Verdens beste luksushoteller 2016

Unn deg selv en herlig ferie og topp det hele med et luksushotell du aldri vil glemme.  Reisenettstedet Tripadvisor har kåret de 25 beste luksushotellene i verden, og hvis du er en som elsker å nyte de finere ting i livet, vil du absolutt nyte ditt opphold på et av disse hotellene. Ute etter verdens beste hoteller? Sjekk ut Laurel Nights!

1.Nayara Springs, La Fortuna de San Carlos, Costa Rica

Verdens beste luksushotell ligger i La Fortuna, Costa Rica, og har rykket opp fra 5.plass i fjor til 1. plass i 2016. Hvis du er på utkikk etter en romantisk ferie i herlige omgivelser du bare kan drømme om – ja, da er dette det rette stedet for deg. Nayara Hotel er et luksusresort fordelt på 3 restauranter, utendørs basseng og spa med full service. Les mer om hotellet her.Du finner rabattkoder hos Hotels.com her

2. Gili Lankanfushi, Maldivene

Fra å havne i 4. plass i fjor kommer nå Gili Lankanfushi på andre plass på listen over verdens beste luksushoteller. Dette er et resort i magiske omgivelser på Maldivene. Midt på turkist hav, svaiende palmetrær og bungalows. Fordelt på 45 gjesterom, 5 restauranter, spa med full service, utendørsbasseng og en tennisbane. Les mer om hotellet her.

3. Golden Well, Praha, Tsjekkia

Golden Well er et lite hotell med mye sjarm på et av de beste områdene i byen. 17 rom og 2 suites hvor alle reflekterer bygningens rike historie. Like ved slottet, omringet av slottets rosehage. Om du ser etter en bryllupsreise i Praha, er Golden Well veldig romantisk og dere får et stille og avslappende opphold. Dette luksushotellet har nå gått høyere opp på listen over verdens beste luksushoteller – helt fra 24. plass til 3.plass fra fjoråret! Les mer om hotellet her.

4.Cocoa Island by COMO, Cocoa Island, Sørlige Maleatollen, Kaafu-atollen

Du har sikkert sett dette resortet på postkort, på uttalelige bilder på nettet over «steder du må besøke» og for reklame for Maldivene. Dette er faktisk et resort midt på stranden i Makunfushi, fordelt på 33 gjesterom, restaurant, spa, utendørsbasseng og til og med eget treningssenter. I fjor var hotellet på 18.plass. Les mer om hotellet her.Du finner rabattkoder hos Hotels.com her

5.La Maison Arabe, Marrakech, Marokko

Marrakech er kåret som den beste byen å feriere i av Tripadvisors lesere i 2015, og hvis du vil bo som en ekte marokkaner i denne herlige byen, bør du velge denne riaden. Hotellet er 5-stjerners i sentrum, fordelt på 26 gjesterom, 2 restauranter, spa med full service, 2 utendørsbassenger, samt gratis frokost og wi-fi. Dette hotellet rykker opp på hotell-lista fra 11.plass til å smykke seg med 5.plass. Les mer om hotellet her.

6.The Oberoi Vanyavilas, Sawai Madhopur, India

Oppfyll din drøm å reise til India og bo på dette luksushotellet i Sawai Madhopur. Resortet er fordelt på et spa, et utendørsbasseng, 25 gjesterom, restaurant og bar/lounge. The Oberoi går 2 plasser opp fra 2015. Les mer om hotellet her.

7.The Privilege Floor @Lotus Bank, Siem Riep, Kambodsja

Nytt på hotell i listen i 2016 er dette idylliske luksushotellet i hjertet av Siem Riep, Kambodsja. Du får gratis transport til hotellet fra flyplassen, 2 restauranter, 2 barer, spa, utendørsbasseng, og frokost er inkludert. Les mer om hotellet her.

8.Ponta Dos Ganchos Exclusive Resort, Governador Celso Ramos, Brasil

Opplev service i verdensklasse på Ponta dos Ganchos Resort i Brasil. Hotellet har spektakulær utsikt over det turkise havet og en privat øy for gjestene. Du får tilgang til svømmebasseng, treningsstudio, spa, restaurant og flere aktiviteter. Blant annet kan du bli med å helikoptertur, snorklingtimer, hiking og kayaking. I tillegg kan du kjøre el-bil for å komme deg rundt Ponta dos Ganchos. Om du er lysten på å bli på hotellet, kan du velge mellom hele 300 forskjellige dvd-er. Sentrum er omkring 40 kilometer fra luksushotellet, så du befinner deg på et sted hvor du kan bare slappe av og nyte roen. Forresten, er også dette hotellet nytt på listen. Les mer om hotellet her.

9.Hotel de Serras, Barcelona

Et annet nytt hotell på listen er Hotel de Serras i Barcelona. En god blanding av historie og kunst får du på dette hotellet i det gotiske kvartalet. Blant annet hadde kunstneren Pablo Picasso sitt første studio i bygningen i 1896, da han var kun 15 år gammel. Dette elegante hotellet er perfekt for weekendturen, jobbtur eller en luksuriøs ferie i hjertet av Barcelona. En trendy atmosfære med kjempebra service. Les mer om hotellet her.

10.Saffire Freycinet, Coles Bay, Australia

Celebrations at Saffire Freycinet Hotel in Coles Bay, Tasmania, Australia

Saffire ligger midt i en uberørt skog og herfra får du nydelig utsikt over Coles Bay i East Tasmania. Du kan bare glede deg over gratis spabehandling ved ankomst, og en rekke aktiviteter. Blant annet kjøring med firehjuling og turer til Wineglass bay. I tillegg en mer spektakulær opplevelse: å spise østers og drikke bobler – rett på vannet. Les mer om hotellet her.

Her er resten av listen:

11. Viceroy Bali, Bali, Indonesia

12.The Upper House, Hong Kong, Kina

13.Rosewood Mayakoba, Playa del Carmen, Mexico

14. The Gritti Palace, Venezia, Italia

15.Rambagh Palace, Jaipur, India

16.Constance Le Prince Maurice, Pointe de Flacq, Mauritius

17.Tambo del Inka, A Luxury Collection Resort & Spa, Urubamba, Peru

18.Hotel 41, London

19.Lindos Blu, Lindos, Hellas

20.Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort & Spa, Murqquab, De forente arabiske emirater

21.Bellevue Syrene, Sorrento, Italia

22.Le Bristol Paris, Paris

23.Four Seasons Resort Bora Bora, Bora Bora, Fransk Polynesia

24.Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet, Sultanahmet, Istanbul

25.Nayara Hotel, Spa & Gardens, La Foruna de San Carlos, Costa Rica

Verdens beste hoteller på Laurel Nights

https://pbx.images.nettavisen.no/?h=800&w=1920&mode=crop&pos=center&url=http://laurelnights.no/wp-content/uploads/2015/07/iStock.jpg

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights.Her finner du verdens beste hoteller. Enten du velger å booke din neste ferie eller om du bare vil drømme deg litt bort- kan vi garantere at reiselysten vil stige! Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider her