerende arkitektur og design. Hotellet ligger i nærheten av Moulin Rouge – et flott ssted å ta med din valentine!

Bestill hotellet her.


The Westin Excelsior, Roma

The Westin Excelsior, Rome, Rome, Grandluxe Room, Gjesterom

The Westin Excelsior er et av Romas mest historiske hoteller. Den praktfulle og imponerende kuppelen avduker en av de mest spektakulære suitene, Villa La Capula, som tilbyr deg en autentisk «romersk reise» fordelt på 2 etasjer. Fra terrassen har du en fantastisk utsikt over den vakre byen. Det blir ikke noe mer romantisk enn å dra på ferie til verdens mest romantiske by og samtidig bo på et av de mest romantiske hotellene. Bellissima!

Bestill hotellet her.


The Ritz, London

The Ritz London, London, Junior-suite, Gjesterom

London er mye, deriblant romantisk. Det er mye å finne på i den moderne metropolen. Dra på teater, opplev herlig shopping og spis på så mange romantiske restauranter du vil. The Ritz er et godt valg for deg som vil bo både romantisk og godt. Å bo der føles som en begivenhet i seg selv. Servicen er upåklagelig og rommene er romslige og skinnende rene. Dette er et førsteklasses hotell med majestetiske omgivelser.

Bestill hotellet her.


Waldorf Astoria, Berlin

Waldorf Astoria Berlin, Berlin, King Ambassador Suite, Gjesterom

Berli, Berlin. Ja, hvor skal man begynne? Berlin har så mye å by på og det er alltid noe nytt å oppdage i storbyen. I tillegg koster det ikke mye for overnatting, fly, mat, shopping og uteliv. Pierre Gagnaire er en Michelin-kokk som har restauranten på dette særdeles godt plasserte hotellet. I seg selv er hotellet et gjennomført flott byhotell med gode fasiliteter, profesjonell service og fine rom. Spa, møterom og et gjennomført kvalitetshotell.

Bestill hotellet her.


The Greenwich Hotel, New York

The Greenwich Hotel, New York, Gjesterom

En langhelg i New York er fullt mulig. Dette veldig romantiske hotellet ligger i Tribeca, og har blant annet et veldig vakkert underjordisk basseng, spa og en særdeles koselig restaurant. Det å gå inn på dette hotellet er litt som å kle av seg New York for å ta turen inn i en eksklusiv verden hvor alt bare føles riktig, deilig, koselig – og selvfølgelig romantisk. Den belgiske designeren Alex Vervoordt har samarbeidet med den japanske arkitekten Tatsuro Miki på oppdrag fra eieren, Robert de Niro, og skapt noe virkelig vakkert i New York.

Bestill hotellet her.


Buddha Bar Hotel, Praha

Praha er et ganske rimelig reisemål, i tillegg til å være en sjarmerende, historisk by. Du får mye for pengene i Praha! Også overnatting. Her er hotellet for deg som liker litt mørk og mystisk romantikk. Buddha Bar Hotel er noe helt for seg selv, og vi kan love deg at du kunne dratt til Praha bare for hotellets sin skyld.

Pass på å booke inn tid til en par-massasje. Og ikke minst dra nytte av det lille ekstra som hver suite kommer utstyrt med når du sjekker inn: En flaske champagne, friske jordbær, massasjeoljer og en fjærkledt pisk.

Bestill hotellet her.


Gran Hotel La Florida, Barcelona

Gran Hotel La Florida, Barcelona, Hotellets front

Barcelona svikter jo aldri og vi reiser stadig tilbake. Det er ingenting mer romantisk enn å få herlig utsikt over en glitrende bysilhuett. Dette hotellet har en utrolig utsikt over Barcelona i tillegg til svært så gode rom. Det er også basseng både innendørs og utendørs.

Alle de 70 rommene på hotellet er en opplevelse i seg selv, og dette er virkelig urban luksus på sitt beste.

Bespisning og drikke på hotellet er også virkelig av klasse.

Bestill hotellet her.


Les også:

De 10 beste byene for one night stands

6 hoteller som sier sex