De har laget museum om hva?

Det er ingen tvil om at det finnes mange rare museer rundt omkring i verden. Vi har samlet noen av de aller beste.

Finn hoteller hos hotels.com her

screenshot-www.phallus.is 2014-12-17 13-43-26

Hið Íslenzka Reðasafn (Island)

Ok, ved å lese det på islandsk blir det muligens ikke så rart. Oversetter du derimot beskrivelsen av museet til dansk får du følgende: Det Islandske Fallologiske Museum er sandsynligvis det eneste museum i verden, der bevarer eksemplarer af penisser fra alle pattedyr, der findes i et enkelt land Det er altså 217 peniser og penisrelaterte gjenstander som stammer fra nesten samtlige land-og havpattedyr som finnes i og omkrong Island. Deriblant Homo Sapiens. Altså mennesker. Museet har også utenlandske gjesteutstillinger. Av peniser, altså.

Sulabh International Museum Of Toilets (India)

Dette museet finner du i New Dehli, og det er som navnet skulle tilsi et skikkelig drittmuseum. Faktsik er det mer seriøst enn du kan ane. Sulabh International er en humanitær organisasjon som jobber for sanitærforhold over hele verden, og museet viser hvordan toaletter er verden over. Organisasjonen er den største hjelpeorganisasjonen i India.

screenshot-www.minibottlegallery.com 2014-12-17 13-54-19

Det er sært nok å lage et museum om småflasker, men det blir særere med en gang du har besøkt museet hvor du kan beføle en Marilyn Monroe-statue eller bruke en dildo som lysbryter. Christian Ringnes er mannen bak det som utvilsomt er det rareste museet i Norge. Finn hoteller hos Nordic Choice Hotels herFinn hoteller hos Scandic Hotels herFinn hoteller  hos First Hotels herFinn hoteller hos hotels.com her

1280px-Cup_Noodles

Momofuku Ando Instant Ramen Museum (Ikeda, Osaka, Japan)

Du vet hurtignudler (instant noodles) – eller instant ramen. Dette er et museum dedikert til nettopp denne oppfinnelsen. Oppfinneren het for øvrig Momofuku Ando, og fant opp tingen i 1958.

enhanced-buzz-wide-12576-1405011858-18

The Bunny Museum (Pasadena, California)

Dette er ikke et museum for Playboy-bunnier. Ei heller harepuser, men harepusdukker/kosedyr. The Hoppiest Place in the world, visstnok. 30 833 av dem et det for øvrig. I Norge kan du sjekke ut Dukkehjem museum på Kapp, Østre Toten – åpent i juli hvert eneste år.

screenshot-www.nmfh.org 2014-12-17 14-00-47

National Museum of Funeral History (Houston, USA)

Det finnes nok mange koselige museer, men dette vil vi ikke påstå er ett av dem. Interessant kan det være, men du skal være bra interessert i døde mennesker for å se en kopi av graven til Marilyn Monroe på ferie.

Moist Towelette Museum (East Lancing, Michigan, USA)

Dra verden rundt for å besøke museet for… våtservietter. Og hvis disse ikke er nok – hva med The Kansas Barbed Wire Museum, The Museum of Broken Relationships i Zagreb (Kroatia) eller Avanos Hårmuseum i Tyrkia?

Finn hoteller hos hotels.com her