Verdens største nattklubb

Verdens største nattklubb i henhold til Guinness rekordbok finner du på Ibiza, og det er selvfølgelig Privilege nattklubb vi snakker om. Privilege er en sann opplevelse og et helt unik sted. Som verdens største nattklubb tar den pusten fra deg når du kommer inn dørene og oppdager at den er alt annet enn hva du hadde forventet deg. Den er faktisk like stor som flyhangar, og har kapasitet til hele 10.000 mennesker. Klubben har også et enormt svømmebasseng som sørger for god stemning gjennom hele kvelden. Det 25 meter høye taket hjelper godt på når flere tusener av mennesker skal danse og bevege seg hele natten lang. At takhøyden er så stor er også en fordel med tanke på at det blir enklere å presentere mange av de spektakulære showene som foregår her hver kveld.

Du kan reise direkte til Ibiza med SAS, men om det er kun pris som er viktig, så prøv vår flysøkemotor for å finne flyturen som passer for deg.

Som du sikkert skjønner så er dette stort, og du trenger ofte mer enn en natt for å få med deg alt klubben har å by på. Når du kommer inn i hovedrommet blir du møtt av fargerike lys og et ekstraordinært lydanlegg. Som de fleste andre vil du ikke tro dine egne øyne når du får øye på one-of-a-kind scenen som har erotiske og veldig kunstneriske forestillinger. Du finner klubben mellom Ibiza Town og San Antonio, og siden bygget har store vinduer så kan du nyte utsikten utover hele øya. Privilege har også en egen «hage» som består av en kuppel du kan trekke ut i om du ønsker litt frisk luft. Også her kan du nyte en spektakulær utsikt over Ibiza.

Ønsker du en virtuell tur på klubben kan du få det her.

Kameleon

På grunn av den enorme størrelsen på bygget så er det enkelt å omstrukturere klubben for hver eneste natt, og dette er noe av det som gjøre den så spesiell. Mange sier at Privilege er litt som en kameleon, alle forbruksvarer som dekorasjoner og lignende blir byttet ut hver kveld, samtidig som at lyseffekter og møblering blir forandret. Du kan gå dit en kveld, og dagen etter er den rett og slett ikke til å kjenne igjen.

Privilege trekkker festglade mennesker fra hele verden, og her får du virkelig følt på ånden av Ibiza. Klubben gjør det mulig for turister å lokalbefolkning å mingle med kjendiser som Puff Daddy, Jean-Paul Gaultier, Jade Jagger og Madonna. Bygningen er også der hvor «Barcelona» av Freddi Mercury og Montserrat Caballé ble filmet inn i 1987.

Her finner du de beste og billigste hotellene på øya

VIP

Det er fire forskjellig VIP-rom du kan reservere på denne klubben om du har nok penger, for vip-områdene her er et av de mest eksklusive stedene på hele øya. De forskjellige rommene er alle innredet av den anerkjente interiørdesigneren Claire Coutille, og hun har sørget for at de er et steg foran gjestenes behov hele tiden. For å få eksakte priser på hva det koster å leie et vip-område oppfordres det til å kontakte klubben. De forskjellige rommene er:

Platinium

Gold

Black

White

Lei gjerne bil for en kjøretur her.