Foto: Hotels.com

De 10 beste hotellene i Stockholm

Her er de aller beste hotellene i den svenske hovedstaden.

Det er mange gode grunner til å dra til Stockholm. En av dem er de mange utrolige hotellene du finner i byen, i nærheten av strålende restauranter, shopping og uteliv.

Vi har samlet noen av de beste hotellene du finner i Stockholm sentrum.


1.Lydmar Hotel

Lydmar Hotel, Stockholm, Sitteområde i lobbyen

Et boutique-hotell perfekt plassert i Stockholm sentrum med flott utsikt over havnen. Lydmar Hotel ligger i Stockholms Södermalm-distrikt, og det er gangavstand til parker, severdigheter og butikker fra hotellet.

Les mer om hotellet her.


2.Hotel Rival

Hotel Rival, Stockholm

Hotel Rival er både et hotell og en kino, hvor Abbas Benny Andersson er eier. Dette hotellet i Stockholm ligger i Södermalm-distriktet og i nærheten av mange populære severdigheter. Frokost og wi-fi er inkludert i prisen.

Les mer om hotellet her.


3.Hotel Skreppsholmen

Hotel Skeppsholmen, Stockholm

En hotellperle som ligger på en vakker øy i byen, og det går regelmessige ruterbåter fra Gamla Stan. En ganske unik hotellopplevelse sies om stedet. Hotellet ligger i en sjarmerende 60-talls bygning, med en blanding av både svensk og italiensk interiørstil.

Les mer om hotellet her.


4.Grand Hotel

Grand Hôtel Stockholm, Stockholm, Sitteområde i lobbyen

Grand Hotel Stockholm ligger ved sjøen, overfor slottet og Gamla Stan. Hotellet ble grunnlagt i 1874 og er fordelt på 300 rom, hvorav 31 er suiter, 24 er konferanse- og festlokaler, spa, coctailbar og to restauranter ( en av dem med to Michelin-stjerner).

Les mer om hotellet her.


5.The King’s Garden

Hotel Kungsträdgården - The Kings Garden Hotel, Stockholm

98 unike rom, et fransk brasserie og en historisk gård fra 1800-tallet. Her bor du i nærheten av slottshagen, i hjertet av Stockholm.

Les mer om hotellet her.


6.Miss Clara By Nobis

Miss Clara by Nobis, Stockholm, Standard enkeltrom, Gjesterom

Dette hotellet åpnet sine dører i 2014, kun 2 minutters gange fra Stockholms populære handlegate; Drottninggatan. På Miss Clara By Nobis kan du spise moderne svenske retter på restauranten, ta deg en drink i lobbybaren eller få igjen hvilepulsen på hotellets badstue (gratis inngang).

Les mer om hotellet her.


7.At Six

Stordalens nye storsatsning åpnet sine dører i mars 2017 og har raskt blitt et av Stockholms mest populære hoteller. Her kjeder du deg neppe. Restauranter, barer, treningsrom, spa og eget eventarena – At Six har mye å tilby! I tillegg til å ha en fin beliggenhet i sentrum.

Les mer om hotellet her.


8.Motel L Hammarby Sjöstad

Motel L ligger i bydelen Hammarby Sjöstad – like ved Mårtensdal trikkholdeplass. Stockholm sentrum ligger 10 minutter unna med metro eller trikk. Et fint hotell for deg som vil spare penger, samt få mye for pengene.

Les mer om hotellet her.


9.Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Radisson Blu Waterfront Hotel er plassert midt i sentrum. Hotellet huser egen restaurant og bar med utmerket kvalitet – skal vi tro anmeldelsene. Om du skal på shoppingtur i Stockholm, er dette hotellet utmerket. Du bor i nærheten av Gamla Stan og sentralstasjonen.

Les mer om hotellet her.


10.Victory Hotel

Victory Hotel, Stockholm, Bespisning

Et lite boutique hotell fordelt på kun 45 rom – men veldig sjarmerende. Sel vom hotellet er lite, har du fortsatt tilgang til restaurant, to barer og badstue. Frokost og wi-fi er inkludert.

Les mer om hotellet her.


 Les også:

Reis på weekendtur til Stockholm

5 fine togreiser