Foto: iStock

De beste familiehotellene i verden

Planer om en bytur eller en strandferie med hele familien? Her er de beste hotellene og reisemålene for familien.

Palmesus på Gran Canaria eller bo som en ekte sjørøver i Kristiansand?

Her er listen over de beste familiehotellene, som kan være et godt utgangspunkt når den endelige avgjørelsen skal tas og hotellet bookes.

Det lønner seg å leie bil på familieferie. Slik får du billigst og best leiebil!


1.Novotel London Blackfairs, London

Ikke langt unna Southwark t-bane stasjon finner du dette supre og familievennlige hotellet, som kan by på både treningsrom, svømmebasseng og klesvask. Ikke langt unna finner du både Tate Modern, St. Pauls Cathedral og Southbank Centre. Et rimeligere alternativ som gir deg mye for pengene.

Les mer om hotellet her.

Les også: 9 familievennlige hotell i London


2. Royal Son Bou Family Club, Menorca, Spania

Galleribilde av overnattingsstedet

Det eneste spanske feriestedet med alt fra flotte rom og fantastisk mat, til aktiviteter av alle slag (ridning, svømming, tennis) og supervennlig personale med barnevakttjeneste. Nok et godt valg for en avslappende badeferie med familien.

Les mer om hotellet her.


3. Abra Havn, Kristiansand, Norge

Bo midt i eventyret i dyreparken i Kristiansand! Her bor dere som en ekte sjørøverfamilie. Kaptein Sabeltanns menn og kvinner vekker dere på morgenen, barna kan leke på ildprøveplassen og familien kan bo i ekte sjørøverkåker.

Les mer om hotellet her.


4.Legoland Feriendorf, Gunzburg, Tyskland

Har du tenkt å ta med hele familien til Legoland? Barna kommer til å elske å bo på dette morsomme hotellet, som ligger omtrent 10 minutters gange unna Legoland. Dere får gratis frokostbuffé, gratis wi-fi i lobbyen og gratis parkering. I tillegg bor dere i ekte Legoland-stil med morsomme interiør og lekerom for barna.

Les mer om hotellet her.


5.Sani Club, Kassandra, Hellas

Få en idyllisk familieferie på dette hotellet som ligger på en privat strand i Hellas. Det er gratis wi-fi på alle rom, samt inkludert frokostbuffé. På hotellet er det hele tre restauranter, tre forskjellige barneklubber for tre forskjellige aldersgrupper, spa, treningssenter, utendørsbasseng og barnepass på rommet. Hotellet er drevet av et profesjonelt britisk barnehageselskap for barn fra 4 måneder til 7 år, tre ganger i uken.

Les mer om hotellet her.


6.Magic Natura Animal, Waterpark Polynesian Lodge Resort, Benidorm, Spania

Kystbyen Benidorm ligger i Alicante-provinsen og er en av Costa Blancas turistbyer. Dette familiehotellet ligger i Magic Natura Animal and Water Park, hvor familien kan nyte safariturer eller ha det moro med de mange vannskliene. Stranda ligger kun 10 minutters biltur unna, og Villaitana golfbane er kun 5 minutters kjøretur unna.

Les mer om hotellet her.


7.Hotel Liseberg Heden, Gøteborg

Skal hele familien til Liseberg, anbefaler vi at dere bor i dette sentrumsnære hotellet i Gøteborg. Det tar kun 12 minutter å gå til Liseberg, i tillegg er Nordens største sciene center, Universeum, kun 11 minutters gåtur unna. Frokost og wi-fi er inkludert i hotellprisen.

Les mer om hotellet her.

Les også: 20 grunner til å reise til Gøteborg


8.Hotel Alexandra, København

Dette hotellet ligger i København sentrum og kun en kort gåtur unna Tivoliet. Dette er det eneste boutiquehotellet i retrostil i København, som gjør det ekstra stas å bo på her. Et sjarmerende hotell for dere som ikke orker store fellesområder og vil bo i sentrum.

Les mer om hotellet her.

Les også: Urbant og billig i København


9.Lopesan Baobab Resort, Gran Canaria

Med et opphold på dette populære familiehotellet på Gran Canaria, bor dere i en tropisk hage med tilgang til barneklubb og barnepass. Hotellet har utendørsbasseng, i tillegg er det kun 600 meter å gå til stranden.

Les mer om hotellet her.

Les også: De 10 beste hotellene på Gran Canaria


10.Novotel Berlin Mitte

Berlin er en perfekt storby for familier, med mange spennende aktiviteter i vente. Ikke minst er det billig å bo, spise og fly til Berlin. Fra Novotel Berlin er det enkelt å komme seg til mange av de viktigste severdighetene i Berlin. Berlin Zoo, Legoland Discovery Centre og byens shoppinggater og museer er enten i kort gåavtand eller en kort biltur unna.

Les mer om hotellet her.

Les også: Best med barn: Berlin