Berlins beste hotell er den gamle danske ambassaden!

I den gamle danske ambassaden ved Berlin Zoo ligger Das Stue Hotell som en oase på landet, midt i storbyen. Hotellet er helt nytt, åpnet dørene i desember 2012 og er designmessig tydelig inspirert av bygningens danske fortid. Tiergarten ligger rett utenfor døren og hotellet er såpass nærme dyreparken at det går struts utenfor frokostsalen! Hotellet ligger i et rolig ambassadestrøk og det er taxi avstand til de fleste steder av interesse, men det er gåavstand til Potsdamer Platz og Kürfürstendam. Når det er sagt, så er Das Stue så bra at det ikke er sikkert at du har lyst til å dra noe sted.

Sjekk priser og tilgjengelighet her

das_stue_hotell_2

Finn de billigste flybillettene her

Rommene 

Minimalistisk skandinavisk design, høyt under taket og godt med plass, selv på de minste rommene. Apple TV og gratis Sky premium pakke tilbys i alle rom og selvsagt er det gratis WIFI. Mest “value for money” får du nok med et embassy rom (ca 30kvm) med utsikt over dyreparken eller med utsikt over Tiergarten og balkong. Ellers er juniorsuitene store, luftige og med et deilig badekar.

Finn beste pris på hotell i Berlin her

das_stue_hotell_4

Finn de billigste flybillettene her

Mat og drikke 

En av de bedre hotellfrokostene vi har opplevd på lenge. A la carte med egg, omletter, musli og smoothies og en frokostbuffe med mye god ost og spanske skinker. Ferskpresset appelsinjuice og god kaffe i alle varianter. Ta et bord i det innerste rommet med vinduer mot dyreparken, så får du kanskje selskap mens du spiser.

Det er to restauranter på Das Stue. En restaurant av den enklere typen for lunsj og eller en enkel middag. Her får du enkle men gode pastaretter, hamburger og lignende. Das Stue sitt flaggskip er den Spanske restauranten 5-Cinco i regi av den kjente spanske kokken Paco Perez. Her kan du velge mellom en a la carte menu eller en experience meny med intet mindre enn 22 retter! 5-Cinco har et imponerende vinkart med spesielt fokus på Spanske viner og til relativt sympatiske priser.

Les mer om hotellet her

das_stue_hotell_berlin_6

Loungen

Loungen på Das Stue er en av grunnene til at vi liker hotellet så godt. Et stort rom med mange gode sitteplasser og en bar som virkelig egner seg for “barheng”. Det store vinduet bak baren blir et lerret på kveldstid hvor gamle svart hvitt klassikere ruller mens du nyter gode drinker og kikker på menneskene rundt deg. Det var godt med folk i loungen fredag og lørdag under vårt besøk, så man kan fint tilbringe en hel kveld her.

das_stue_hotell_1

Spa

Det kan være vanskelig å forlate Das Stue, en god grunn er det 14 meter lange svømmebassenget med overhengende Sauna. Ta med bok og badekåpe og du kan lett tilbringe en formiddag her. Designmessig står ikke bassenget tilbake for resten av hotellet, det er et fantastisk rom. Det finnes også et glimrende Spa her og et lite treningsrom.

Du kan booke hotellet her eller finne de beste prisene på alle hotell i Berlin her

das_stue_hotell_5

Les også:

10 av de kuleste hotellene i verden