12 romantiske hoteller i Europa

En helg fylt med romantikk på et sjarmerende hotell er en opplevelse uten sidestykke.

Blakes London er et godt utgangspunkt for et romantisk opphold i London. Foto: getty

Her er 12 rimelige romantiske hoteller spredt over ulike europeiske destinasjoner, perfekte for å styrke forholdet. Disse unike stedene gir ideelle rammer for varige minner.

Overrask dere selv med denne investeringen i kjærligheten og gi dere selv gaven av uforglemmelige øyeblikk i hjertet av Europa. Fra pittoreske landskap til historiske byer gir hotellene muligheten til å utforske nye steder mens dere dyrker kjærligheten. Gjør dere klare for en romantisk reise fylt med intimitet, komfort og spesielle opplevelser.


1. London: Blakes London

Dette hotell regnes som blant verdens mest romantiske og sensuelle. Beliggende i Kensington, skryter det av London’s beste martini i baren, og Gwyneth Paltrow har beskrevet det som: «It’s a super-chic design hotel, but comfortable and sexy. It is perfect for a romantic trip.» Rommene imponerer med unikt design, loungen er fantastisk, og hotellet utstråler en stemning av intens romantikk.

Her finner du hotellet


2. Praha: Buddha Bar Hotel

Dette hotellet er perfekt for de som elsker en dyp og mystisk romantisk atmosfære. Buddha Bar Hotel i Praha er en opplevelse i seg selv, og du ville uten tvil reise hit kun for hotellets skyld. Husk å reservere tid for en par-massasje og nyt ekstra fordeler ved å booke en suite – en flaske champagne, friske jordbær, massasjeoljer og en liten overraskelse med en fjærkledd pisk.

Se flere bilder av hotellet her


3. Polen, Krakow: Bonerowski Palace

Dette historiske hotellet i Krakow gir en følelse av prinsesse- og prinseliv, med sjarmerende omgivelser bare skritt unna byens hovedattraksjoner. Med rimelige priser i Polen kan dere unne dere luksus, som for eksempel champagne til frokost og fois gras til lunsj. Hotellets frokostbuffé inkluderer ferske bakervarer fra Bonerowskis U LaLa. Milano Restaurant tilbyr europeiske retter og et bredt vinkart, med mulighet for utendørs servering ved godt vær.

Se nærmere på dette enestående hotellet


4. Paris: Hotel Particulier Montmartre

Feir kjærlighetens dag i Paris på dette boutiquehotellet med kun fem unike suiter, designet av avant-garde kunstnere. Hotellet ved Rocher de la Sorcière i Montmartre tilbyr en romantisk atmosfære og limousine-service for en ekstra spesiell opplevelse.

Her finner du hotellet


5. Barcelona: Gran Hotel La Florida

Dette hotellet gir en fantastisk utsikt over Barcelona, og rommene er av høy kvalitet. Med både innendørs og utendørs basseng tilbyr de 70 rommene en opplevelse av urban luksus. Maten og drikken på hotellet er av førsteklasses kvalitet, slik at dere kan nyte hverandre, hotellet og den fantastiske utsikten i ro og mak.

Her finner du hotellet


6. Roma: Palazzo Manfredi

Palazzo Manfredi er et hotell som definerer begrepet luksus i verdens mest romantiske by. Med kun 15 eksklusive rom, er romantikken tydelig tilstede i hvert av dem. Hotellet skilter med en servicegrad som overgår forventningene, i tillegg til en førsteklasses restaurant. Opplev ekstraordinære detaljer som Nespresso-maskiner på rommene, gratis lån av iPad og en fantastisk utsikt – alt sammen bidrar til en unik opplevelse.

Her finner du hotellet


7. Lyon: Cour Des Loges

Dette hotellet i Lyon tilbyr romantikk i overflod. Bo på et renessanseslott midt i hjertet av byen, med kort avstand til alle de herlige opplevelsene Lyon har å by på. Hotellet har alt du trenger, inkludert en romantisk restaurant hvor du kan nyte middagen etter å ha valgt en flaske vin fra hotellets egen vinkjeller.

Sjekk priser og tilgjengelighet her


8. Venezia: The Westin Europa & Regina

For den ultimate opplevelsen i den romantiske byen Venezia, bør du bo ved kanalene på det luksuriøse The Westin Europa & Regina-hotellet, som til og med har tilgang til en privat strand. Med 185 rom og et mangfold av fasiliteter, inkludert takterrassen og restaurantens idylliske beliggenhet ved vannet, får du en uforglemmelig opplevelse.

Her finner du hotellet


9. Madrid: Hotel Silken Puerta America

Dette designhotellet i Madrid er en unik opplevelse i tråd med sjarmen til byen. Hotellets legendariske bar, inspirerende etasjer med unik design, og rom med en enestående personlighet skiller det ut fra andre hoteller. Restauranten anses som en av Madrids beste, og takbarens utsikt over hele byen gir deg en fantastisk opplevelse.

Her finner du hotellet


10. Budapest: Corinthia Hotel

Ofte ansett som byens fremste luksushotell, har dette stedet også rimelige priser, som begynner litt over tusen kroner per natt. Det tilbyr et innendørs basseng, flere førsteklasses spisesteder og drikkealternativer, ett av byens beste spa, takterrasse, nattklubb og nydelige rom.

Se nærmere på hotellet her


11.Lisboa: Pestana Palace Hotel & National Monument

Navnet «& National Monument» sier alt om den høye kvaliteten på dette hotellet. Pestana Palace Hotel & National Monument lever opp til forventningene ved å være innkvartert i et palass med en sjarmerende hage og en utmerket service.

Med dette valget bor du nær mange av Lisboas attraksjoner, men hotellets svømmebasseng, restaurant og spa er så fristende at du kanskje ønsker å tilbringe mesteparten av tiden her. Hotellet har også flere ganger blitt kåret til årets hotell i Portugal.

Her finner du hotellet


12. Berlin: Das Stue

Dette fantastiske hotellet tar deg med på en reise til en annen verden og er blant de mest populære hotellene i Berlin. Det er klokt å være tidlig ute med å sikre rom, da det er ettertraktet. Med spa, to restauranter, døgnåpent treningssenter, forretningssenter og barnevakttjeneste tilbyr det alt du trenger for en luksuriøs helg i Berlin med din kjære.

Se de flotte bildene av hotellet her!


Les også:

7 magiske bryllupsreiser