6 flotte hoteller i Nice

Den svært populære turistbyen byr på både strand- og storbyferie. Her er noen tips til hoteller, shopping og restauranter.

Den Franske rivieraen er møtestedet for mennesker fra hele verden. Foto: Getty

Strandferie og storby i ett

Drømmer du om azurblått hav, shopping, elegante restauranter, palmesus og deilig temperaturer? Legg din neste ferie til Côte d’Azur, og nærmere bestemt den herlige byen Nice. Her er seks hoteller og tips til hva du kan gjøre i den vakre byen som kan friste med nærmest 300 soldager i året.

Hotel Le Negresco

Et elegant 5-stjerners hotell rett ved Promenade des Anglais i Nice. Hotellet er populært blant par og imponerer med sitt interiør, historie og service. Her finner du flere bilder av hotellet.

Tips.

Start dagen med en gå- eller løpetur langs promenaden. Ta deg en svømmetur i Middelhavet og start deretter dagen med en nybakt croissant. Du har tross alt fortjent det.

Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

Et kjent hotell med imponerende terrasse, utsikt og utendørsbasseng. Rommene er dekorert i art deco-stil og som gjest på hotellet kan du benytte deg av et kasino, et hamam, en badstue, treningsrom og panoramautsikt over Baie des Anges. Her kan du se flere bilder av hotellet.

Tips:

Er du glad i eksklusiv shopping må du ta turen innom Jean Charles – Prêt-à-porter. Dette er en skjult perle som ikke mange turister kjenner til, og det skal du være glad for. Her finner du skatter fra kjente merker som Balenciaga, Gucci, Valentino, Balmain og mange mange flere.

NH Nice

Et 4-stjerners hotell nær stranden med blant annet basseng, treningsrom, badstue og restaurant. Hotellet ligger cirka en 10-minutters spasertur fra havnen og gamlebyen i Nice, slik at du som gjest kan få både strand og by under ditt ferieopphold. Her kan du se flere bilder.

Tips:

Ta turen innom blomstermarkedet i Nice: Marché Aux Fleurs Cours Saleya. Her finner du mer enn bare friske og vakre blomster. Du kan kjøpe matvarer og lokale råvarer som lavendel.

Boscolo Nice Hôtel & Spa

Skal du ta turen innom Nice, kan du titte på dette hotellet. Hotellet ligger sentralt i byen og som gjest kan du benytte deg av blant annet stort spa- og treningssenter, restaurant og bar, innendørsbasseng og utendørsbasseng. Gjestene som reiser hit med bil kan benytte seg av parkeringen på hotellet. Her finner du mer informasjon.

Tips:
Vil du se Nice ovenfra bør du besøke Rooftop Le Méridien. Ta deg en matbit, hør på musikk og nyt utsikten over den franske rivieraen.

Le Meridien Nice

Hotellet som ble renovert i 2020 byr på moderne rom, takterrasse med panoramautsikt, utendørsbasseng, treningsrom og restaurant. Du har både Promenade des Anglais og Gamlebyen rett i nærheten, slik at tiden på ferien kan splittes mellom strand og severdigheter. Her finner du mer informasjon om hotellet.

Tips:

Du kan ikke være i Nice og ikke smake på autentisk salade niçoise. Salaten med tomater, tunfisk, hardkokte egg er god på de fleste restauranter og vi anbefaler deg å sette deg langs promenaden for å nyte en lett lunch mens du speider etter mennesker.

OKKO Hotels Nice Aéroport

Hotellet med fire stjerner har fått meget gode anmeldelser ( 9,2 av 10 poeng hos Hotels.com).Hotellet har blant annet har restaurant, treningssenter og bar. Rommene er ikke de største, men hotellet er pent, ryddig og rent. Her finner du mer informasjon.

Tips:

Glad i trøffel? Sjekk ut restauranten Le Millésime i Nice.