Her får du den beste sykkelferien i Europa

Er du en av de som liker å være i fysisk aktivitet selv om du er på ferie?

Den mest populære ferieaktiviteten de siste årene nå har vært å ta med seg sykkelen på ferie. Med en sykkel beveger du deg over store områder hver dag, og du får dermed med deg mye landskapet og kulturen i det landet du er i. Om du velger å sykle fra sted til sted, eller i et spesielt område med fast bosted er helt opp til deg. Du vil få noen fine opplevelser uansett.

Vi har funnet frem noen fantastiske plasser som sørger for at din feriebolig har en perfekt beliggenhet for sykling, enten du vil finne hemmelige perler eller er på jakt etter sykkelstier for en mer seriøs trening.

Du kan reise direkte til alle disse europeiske landene med SAS, men om det er kun pris som er viktig, så prøv vår flysøkemotor for å finne flyturen som passer for deg.

Sykkel får du som regel leid i de forskjellige landene om du ønsker det, men om du foretrekker å bruke din egen er det greit å sende den som spesialbagasje på flyet. Vi anbefaler også at du tar med din egen hjelm da det er vanskelig å vite hva den du eventuelt låner har vært ute for.

Italienske sykkelferier

Italia har noen av de fineste sykkelstiene i Europa, og da spesielt Toscana. Italienske sykkelferier er helt fantastiske, og med imponerende steder fra både romerske og renessanse-perider, idyllisk landskap og ikke minst utrolig god mat og vin.

Her er steder du burde bo under en sykkelferie i Italia:

Toscana – Hotel Salus Terme

Finale Ligure – Hotel Palazzo Vescoville

Perugia – Brufani Palace Hotel – A Sina Hotel

Verona – Hotel Bolonga

Siena – Hotel Villa Scacciapensieri

LES OGSÅ: 20 grunner til å reise til Italia

 

Sykkelferie i Spania

Når du er på en sykkelferie i Spania kan vi garantere deg at du vil oppleve noe nytt hver eneste dag. Her har du alt fra vingårder og vakre strender, enestående nasjonalparker og selvfølgelig tradisjonelle Tavernas. Å reise på sykkelferie hit er noe du fint kan gjøre hele året, men siden det kan være ganske varmt på sommeren anbefaler vi å ta det på høsten.

Her burde du bo for å finne sykkelstiene i Spania:

Costa del Sol – Melia Costa Del Sol

Iznájar – Hotel Carlos Astorga

Jávea – Aparthotel Pinosol

Seville – Fernando III

Denia – Hotel Les Rotes

LES OGSÅ: Spania i objektivet

 

Sykkelferie i Irland

Irland er kjent for sine svingete veier og det dynamiske og kuperte landskapet sitt. På Emerald Isle får alle syklister en følelse av glede fordi at variasjonene i landskapet er så store. Om du vil gjøre ferien og sykkelturen ekstra avslappet kan du ta en tur innom en av de mange pubene du finner i de tradisjonelle landsbyene.

Her bør du holde til i Irland:

County Kerry – Ballygarry House Hotel & Spa

County Cork – Glengariff Eccles Hotel

Dublin – The Gresham Hotel

Mallow – Longueville House

Les vår guide om Irland: 20 grunner til å reise til Irland

 

Sykkelferie i Frankrike

Dette er verdens mest populære land å reise på sykkelferie i. Her kan du finne alt fra koselige sykkelstier for familien, til de bratte og utfordrende etappene i alpene som sykles i Tour de France.

Her bor du på en sykkelferie i Frankrike:

Gordes – La Bastide de Gordes Hotel & Spa

Cannes – 3.14 Hotel

Nice – B4 Nice Park

Perpignan – Suite Novotel Perpignan Centre