Apollo: Reis smart med All Inclusive

Høye priser skaper bekymring blant ferieplanleggere. All Inclusive-reiser kan være redningen i sommer.

All Inclusive – et fornuftig valg

Med sommeren like rundt hjørnet og stadig økende priser, kan det være en utfordring å finne den perfekte ferien uten å blakke seg fullstendig. Prisene på hotell, flybilletter, mat og drikke har økt dramatisk de siste årene og for mange kan dette være en bekymring når man planlegger sommerferien.

Tradisjonelt har mange forsøkt å finne den beste prisen på fly og hotell ved å bestille dem separat. Men nå har prisene på begge disse økt betydelig, noe som gjør det vanskelig å finne rimelige alternativer. En god idé vil derfor være å vurdere All Inclusive-pakker som inkluderer alt av mat og drikke, så vet du akkurat hva det koster. Dette tilbyr Apollo.

All Inclusive familieferie

Hotell: Almyra Hotel & Village
Sted:
Hellas

Almyra Hotel & Village er et flott sted for en familieferie ved Long Beach i Koutsounari. Hotellet har to store bassengområder og en privat strand med krystallklart vann og grovkornet sand. Det er flere spisesteder og en kaffe- og juicebar. Barna kan ha det gøy på Apollo’s barneklubb eller lære å svømme på Swim School. Hotellet tilbyr også treningsrom og aktiviteter som sandvolleyball og multicourtbane.

Like ved stranda i Koutsounari ligger Apollo Mondo Family-hotellet Almyra Hotel & Village som en oase i naturen.

Hotell: Alegria Beach Resort
Sted: Hellas

Legg ferien til Alegria Beach Resort – et Mondo Family-hotell i Plakias på Kretas sørlige kyst! Nyt familieferien på et moderne hotell ved stranda med tilgang til flere basseng, restaurant og aktiviteter. La barna leke seg med Polly & Mino eller være med på svømmeskole, og det beste av alt, du kan la lommeboken ligge igjen på hotellrommet.

Alegria Beach Resort ligger i Plakias på Kreta, en mindre kjent perle med bratte fjellvegger og krystallklart vann.

Hotell: Maspalomas Resort by Dunas
Sted: Gran Canaria

Maspalomas Resort by Dunas er et hotell som tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for barna, inkludert Apollos barneklubb, Club Polly & Mino, og også her kan barna gå på svømmeskole. Hotellet har to bassengområder og et plaskebasseng. Her kan dere nyte snacks og drikke på The Corner poolbaren eller Mondo Café på hotellets takterrasse – det perfekte stedet for å nyte solnedganger.

Et hotell i typisk kanarisk stil med mindre bygninger spredd utover i en hyggelig hage. 

All Inclusive billig hotell

Hotell: Clara Resort
Sted: Hellas

Clara Resort ligger like utenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og avslappende ferietilværelse. Hvil ut ved bassenget eller på stranda og avslutt dagen til solnedgangen fra uteplassen din – alle rom har havutsikt!

Hotell: BQ Alcudia Sun Village
Sted: Mallorca

BQ Alcudia Sunvillage i Playa de Muro er et hotell som er populært blant familier. Det store og frodige bassengområdet frister til deilige bad og avkobling. Det er kort vei til sandstranda og naturparken men også butikker og barer ligger rett rundt hjørnet . De yngste gjestene setter stor pris på sjørøverbassenget og barneklubben!

Hotell: Mythos Beach Resort
Sted: Hellas

Nyrenoverte Mythos Beach Resort på Rhodos er ett av de mest populære Apollo Mondo Family-hotellene. Dette moderne hotellet kan friste med en ekte familieferie med flere bassengområder, barneklubben Club Polly & Mino og treningstimer med Apollos egne instruktører. I restaurantene serveres gode og varierte retter, der barna har en egen buffé å plukke fra. Ved hotellets strand er det et bassengområde med treterrasse der det er en relax-pool for voksne.

All Inclusive luksushoteller

Hotell: Lyttos Beach
Sted: Hellas

Lyttos Beach har den beste beliggenheten ved den lange sandstranda i Analipsi, nord-øst på Kreta. Her kan hele familien se frem til aktive dager med barneklubb og tennis, men selvsagt også late dager i en solseng ved ett av ved bassengene eller på den fine sandstranda. Hotellet har bra sportsfasiliteter i verdensklasse med blant annet et velutstyrt treningsstudio, olympisk basseng, 25 meter basseng, sykling samt padel- og tennisbaner.

Hotell: Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels
Sted: Hellas

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta har en utmerket beliggenhet ved stranda og byr på en komfortabel ferie. Hotellets spa har et bredt utvalg av fasiliteter og behandlinger. Hotellet har dessuten mange gode sportsfasiliteter med treningsrom både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og gode løpemuligheter i området rundt hotellet.

Hotell: Apollo Mondo Selected Gold Island
Sted: Tyrkia

Gold Island i Avsallar, vest for Alanya, er ett av Apollos utvalgte hoteller med høy standard og meget fornøyde gjester. Gold Island er et lokalt landemerke med sin unike arkitektur og imponerende beliggenhet. Den globus-formede bygningen ytterst på en odde med herlig havutsikt i flere retninger.

Finn det perfekte All Inclusive hotellet for deg her