17 romantiske hoteller i Europa

Det er lite som slår en skikkelig romantisk weekendtur sammen med kjæresten, og særlig når dere sjekker inn på et romantisk hotell – og bare blir der! Her er 17 romantiske hotell, til overkommelige priser, på ulike destinasjoner i Europa, hvor dere kan dyrke kjærligheten i våres. Gi det som en gave til dere selv, som en investering i forholdet.


Finn de rimeligste flybillettene her.De aller beste hotellene i verden finner du på Lauel Nights.

London: Blakes London

Dette er et av verdens mest romantiske hotell, men også kanskje et av verdens mest sexy. Luksushotellet i Kensington har en bar med den beste martinien i London, og hotellet har vissnok blitt omtalt slik av Gwyneth Palthrow: It’s a super-chic design hotel, but comfortable and sexy. It is perfect for a romantic trip. Rommene har et utrolig design, loungen er vidunderlig og hele hotellet oser av mørk, romantisk kjærlighet. Her finner du hotellet.


Praha: Buddha Bar Hotel

Her er hotellet for deg som liker mørk og mystisk romantikk. Buddha Bar Hotel er noe helt for seg selv, og vi kan love deg at du kunne dratt til Praha bare for hotellet sin skyld. Pass på å booke inn tid til en par-massasje. Og ikke minst dra nytte av det lille ekstra som hver suite kommer utstyrt med når du sjekker inn: en flaske champagne, friske jordbær, massasjeoljer og en fjærkledd pisk. Se flere bilder av hotellet her.


1790518_58_z

Polen, Krakow: Bonerowski Palace

Dette flotte, historiske hotellet ligger i en historisk leiegård kun et par skritt unna hovedattraksjonene i Krakow, og i disse omgivelsene vil dere lett føle dere som en prins og en prinsesse. Og siden det også er billig i Polen vil dere kunne kjenne på følelsen av å leve i sus og dus og sløse litt med pengene. Hva med f.eks. champagne til frokost og fois gras til lunsj? Om morgenen kan dere ellers nyte en varm og kald frokostbuffé på hotellet som inkluderer ferskt brød og kaker fra Bonerowskis bakeri/kafé U LaLa. Restauranten Milano som serverer europeiske retter ledsaget av et bredt utvalg vin, tilbyr uteservering når det blir varmere i været. Se nærmere på dette enestående hotellet


Paris: Hotel Particulier Montmartre

Hva med å feire kjærlighetens dag i kjærlighetens by? Dette hotellet vil garantert få i gang franske følelser hos både deg og din kjære. Hotellet har ikke mer enn fem rom. Eller kanskje litt mer riktig forklart: fem suiter. De er alle unike, hver med sin egne stil, og hver og en av rommene er også designet av en avant-garde artist. Hotellet ligger rett ved Rocher de la Sorcière, en mystisk stein i Montmartre med sin helt egne historie. Du finner også en limousine-service på hotellet du kanskje vil benytte deg av denne gangen? Her finner du hotellet.


Barcelona: Gran Hotel La Florida

Dette hotellet har en utrolig utsikt over Barcelona i tillegg til svært så gode rom. Det er også basseng både innendørs og utendørs. Alle de 70 rommene på hotellet er en opplevelse i seg selv, og dette er virkelig urban luksus på sitt beste. Bespisning og drikke på hotellet er også av høy klasse, så her kan dere bare bli å nyte hverandre, hotellet og utsikten. Her finner du hotellet.


Roma: Palazzo Manfredi

Palazzo Manfredi er et hotell som virkelig viser deg hva et hotell egentlig kan være, i det som ofte kalles verdens mest romantiske by. Hotellet har kun 15 rom, men det er femten rom som oser av luksus og hvor romantikken ligger i luften. Hotellet har en servicegrad som knapt kan beskrives i tillegg til en meget god restaurant. En stor opplevelse, Nespresso-maskiner i rommene, gratis lån av iPad og en sinnsyk utsikt. Her finner du hotellet.


Lyon: Cour Des Loges

Romantikk for alle pengene får du på dette hotellet i den franske byen Lyon. Her kjenner du på følelsen av å bo på et renessanseslott samtidig som du bor midt i smørøyet med kort vei til alt som herlige Lyon har å by på. Dog har du alt du trenger på dette faktisk på hotellet, og middagen spiser du selvfølgelig i den romantiske restauranten etter at du har valgt ut en flaske vin i hotellets egen vinkjeller. Sjekk priser og tilgjengelighet her.


Venezia: The Westin Europa & Regina

Venezia er en av verdens mest romantiske byer, og skal du ha et hotell der så vil du bo rett ved kanalene. På luksushotellet The Westin Europa & Regina får du t.o.m. tilgang til en egen strand. Dette er et stort hotell, med 185 rom – og mange fasiliteter. Takterrassen, og restaurantens nydelige beliggenhet rett ved vannet, bør oppleves. Her finner du hotellet.


Madrid: Hotel Silken Puerta America

Dette designhotellet er en opplevelse i seg selv, akkurat som byen Madrid. Baren på hotellet er nærmest legendarisk, hver etasje er inspirerende med sin helt egne look, og rommene har en personlighet du knapt finner maken til på andre hotell. Restauranten på hotellet er en av de beste i Madrid, og baren i toppetasjen gir deg en fantastisk utsikt over hele Madrid. Her finner du hotellet.


Budapest: Corinthia Hotel

Veldig ofte rangert som det beste luksushotellet i byen, og kom også med på Conde Nasts gull-liste for 2012. Prisene er heller ikke ekstremt skremmende, og kan starte på litt over tusenlappen per natt. Et hotell med en lang historie som ble pusset opp i 2003 kan tilby mye for de fleste besøkende. Innendørs basseng, flere gode spise-og drikkemuligheter, ett av de beste spaene i byen, takterrasse, nattklubb og nydelige rom. Se nærmere på hotellet her.


Lisboa: Pestana Palace Hotel & National Monument

Du bare vet at når et hotell heter «& National Monument» til slutt så må være av høy klasse. Og Pestana Palace Hotel & National Momentum befinner seg da også ikke overraskende i et palass, med en svært sjarmerende hage og en utrolig service. Velger du dette hotellet bor du nærme mye av det Lisboa har å by på, men svømmebassenget, restauranten og spaet du finner på hotellet kan nok friste deg til å tilbringe mesteparten av tiden nettopp her. Hotellet har også vunnet årets hotell i Portugal flere ganger. Her finner du hotellet.


København: Hotel D’Angleterre

Med mer enn 250 års historie er Hotel D’Angleterre en legendarisk, københavnsk institusjon berømt for sin eleganse, luksus og stil. Hotellet er er resultat av et kjærlighetsforhold mellom to unge mennesker, som sammen etablerte en restaurant på Kongens Nytorv i 1755. Det er her D’Angleterres historie begynner og hvis vegger kunne snakke, ville de fortalt deg et vakkert eventyr. Hotellet har 123 romslige rom med åtte suiter som tar deg med tilbake til en tid, med ren overdådighet og storhet. Velutstyrte rom, komfort av høyeste klasse, en eksklusiv bar, høflig og vennlig personale, og kvalitet på alle måter. Se nærmere på hotellet her- sjekk priser og tilgjengelighet.


Berlin: Das Stue

Dette flotte hotellet er så utrolig, at en reise hit er litt som en reise til en annen verden. Men så ligger det også på topplisten over Berlins aller mest populære hoteller, så du skal være litt tidlig ute for å få rom. Fordelen er allikevel at Berlin ikke er så dyrt, så dette hotellrommet kan du få til under kr 2000,- pr natt. Og da snakker vi luksus for pengene. Spa med full service, to restauranter, døgnåpent treningssenter, døgnåpent forretningssenter, døgnåpen resepsjon, barnevakttjeneste m.m. Alt du måtte ønske deg for en luksusweekend i Berlin, med din kjære. Se de flotte bildene av hotellet her!


Imaret, Kavala, Suite (Treasure), Gjesterom

Hellas, Kavala: Imaret

Har du lyst på noe litt annet, som en reise tilbake i tid, sammen med din kjæreste, er Imaret stedet du må dra til. Her finner du fred og ro i vakre, orientalskinspirerte omgivelser, et varmt vertskap som gladelig forteller dere om historien til stedet og et fantastisk spa, blant annet. Byen Kavala er en spennende by med flere museer og et slott, så her er det også muligheter for å gå på oppdagelsesferd. Men for å komme hit må du fly til Thessaloniki, og deretter kjøre bil i to timer, men det er det altså verdt. Her finner du hotellet Imaret


Les også:

7 magiske bryllupsreiser