10 luksushoteller i Bangkok

I Bangkok finner du hoteller med alt fra legendarisk utsikt over en glitrende bysilhuett, til hoteller med grønne oaser midt i storbyen.

Bangkok har noe for alle. Foto: getty

Det florerer av 5-stjerners hoteller i en av verdens mest populære storbyer, men vi i Laurel Nights har funnet de aller beste:


The St.Regis Bangkok

Vet du hva en butler kan gjøre for deg ? Du vil definitivt finne ut hvis du bor på St. Regis. Her vil du få et uforglemmelig opphold.

Les mer om hotellet her.


Hansar Bangkok Hotel

Glimrende beliggenhet i rolige omgivelser med suveren service slik du forventer av et 5-stjerners hotell. Likevel er det en mer uformell og behagelig stemning og Hansar gir deg mye valuta for pengene.

Les mer om hotellet her.


Banyan Tree Bangkok

Luksus i høy klasse! Dette er et fantastisk hotell med flotte rom, utsøkt mat og upåklagelig service. Restauranten Vertigo i 62. etasje er et must!

Les mer om hotellet her.


The Okura Prestige Bangkok

En liten bit av Japan i midten av Bangkok. Hotellet er gjennomført, servicenivået er fantastisk, og utsikten – enestående. Du blir møtt med smil og velvillighet på alle nivåer.

Les mer om hotellet her.


Hotel Muse Bangkok Langsuan

Dette er et prisgunstig 5-stjerners hotell med en lekker og virkelig gjennomført stil. Selv om rommene er relativt få, men flott innredet og det skaper en intim og minneverdig atmosfære. Husk å spørre om den «hemmelige» inngangen til den øverste takterrassen!

Les mer om hotellet her.


The Peninsula Bangkok

Her blir du imponert av den staselige kolonisjarmen. Det er likevel den upåklagelige servicen og fokuset på detaljer som virkelig skaper beundring for hotellet. Sko blir polert ved å trykke på en knapp og din favorittfrokostplass blir husket under ditt opphold. Et must!

Les mer om hotellet her.


Mandarin Oriental Bangkok

Et legendarisk og fremragende hotell fra 1887 med spektakulær utsikt over den travle Chao Phraya-elven. Her kan du velge mellom 393 rom med tradisjonell eleganse eller i overdådig thailandsk stil. Rett og slett et enestående hotell!

Les mer om hotellet her.


Lebua at State Tower

Unike Lebua State! Her blir du behandlet som en konge og hotellet bærer veldig preg av Hangover-filmen, og bruker det for alt det er verdt. En hangovertini på den berømte takterrassen er et must!

Les mer om hotellet her.


The Siam

Er du ute etter en unik opplevelse og en flukt fra travle Bangkok-sentrum, er The Siam stedet for deg. Dette flotte og mystiske hotellet vil falle i smak så snart du trer inn i det. Her får du stille og elegant, thai-luksus servert på en ydmyk måte!

Les mer om hotellet her.


Oriental Residence

Oriental Residence er det perfekte stedet å bo hvis du ønsker en fredelig og sofistikert ferie i umiddelbar nærhet til shoppingparadiset Siam. Her får du nydelig luksus, chic og imøtekommende atmosfære til en rimelig pris.

Les mer om hotellet her.


Shangri-La Hotel

Du vil nesten føle som om du har kommet til Shangri-La ved å besøke dette hotellet, og selv om det kan virke som et dårlig ordspill er det veldig sant. Dette er en liten oase i hjertet av Bangkok med upåklagelig service, topp beliggenhet, personlig butler og et av Asias beste spa-anlegg.

Les mer om hotellet her.


Finn verdens beste hoteller på Laurel Nights

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights.Her finner du verdens beste hoteller.