Verdens beste biffrestauranter

Condé Nast Traveler har kåret verdens 15 beste biffrestauranter. Vi har samlet dem opp i denne saken. 

Palm Beach, Florida

Skal du til Florida finner du den beste biffen på Okeechobee Steakhouse som har holdt på siden 1947. Steakhouset ligger noen få hundre meter unna Palm Beach International Airport. Nå er jo ikke akkurat Palm Beach det verste stedet å feriere uansett, og skulle du velge noe strålende kunne du for eksempel vurdere det helt syke stedet The Breakers, eventuelt The Brazilian Court Hotel & Beach Club. Litt rimeligere, men koselig nok er Bradley Park Hotel.

Alberta, Canada

Hvis du trengte en grunn til å dra til Alberta så er dette grunnen. På det bittelille stedet Longview (300 innbyggere) kan du besøke Longview Steakhouse for å spise biff slik cowboyene gjorde det, eller burde ha gjort det. Ja, Longview er kjent for sine kuer og okser… Nærmeste by er for øvrig Calgary (1 time i bil).  Hvis du vil bo i Calgary så ville vi valgt Stalybridge Suites, som kanskje er ett av de bedre flyplasshotellene. For bil må du ha.

Chicago, USA

Det er ikke bare pizza med tykk bunn du får i Chicago, hvis du oppsøker Gibsons i Chicago får du Black Angus-biff på 740 gram som standard. Sjekk restaurantens hjemmeside her.

Les vår guide til alle statene i USA her for hotellinspirasjon og mye mer

 New York

I New York vil du finne et steakhouse som åpnet i 1887. Navnet er Peter Luger. Her er servicen spesiell og maten helt utrolig. Rett og slett en opplevelse. Bare husk: Det er dyrt! Originalen finner du i Brooklyn, og da kan du også bo i Brooklyn – her!

Sjekk også vår guide til New York her

São Paolo, Brasil

Skal du ha biff i Brasil skal du spise det på A Figueira Rubaiyat. Og skal du bo der kan du jo for eksempel drømme om å bo her. 

Buenos Aires, Argentina

Argentisk biff har du vel hørt om, og to av de beste biffrestaurantene i verden finner du i Buenos Aires: La Cabaña og La Brigada.  Du kan også bo relativt fint hvis du velger å bo på Palacio Duhau.

Japan

I Japan har de kobe-biffen, men de to restaurantene fra Japan som er på listen serverer faktisk en annen type biff. På Wadakin i Matsusaka får du Matsusaka-biff (som også blir massert, drikker øl og blir spilt Mozart for). Den andre restauranten er Aragawa i Tokyo hvor du får Sanda-biff.

Her kan du søke etter den billigste flyreisen

Sydney, Australia

De kan å lage biff i Australia også, og nærmere bestemt på Kingsleys Steak & Crabhouse.

Johannesburg, Sør-Afrika

Skulle du komme til å være i Sør-Afrika, noe du seriøst bør vurdere (sjekk vår guide her) så er det The Grillhouse som er stedet.

London

Wolfgang Puck har laget restaurantet Cut som ligger på 45 Park Lane. Spis der.

Les også: 10 hotellkupp i London

Les også: Den virkelig store London-guiden

Paris: La Maison de l’ Aubrac

Toscana: Antica Osteria Nandone (klikk her for kart)

León (Spania): Bodega El Capricho

Les også: Derfor er vi forelsket i Toscana

 Les også: Paris – for alle romantikere der ute