Verdens beste steder å se UFO’er

skottland

Vi har tatt en kikk på stedene i verden hvor det oftest observeres uidentifiserte flyvende objekter. En reiseguide til UFO,

Bonnybridge, Skottland

ufo1

Denne lille byen har omtrent 300 UFO-observasjoner hvert eneste år, noe som er det klart høyeste i Europa. Det er rundt 7 000 innbyggere i den lille byen, som utover sine mange UFO-observasjoner kan by på rester av den andre muren som romerne bygget i Storbritannia (og inspirasjonen bak ismuren i Game of Thrones). Restene av Rough Castle Fort, et gammelt romersk fort, er også i nærheten.

Hele området i en trekant mellom Edinburgh, Stirling og Bonnybridge er for øvrig regnet som UFO-land. Hvis du reiser til området kan du bo på det som regnes som verdens beste bed & breakfast: The Old Tram-House.

ariozna

Arizona, USA

ufo12

Byen i USA som har flest UFO-rapporter er Phoenix, den største i staten og hovedstaden i staten. En av grunnene kan være de såkalte Phoenix Lights, en serie av uidentifiserte objekter som ble observert i Phoenix den 13.mars, 1997.

Et annet sted i samme stat for UFO’er er Sedona, et sted som både kalles Little Hollywood og som er et sted hvor mange drar for å oppleve det som kalles en unaturlig energi i området. Du kan jo velge Radisson Fort McDowell som ditt hotell som ikke helt tilfeldig er hotellet hvor den store UFO-kongressen i USA avholdes. Skulle du ikke se en UFO kan du spille på kasinoet på hotellet.

stonehenger

Warminister, Wiltshire, England

Daily Mirror 11.9.65

Ikke langt fra Stonehenge finner man kornsirkel-hovedstaden i verden. Ikke bare har det vært problemer med å forklare alle konsirklene her, men det er jo også forsåvidt vanskelig å forklare hvordan Stonehenge ble laget.  Warminster har også veldig mange UFO-observasjoner, og årlige konferanser. Du kan bo på Rokeby Guest House for å oppleve begge deler. Vil du bo midt i kornsirkelområdet kan du velge Walnut Tree Inn. Ta fly til London, og kanskje legg turen rundt tiden til Glastonbury.

nevada

Nevada, USA

roswell

En av grunnene er selvfølgelig at du finner Area 51 her. Fra Rachel til Area 51 på highway 95 er den veistrekningen hvor man har flest UFO-observasjoner i verden. Las Vegas er for øvrig to timer fra Area 51, og er på topp fem i antall UFO-observasjoner i store byer i USA. Man bør kanskje også vurdere New Mexico og deres UFO-museum i…

Roswell, New Mexico. Bilturen fra Roswell til Las Vegas tar 11 timer, og sannsynligheten for å bli bortført er vel relativt stor… I Roswell kan du bo på Hampton Inn. 

I Las Vegas så har du for eksempel på helt utrolige Mandarin Oriental.