7 magiske bryllupsreiser

Det er veldig individuelt hvor man vil på bryllupsreise. Vi har samlet opp syv forslag til hoteller som garanterer romantikk og magisk stemning.

COMO Cocoa Island, Makunufushi, Strand

Best på romantikk: Maldivene

Maldivene er perfekt for bryllupsreiser og par som er på utkikk etter et øyparadis. Krystallklart vann, hvite strender, palmetrær, varme solfylte dager, og mange dykkermuligheter – nærmere paradis kommer du ikke. Opplev hovedstaden Male, som faktisk er en liten by med mange overraskelser. Her er det mange museer og moskeer å besøke, hvor den største og eldste moskeen er fredagsmoskeen Hukuru Miskiiy, som dateres tilbake til 1656.

Maldivene er et land som består av 1200 små øyer, og er naturligvis mest kjent for sine fargestrålende koraller, og alt som har med vann å gjøre; Bading, snorkling, dykking, windsurfing og fisking. Reisetiden til Maldivene tar ca 14 timer.

Her bor du: COMO Cocoa Island


Best på budsjett: Paris

Når man snakker om romantisk ferie kommer man ikke unna Paris, det er få byer som er så forbundet med romantikk som denne byen. Her kan du nyte franske delikatesser på en av de mange intime fortausrestaurantene, en tur opp i Eiffeltårnet, og mange fantastiske hager hvor du kan ta med din kjære på en koselig piknik. Flyturen tar bare 2 timer og 25 min.

Her bor du: Idol Hotel

Skal du bo på det mest romantiske hotellet i Paris, må du velge Idol Hotel. Dette hotellet oser av romantikk og har en av de beste utsiktene over storbyen. Gjenomsnittsprisen per natt er ikke så verst det heller. Sjekk her.


Fransk Polynesia på budsjett: Moorea

Mange hevder at Moorea er det vakreste stedet på jorden  – så vakkert at du tror øya er photoshoppet.  Lange hvite strender, turkisblått hav, grønne palmer – denne øya har hele pakka.  Befolkningen snakker fransk og tahitisk og er kun noen få kilometer unna Tahiti. Vil du til Fransk Polynesia på budsjett, så er dette det rette stedet. Se på ananasplanter som dyrkes langs åssidene, eller dra på lange romantiske turer langs stranden under glitrende himmel. Det er ikke overraskende at Moorea er en av de mest populære destinasjonene for bryllupsreiser. Nyt ferien i en privat Bungalow midt på stranden – romantikk på høyt nivå!

Her bor du: Intercontinental Resort & Spa


Best på gresk romantikk: Santorini

Santorini er et eneste stort postkort, med vakre kritthvite hus vegg i vegg i trappegater, blåmalte kirkekupler og utsikt over nydelig blått hav.  Det er en av de fineste øyene i Hellas. Om sommeren vil refleksjonen av den spektakulære utsikten i lag med de hvitmalte husene ta pusten fra deg. Nyt den verdenskjente solnedgangen fra landsbyen Oia, spasér gjennom de sjarmerende smågatene og bo på et romantisk hotell med utsikt over havet.

Her bor du: Homeric Poems

Best på tropisk romantikk: Bora Bora

Denne øya har et ganske spesielt utseende. Hoveddelen av øya er den utdødde vulkanen som ligger midt i på øya. Rundt vulkanen ligger det en blå lagune som går opp til en strand. Bora Bora ligger omtrent midt mellom Sør-Amerika og Australia, så da vet du også at det er litt distanse du må reise, men det er verdt det! Øya er perfekt for romantikk med sine turkise laguner, myke, hvite strender og mektige solnedganger.

Her bor du: Four Seasons Resort Bora Bora


For deg som vil bo på verdens mest romantiske hotell: The Place Luxury Villas

The Place Luxury Boutique Villas i Koh Tao, Thailand, er et av de mest romantiske hotellene du kan tenkte deg. Villaene ligger i rolige omgivelser omringet av grønn natur i Koh Tao – 4,2 km fra Mango-bukten. Soverommene har direkte tilgang til evighetsbasseng hvor du og din utkårende kan slappe av mens bedre beundrer utsikten over solnedgangen.

Les mer om hotellet her.

Les også: En guide til vakre Thailand


Best på italiensk romantikk: Venezia

Ciao Bella. Viva Italia! Venezia er en av de mest romantiske byene i Italia. Nesten som på film. Smale gater, små kanaler, gondolførere med sine velkjente hatter og stripete gensere. Og ikke minst: fantastisk mat og himmelsk kaffe!

Venezia er et mekka for interesserte i italiensk kulturhistorie. Mange av de gamle palassene er gjort om til hoteller og restauranter. Lagerhallene er blitt til museer, og en rekke klostre til kunstområder. Det er romantikk fra en annen tid og den må oppleves minst en gang i livet.

Her bor du: Boscolo Venezia


For deg som vil bo på et eventyrslott: Cong Ashford Castle

Hvem har vel ikke drømt om å leve som en konge og dronning? Ingenting er mer romantisk enn å bo på et historisk slott som de kongelige. Det kan du oppleve bokstavelig talt når du reiser til landsbyen Cong i Irland og bor på Cong Ashford Castle. Det er et slott omgjort til et hotell, men selvfølgelig nok ikke et slik hotell du vanligvis bor på. Overdådig luksus i utrolig naturomgivelser.

Sjekk ut flere bilder av hotellet/slottet her.