Verdens beste shoppingdestinasjoner!

Det anerkjente reisemagasinet Conde Nast Traveler og deres lesere står bak kåringen av verdens beste shoppingbyer. Ikke overraskende er det New York som stiger til topps i år også! Den årlige kåringen Readers’ Choice Awards er oppdatert med de aller beste handlebyene i verden. Har du enda ikke bestemt deg for sommerferiedestinasjon eller trenger tips til hvor du og gjengen skal på weekendtur, er dette listen for deg!


New York

Har du besøk The Big Apple kan du være enig i at det ikke finnes en by helt som New York.

De kuleste butikkene, de nyeste butikkjedene, sesongens it-plagg eller vintage. New York har det beste av det meste!Mulighetene er faktisk uendelige: fra kule gater i Soho, til travle etasjer hos Barneys og fasjonable nisjebutikker på Fifth Avanue. Byen som aldri sover har faktisk mange sider som du bør få med deg, som f.eks disse 5 bydelene! New York er en shopoholics drøm og en destinasjon alle bør ha på sin liste. Her finner du oversikt over de beste hotellene i New York. En av våre absolutt favoritthoteller er NoMo Soho!

Dette 4,5 stjerners-hoteller har en fantastisk dekor, en uslåelig beliggenhet og servise i toppklassen! Å våkne til på et av disse rommene og se den utsikten er rett og slett en drøm! Se bilder av hotellet her!Sjekk ut flere hoteller i en av verdens beste byer.


Dubai

Ikke overraskende at Dubai kommer på andreplass på denne listen. UAE-byen har redefinert shoppingopplevelsen og begrepet kjøpesenter. Mall Of Emirates og The Dubai Mall er noen av verdens mest spektakulære og største sentrene i verden! Kall de et «shopping resort» der du som turist kan gjøre alt fra å stå på ski ( ja, MOE har et innendørs skianlegg), spise, se de nyeste filmene i spektakulære kinosaler, spa og en lang rekke andre aktiviteter for hele familien. Opptatt av luksus? Dubai imponerer på alle måter. Listen over designerbutikker er uendelig. Chanel. Louis Vuitton, Valentino, Prada, Gucci er nærmest de mest vanlige butikkene og de rike og berømte er ikke redd for å vise sin kjærlighet for alt som glitrer. Utenfor restaurantene og kjøpesentrene er det ikke Ford og Mazdaer som står parkert. Lamborghini, Maynach og Porsche i de nyeste modellene og i alle regnbuens farger står rad på rad for alle å beundre. Her kan du lese om 8 andre grunner til hvorfor du bør besøke Dubai. Sjekk gjerne ut de lukrative hotellene på Palmen! Er du først i magiske Dubai, bør du unne deg litt luksus. Vi anbefaler Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah. Faren for at du vil bli der resten av ditt liv er stor. Dette er rikdom, komfort, eleganse og nytelse på sitt høyeste!

Se flere bilder av dette hoteller her.Her finner du listen over alle hotellene i Dubai.


Chicago

På tredjeplass finner vi karismatisk Chicago. Vi hører hele tiden om New York – byen alle vil reise til, alle snakker om og alle vil bo i. Vi vil derfor komme med en liten oppfordring til deg som vil til en amerikansk storby og i utgangspunktet bare har tenkt på New York: vurder Chicago også!

The Magnificent Mile er gaten som strekker seg over flere kilometer og gjør ikke bare byen utrolig turistvennlig ( byens komposisjon er enkel og det det er lett å finne frem)  men også en shoppingmekka! Chicago imponerer med enormt utvalg av små og store butikkjeder. I tillegg har Chicago en imponerende restaurantliste som vil tilfredsstille til og med de alle kresne. Tips: Du Må smake på den berømte deep dish pizzaen  og popcorn fra Garrett Popcorn! Chicago er en vakker by der du skyskrapere og pulserende storby møter blått hav og beroligende strandpromenade. I tillegg byr Chicago på utallige historiske og kulturelle opplevelser. Oprahs favorittby bør absolutt besøkes! Her finner du overnatting i Chicago. Her kan du bo: theWit Chicago – a DoubleTree by Hilton Hotel

Se flere bilder her!Se listen over alle hotellene i Chicago her!


Hong Kong

Lane Crawford er stedet for deg som ønsker å tømme sparekontoen og handle designervesker og andre lukrative produkter. Den eksklusive konseptbutikken oppfyller alle krav når det kommer til shoppingopplevelser og gir deg en minne for livet og en stor Mastercard-gjeld. Fyll opp shoppingposene med alt fra designerplagg eller se etter rimeligere sko og solbriller på EDIT som er et like kult men litt mer budsjettvennlig kjøpesenter i Hong Kong.

Causeway Bay er et av de mest eksklusive handlegatene i verden. For å leie en butikk i Causeway Bay må du punge ut med nesten 2400 dollar per kvadratmeter i året (20.292 kroner). Dette er et av Hong Kongs beste shoppingdistrikter – og kanskje den mest intense. Det sies at hvis shopping var en sport, hadde Causeway Bay vært hjemme til de olympiske leker. Fra Dior til eksotiske antikviteter, fra silke til sushi, fra skrikende neon til teknologiske dingser – Hong Kong gir deg alt og enda litt til. Befinner du deg på andre siden av jordkloden er du nødt om å krysse av enkelte ting på din «to do» liste. Du skal unne deg en spa-dag der alt fra tær og hender får seg en liten makeover. Du bør ha sett utsikten over Victoria Harbour og de spektakulære skyskraperne fra toppen av Prince Building. Det skal heller ikke være nødvendig å minne om den Hong Kongs rike kjøkken som vil leke med smakløkene dine. Sjekk ut dette hotellet:

Se flere bilder her.Sjekk hoteller i Hong Kong her.


Santa Fe

Den amerikanske byen har for andre år på rad dukket opp på listen til Coste Nast Traveler. Byen som befinner seg i delstaten New Mexico er relativt liten men har en utrolig sjarm som tiltrekker tusenvis av turister fra hele verden.

Santa Fe er en flott destinasjon for alle interesserte i historie, arkitektur og natur. Med en mangfold av museer, gallerier og butikker kan du shoppe alt fra kunst og håndlagde smykker til klær og sko fra kjente merkevarer.  Har du lyst å utforske mer enn byens forskjellige shoppingmuligheter er det ikke mangel på attraksjoner i Santa Fe. Besøk Goergia O`Keefe Museum, utforsk kunstgalleriene på Canyon Road, se katedralen Basilica of St. Francis of Assis og avslutt den kulturelle dagen med en drink på Dragon Room på Pink Adobe. Her finner du hoteller i Santa Fe. Et av de mest populære hotellene i Santa Fe er La Fonda on the Plaza. Utrolig sjarmerende og koselig  4stjerners-hotell. Se flere bilder her.

Sjekk priser og ledig kapasitet her.


Paris

Det er ingen overraskelse at Paris dukker opp på denne listen. Frankrike er tross alt hjemmelandet til noen av de største motehus og designere i hele verden; Coco Chanel, Christian Louboutin, Christian Dior og Hubert de Givenchy. Shopping er derfor et must når du besøker en av de mest romantiske byene i Europa.

Det er her du finner det som kalles flagships stores for motehus som Hermès, Givenchy, Chanel og Louis Vuitton. Besøk byens kjente grands magasins ( kjøpesentre) men ikke glem å besøke nabolagene Canal Saint-Martin og Saint Germain des Près. Gatene er fulle av vakre vintagebutikker og gallerier men du finner også moderne nisjebutikker som byr på alt fra interiør til designklær. Du kan til og med unne deg en behandling på verdens første Chanel-spa! Ser du etter franske skatter. bør du ta en tur innom Gab& Jo! Her kan du lese om byens skjulte skatter.Her er listen over de beste hotellene i Paris. Sjekk ut denne hotellperlen:

Her ser du flere bilder av hotellet.


Se de resterende shoppingbyene på listen til Condè Nast listen her. Er du et luksusdyr som ser etter unik komfort, Michelin-restauranter, slående beliggenhet og toppklasse servise? Klikk deg inn til Laurel Nights og få oversikten over de beste hotellene i verden!

LES OGSÅ:

Michelin Guide 2017: Her er alle vinnerne i Norden

De 25 beste hotellene i Hellas

Lyst til å dra på cruiseferie i sommer?