Bli med BENNS på luksuscruise om bord Celebrity Edge

Har du aldri satt føttene om bord et cruiseskip, og latt bølgene forføre deg over havet mot spennende destinasjoner, er det kanskje på tide. BENNS tar deg med på et luksuseventyr med cruise til Australia og New Zealand, og skreddersyr ferien akkurat slik du ønsker.

Legg ferien til sjøs

De siste årene har verdens største rederier utviklet seg med sort belte i teknologi, og nå lokker Celebrity Cruises med revolusjonerende skip som endrer måten gjestene opplever verden på.

Med Celebrity Edge ønsket rederiet å gjøre destinasjonsopplevelsen enda mer intens, og det starter allerede på tallerkenen, i glasset, i lugaren, på scenen – lenge før du har ankommet destinasjonen. 

På en cruiseferie med BENNS, er alt tatt hånd om før reisen begynner. Når du bestiller luksuscruiset, fikser BENNS både flybilletter, transfer og overnatting for deg. Du trenger ikke å tenke på noe annet enn å pakke bagasjen. Med over 50 års erfaring og eksperter som har reist nok til å sitte på spesialkunnskap, strebes det alltid etter å finne de riktige prisene, beste hotellene og flyvningene, slik at reisen din blir et minne for livet.

Sjekk ut BENNS sine hjemmesider her

Luksus på Celebrity Edge


I 2024 inviterer BENNS deg med om bord på Celebrity Edge. Skipet består av 14 passasjerdekk, rommer 3000 gjester og skiller seg ut i form av aktivitetsmulighetene og sitt unike destinasjonsfokus.

Du kan underholde deg med et bredt utvalg show, live musikk, uteliv, kasino, et godt treningssenter, spa, løpebane, kunstutstillinger, shopping og spisesteder som yter av kulinariske tilbud, i tillegg til mye annet. 

Skipet har et eget resort-dekk der du kan nyte tilværelsen. Sjekk også ut The Rooftop Garden: Et levende og urbant lekelandskap inspirert av barndommen, som lokker deg inn til  en god matbit – blant annet på Rooftop Garden Grill, som ligger under solen på dagtid, og under stjernehimmelen på kvelden. En utrolig spesiell opplevelse.

Og fra en spesiell opplevelse til en annen. Cruiset tilbyr ikke bare en, men fire gratis hovedrestauranter. Hver restaurant består av en lekker meny som endres hver kveld, med hver sin spesielle atmosfære, samt et utvalg av regionalt inspirerte retter og drikkevarer, skapt av en Michelin-kokk. 

Hvis du er fristet til å reise med det flotte skipet, seiler Celebrity Edge på to luksusturer i 2024. Les mer om dette her

 
Velg mellom to turer:

Luksuscruise fra New Zealand til Sydney – 12. februar 2024

Les hele programmet her

Du reiser med fly fra Norge 12. februar 2024 og lander i Auckland dagen etter. Her får du to dager til å utforske New Zealands største by, Auckland, hvor det blant annet blir tid til en havnerundfart med lunsj. Luksuscruiset fra New Zealand til Sydney seiler fra Auckland 15. februar 2024. 

Cruiset seiler først mot maorienes land, Tauranga, hvor du blir blendet av vakker natur, fossefall, strender og fjellet Mt. Maunganui. Videre besøker du Napier, Picton, Christchurch, Dunedin og fantastiske Fiordland National Park, før skipet peker snuta mot Australia.

Bo i Auckland? Book hotell her

Fiordland National Park er kanskje landets største naturskjønnhet, og du kan blant annet spotte seler, delfiner, pingviner og mye mer her. Opplevelsene i New Zealand er mange, og du vil se at landet byr på særdeles mange hyggelige havner og bukter, perfekt for å nyte et glass lokal vin og ta inn de flotte omgivelsene. 

Klikk her for flere spennende reiser

Kom tett på naturen

Australia er neste stopp, og du ankommer sjarmerende Eden på den sørvestlige kysten. Området er kjent for store hvalflokker, vakre strender og utrolig mye vakker natur. Hvis du ønsker, er det mulig å bli med på en utflukt til nasjonalparken Ben Boy, med et rikt fugleliv, utrolig røde klippeformasjoner og eldgamle klippehuler. 

Celebrity Edge seiler videre til Sydney der seilaset avsluttes. Du er dog ikke ferdig med aktivitetene helt enda. Det venter nemlig en guidet rundtur i Sydney, der du blant annet får en omvisning i Sydney Opera House. Etter omvisningen skal du få nyte Australias spesialitet – vin. Du blir tatt med på en togtur til det magiske vindistriktet Hunter Valley, hvor du hovedsakelig kan nyte druene Shiraz, Sémillon og Cabernet Sauvignon på en herlig vinsmaking. Her finnes det også golfbaner, spa, hester, lutfballonger, god øl og mye mer på resorten som du kan sjekke ut. Før det er tid for å reise tilbake til Norge, skal du nyte en dag til i Sydney, hvor det blir en utflukt til fenomenale Blue Mountains.  Hele programmet finner du her

Luksuscruise med vin og unikt dyreliv – 1. april 2024

Hvis du er mer nysgjerrig på det sørlige Australia, kan du velge å bli med Celebrity Edge på en 18 dagers luksustur med vin- og dyreeventyr i landets flotteste områder. Reisen begynner 1. april 2024, så nå har du god tid til å planlegge og glede deg til den fenomenale reisen. Her får du se kenguruer, koalaer og wombat på nært hold, besøke vingårder og nyte noen av landets fineste viner. Du bor i Sydney de tre første nettene, hvor du selvsagt skal besøke byens operahus, traske rundt i hyggelige parker, se det fine  havneområdet og utforske legendariske Blue Mountains.  Se hele programmet her

Cruiset seiler fra Sydney, og stopper først i Melbourne, så i Adelaide, med vinopplevelser i vindistriktene Yarra Valley og Barossa Valley, og dyreopplevelser på Kangaroo Island. Øya er spesielt kjent for det store antallet kenguruer, koalaer, sjøløver og seler, i tillegg til små og sjeldne pungdyr.

Dette hotellet anbefaler vi i Sydney

Opplev den australske vinregionen

Det siste stoppet på seilaset er Hobart på Tasmania, som historisk sett er meget interessant. Hobart ble opprinnelig grunnlagt som en straffekoloni for britiske fanger i 1809. Når man er i Hobart bør man ta en spasertur langs den pittoreske og historiske havnefronten, nyte gatefronten og ta en drink på en av de historiske pubene. Turen avsluttes med enda et vineventyr, denne gangen i Hunter Valley, på en resort som underholder dere i timevis. Hele programmet finner du her

Dette cruiset er virkelig en stor hyllest til landets fineste viner, og det er nå på tide å skåle for opplevelsene du har fått de siste 18 dagene.  Bli bedre kjent med BENNS her

Når du er tilbake i Norge, har du fylt opp bagasjen med unike opplevelser og minner for livet. Du har sett det beste Oseania har å by på, og samtidig opplevd et av verdens mest spektakulære cruiseskip. Takk for turen!