Her er paradisøya alle elsker!

Øya Bali er en av verdens vakreste perler

Kunne du tenke deg å bli skjemt bort av det vennligste folket på jorden, slappe av på hvite sandstrender og bli kjent med øyas kultur, kunsthåndverk og dans? Da bør du velge Bali. Vi viser deg hvorfor du bør reise hit, samtidig som vi nederst i saken viser vi deg hvordan du enkelt kan gjøre reisen til Bali rimelig!

Søk charterferie til Bali her

Søk flybilletter til Bali her

En utrolig vakker øy

469667101

Når du først har kommet til Bali må du ta minst én lang kjøretur rundt om på øya. Langs kysten kan du beundre alle strendene og de duvende palmene. I innlandet opplever du frodige regnskoger, maleriske fjell og vakre terrasser med rismarker. Overalt bør du ta deg tid til å nyte synet av alle de små minitemplene utenfor de fleste husene. Denne herlige og avslappede øya er helt perfekt når du ønsker deg langt vekk fra hverdagens stress og mas i Norge.

Ser du etter overnatting i Bali? Dette hotellet vil gi deg en luksuriøs opplevelse:

Alila Villas Uluwatu

040dsalila_villas_uluwatu_1

Skal du til Bali kan du velge mellom mange svært fine resorts, men dette er designperlen av dem. Alt her er laget for at du skal få slappet av mest mulig. Hotellet er regnet som et arkitektonisk mesterverk, og det er det vanskelig å være uenig i.

Er det en ting vi vil påpeke utover spa, restauranter, noen utrolige rom/hytter så er det bassenget, og utsikten fra det.

Les mer og bestill hotellet her

Strender for både partyfolk og familier

bali3

På Bali kan du velge mellom mange strender, og her er det noe for enhver smak. Ryggsekkturistenes favoritt er Kuta-stranden, her er det fest på alle diskotekene hver kveld. Strendene ved Nusa Dua og Sanur passer godt for barnefamilier, mens den gamle fiskerbyen Candidasa har en mer avslappet atmosfære.

Sjekk disse hotellene for overnatting:

baliovernattin

Horison HotelSense HotelDewani Villa

Ubud – kunstnernes by

bali4

Midt på Bali ligger kunstnerbyen Ubud som gjennom årtier har vært en favoritt blant ryggsekkturistene og som nå tiltrekker seg alle typer turister takket være sin spesielle sjarm. I Ubud kjøper du kunsthåndverk hos lokale kunstnere og opplever lokal dans i templene. Et opphold i Ubud er ikke komplett før du har besøkt Monkey Forest hvor du får se makakaper på virkelig nært hold.

Lovina – delfiner og sort sand

467886519

På nordkysten av Bali ligger Lovina-stranden med sin helt spesielle, sorte vulkansand. Det er likevel ikke den sorte sanden som trekker flest besøkende til Lovina, det gjør muligheten for å dra på delfinsafari ved soloppgang. Å se delfiner boltre seg blant båtene er en overveldende opplevelse, også andre eller tredje gangen man tar turen ut.

Her bør du bo:

baliovernatting2

The Seminal HotelTS SuitesThe Legian

Elefanthulen og Flaggermushulen

497472709

Av andre gode attraksjoner på Bali vil vi nevne Goa Gajah (Elefanthulen) og Goa Lawah tempelet, som også kalles Flaggermushulen. I sistnevnte kommer får du tusenvis av flaggermus på kloss hold og mister sannsynligvis din eventuelle lyst til å besøke Batman i flaggermushulen hans. Elefanthulen ligger ikke så langt fra Kuta, så den kan du lett besøke på en kort dagstur derfra.

Slik kommer du til Bali

139671034

Reiser til Bali finnes det flere typer av. Du kan velge å kjøpe en charterreise eller en rundreise, eller du kan sette samme reisen selv ved å bestille fly og hotell. Alle disse tre reisetypene finner du ved hjelp av de forskjellige søkemotorene som reisesøkemotoren Travelmarket.no stiller til rådighet under reisesøk på Nettavisen.no.

Dette er reisepakkene du bør bestille:

13 dagers charterferie til Bali med avreise i uke 3-10 koster fra rundt 13.000 kroner – bestill billettene her.

Pakkereiser hos spesialreisebyråer, som kan tilby luksus-badeferier og rundreiser fra ca 12.700 kroner – her kan du bestille luksusreisen til en rimelig pris.

Flybilletter til Denpasar på Bali får du stort sett for omtrent 7.000 kroner tur-retur, men du kan i øyeblikket komme helt ned i ca. 5.500 kroner i februar og mars – sjekk billettene her.

Eller, hvis du i stedet flyr til Indonesias hovedstad Jakarta og selv ordner med transport videre til Bali, kan prisen for flybilletten komme ned under 4.600 kroner tur-retur – her finner du billettene

*Vi gjør oppmerksom på at prisene ble funnet mandag 3. november 2014 og kan ha endret seg når du søker.

Bestill de beste og rimeligste hotellene på Bali her