Prisras på reiser: – Til en brøkdel av hva det ville kostet i høysesongen

Reiseekspertene hos Ticket har undersøkt prisene og kan nå fortelle om de billigste reisemålene.

Bangkok er et populært reisemål på sensommeren, ifølge Ticket. Foto: getty

Når skolene begynner igjen, blir det lettere å finne billige flybilletter og hoteller.

Søk restplasser fra 2998 kroner hos Apollo

Etter skolestart blir det færre som reiser, så flyselskap og hoteller senker prisene for å tiltrekke seg kunder. Dette er en god mulighet for dem som kan reise på sensommeren, da man kan finne billige billetter og oppleve færre folk på destinasjonene.

– Vi ser tydelig at prisene på reiser til populære destinasjoner som Spania, Hellas og Kypros faller etter skolestart. Det er et derfor et perfekt tidspunkt for dem som vil oppdage nye steder eller vende tilbake til sine favorittdestinasjoner til en brøkdel av hva det ville kostet i høysesongen, sier Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef i Ticket, i en pressemelding.

Billigste reisemål

Tyrkia er det billigste reisemålet de kommende månedene. Her kan man få en ukes ferie med både fly og hotell for under 2500 kroner. Også andre solrike steder rundt Middelhavet og spennende europeiske byer blir billigere når færre familier reiser.

Sensommeren gir en roligere reiseopplevelse med færre folk på strendene, kortere ventetider på restauranter og mer avslappet sightseeing. Temperaturen er også behagelig, så det er en flott tid å reise.

Her er noen populære reisemål på sensommeren:

Kilde: Ticket/NTB

En guide til vakre Thailand

Frodige jungler, berømte strender, dykkemulighetene og fantastisk mat er noe av det som venter deg når du legger ferien til Thailand.