10 av de kuleste hotellene i verden

Noen hoteller er rett og slett kulere og mer ekstraordinære enn andre. Vi har funnet 10 av de kuleste hotellene i verden.

InterContinental Bora Bora Resort

Ashford Castle, Irland

Har du alltid drømt om å leve som kongelig på et slott? Her har du sjansen! Ashford Castle er et middelaldersk og viktoriansk slott som har bygget over flere århundrer og på 1900-tallet omgjort til et fantastisk fem-stjerners luksushotell. De er medlem av Leading Hotels of the World, og var tidligere eid av Guinness-familien.

I tillegg til å bo som en konge, kan du dra på ridetur, jakt, fiske, bueskyting, golf og mye mer. For de som vil slappe av er massasje- og velvære-behandlinger tilgjengelig. Blant kjente personer som har bodd her er Brad Pitt, president Ronald Regan, Mary Queen of Scots og Grace Kelly.

Her kan du sjekke prisen og se på hotellet

Art Maisons Oia Castle, Hellas

Dette unike hotellet ligger på en av de vakreste øyene i Hellas, nemlig Santorini. Santorini er kjent for sine hvitkalkede hus, vakre solnedganger og flotte strender. Det som gjør dette hotellet så kult, er de rommene som har private basseng på rommet.

Bassengene er bygget som grotter med vann som lyser opp hulen i blått om kvelden. Det høres helt magisk ut. Bryllupsreisen hit, ja takk?

Her kan du sjekke prisen og se på hotellet

Conrad Maldives Rangali Island, Maldivene

Av alle hotellene på Maldivene, er kanskje Conrad et av de kuleste. Mange av villaene er utstyrt med glass du kan se gjennom på gulvene, private bassenger, og noen har også senger som kan rotere 270 grader for å følge solnedgangen. Hotellet har 11 restauranter og en vinkjeller under vann med 20 000 flasker og en samling av 101 av verdens beste oster.

Men det mest spektakulære er undervannshotelsuiten «The Muraka». Den går over to etasjer, er 557 kvadratmeter stor og den ene etasjen er under vann! Se for deg å ligge her mens du kan se på fiskene svømme over. Og prisen på suiten? Det kan lønne seg å tippe i Eurojackpot…

Her kan du lese mer om Conrad Maldives

Kelebek Special Cave Hotel, Tyrkia

Fra hotellet har du super utsikt til varmluftsballongene over Cappadocia. På en god dag kan himmelen inneholde så mange som over hundre ballonger i alle forskjellige farger. Cappadocia er nemlig berømt for sine ballongturer, og det er ikke lang vei dit om du vil ta turen i en ballong selv.

Her kan du sjekke ut og lese mer om det kule hotellet

Anantara Qasr al Sarab Desert Resort, De forente arabiske emirater

Anantara-gruppen er kjent for å ha noen av de beste hotellene i verden, og Qasr al Sarab Desert Resort skuffer ikke. Det enorme steinslottet ligger ved en oase i utkanten av den legendariske Liwa-ørkenen. Tenk å ha en balkong med utsikt over en stor ørken. Når du er lei av å bade i bassenget, kan du spille tennis, få en massasje eller dra på en heste- og kameltur i ørkenen. Dette ser helt magisk ut!

Hotellet ligger kun 2 timer fra Abu Dhabi og 3 timer fra Dubai nær den lille landsbyen Al Khis.

Her kan du sjekke ut hotellet

Four Seasons Tented Camp Golden Triangle, Thailand

Når du først har opplevd glamping her, vil du aldri se på et vanlig telt på samme måte igjen. Å sitte på kanten av jungelen nær Thailands gylne triangel er den perfekte setting for livets eventyr! Her kan du møte elefanter som er ivaretatt og reddet, utforske spektakulære fjellstier og oppleve i jungelen.

Her kan du lese mer om hotellet

InterContinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa, Bora Bora

Det finnes så mange perfekte feriesteder i Bora Bora, at det kan være vanskelig å skille seg ut, men InterContinental har ingen problemer med det. Mens mange steder ligger i grunt vann vendt mot det åpne hav, ligger Thalasso Spa godt beskyttet i en bukt med sandbanker. Dette gjør at vannet hele året har en perfekt turkis farge, og i tillegg holder seg rolig.

Fordi eierne av stedet også driver Hilton og Holiday Inn, får du fortsatt service i verdensklasse men til en litt bedre pris enn andre steder. Det er fortsatt dyrt, men å bo i dette paradiset er uansett verdt hver eneste krone.

Her kan du lese mer og se flere bilder av hotellet

The Oberoi Udaivilas, India

Ved bredden av Indias Lake Pichola ligger et hotell som virkelig er laget for og av en konge. I 1567 begynte kong Udai Singh II å bygge palasset sitt etter at han ble den 53. herskeren av Mewar-dynastiet. I løpet av de neste 150 årene vokste palasset til en enorm kongelig eiendom med fire store bygninger og tonnevis av mindre som skapte en festningslignende fasade.

Å gå inn i palasset gjennom den buede porten er en helt egen opplevelse. Villaene har delte bassenger du bare kan drømme om. Den beste måten å sette pris på størrelsen på det enorme hotellet, er å ta en avslappende båttur på vannet og nyte synet av palasset. Et av de kuleste hotellene, synes vi.

Her finner du hotellet

Jade Mountain Resort, Saint Lucia

Med utsikt over fotogene Piton Peaks og St. Lucia-bukten fra alle rom, har Jade Mountain Resort en av de kuleste utsiktene i verden Selve hotellet ligger høyt oppe på en klippeside med en labyrint av elegante broer som binder sammen suitene med fellesområdene, som en menneskeskapt jungel.

Suitene har bare tre vegger for å alltid sikre at du har utsikt, er høye under taket og har fengslende private evighetsbassenger.

Her kan du lese mer om hotellet

Tree Hotel, Sverige

Som det eneste hotellet i Norden på listen, har vi Tree Hotel i Sverige. Alle 9 rommene, eller husene, er plassert i høyden blant trær. Og disse er skikkelig kule! Den store UFO-suiten ser ut som den er tatt rett ut av filmen ET, og det nyeste huset «Biosphere» er dekket av 340 fuglekasser. «The Mirrorcube» som er avbildet over glir rett inn i naturen med sine speilvegger som reflekterer omgivelsene. Nærmeste flyplass er Kallax Luleå, og hotellet ligger ca. 1 time og 10 minutter unna.

Her kan du lese mer og booke hotellet