Verdens første Chanel-spa åpner i Paris

Coco Chanel (1883-1971) sa selv “Luxury must be comfortable, otherwise it is not luxury.” I tillegg ble Chanel boende på Ritz-hotellet i hele 34 år.

Da er det ikke overraskende at Hotel Ritz Paris velger å åpne verdens første Chanel-spa i 2016. Det blir luksus på et enda høyere nivå som ingen har sett maken til.

Vi kan vedde på at alle fashionistaer vil bo på dette hotellet!

Hotellet introduserer «Chanel au Ritz Paris»; et skjønnhetsparadis med produkter fra selveste Chanel, samt behandlinger som baserer rundt disse skjønnhetsproduktene. Samtidig vil hotellet også åpne egen Chanel-suite,  og vi håper inderlig at det er samme rom som hun bodde på!

3974713

Bilde fra et tidligere spa på The Ritz Paris før oppussing. Foto: Booking.com

 

Hotel Ritz Paris

Hotel Ritz er luksushotellet alle snakker om i Paris, men har vært stengt grunnet oppussing helt siden 2012.  Nå tar hotellet allerede imot bestillinger, selv om hotellet ikke åpner sine dører før i mars 2016.  Vil du sikre deg et hotellrom utenom det vanlige? Da bør du booke Hotel Ritz Paris her.

Sjekk også disse luksushotellene i Paris.

Ellers har vi andre tips til deg som vil bo på et luksushotell fra Ritz-hotellkjeden, som du kan bo på allerede nå:

 

The Ritz London

The Ritz London

The Ritz er en institusjon av et hotell og å bo der føles som en begivenhet i seg selv. Servicen er upåklagelig og rommene er romslige og skinnende rene. Dette er et førsteklasses hotell med majestetiske omgivelser.

Du finner flere luksushoteller i London her

 

The New York Edition

Dette er det fjerde Edition-hotellet i verden som nå ligger ved Madison Park. Hotellets 273 rom er inspirert av klokketårnet til Markuskirken i Venezia, men ellers har interiøret bevart den typiske New York-stilen og den amerikanske glamouren.

 

The Ritz Carlton Berlin

Dette hotellet er fordelt på 2 restauranter, innendørs basseng, helsestudio og 303 gjesterom , i nærheten av Brandenburger Tor.

 

Bulgari Hotel & Residence

Høy standard er bare fornavnet. Standarden er så høy her at det kan være vanskelig å velge noe annet senere. Nærmest perfekt som hotell, og et valg du bør ta om du har pengene. Som ikke alle har.

 

The London Edition

5-stjerners hotell i nærheten av Telecom Towe, Piccadilly Circus og British Museum. Egen restaurant og nattklubb. Hotellet passer også for barn, da det tilbys barnepass.

 

Hotel Ritz Madrid

Luksushoteller ligger i hjertet av Madrid og er et veldig elegant hotell. 2 restauranter og 2 barer, samt helsestudio.

 

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights. Her finner du verdens beste hoteller. Enten du velger å booke din neste ferie eller om du bare vil drømme deg litt bort- kan vi garantere at reiselysten vil stige!

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider her.

 

 LES OGSÅ:

Her kan du bo som en ekte fashionista

London-hotellene som skriker luksus

De 60 hotellene du må bo på før du dør

 Hvem har sovet her?