Bo som Barbie: Opplev luksus og glamour på de rosa hotellene

For reisende som vokste opp med den ikoniske Barbie, vil det være mulig å vekke den nostalgiske opplevelsen til liv.

Barbie har i årrekker vært et fast innslag i de fleste hjem. I juli kommer Barbie-filmen på kino, og dette er nostalgien vi har ventet på. I den anledning har vi funnet frem rosa hoteller som tar deg med inn i en verden inspirert av den verdensberømte Barbiedukken.

Paradiso Ibiza Art Hotel, San Antonio, Ibiza

Dette pulserende rosa hotellet, som bringer 70-tallets Miami Art-Deco-stil til liv, presenterer en fortryllende verden der kunst og gjestfrihet kombineres. Med unikt designede rom og øyas første kunstbibliotek, tilbyr det en levende, oppslukende kulturell opplevelse, som fanger friheten og kreativiteten som ligner livsstilen til en glamorøs motedukke. Se flere bilder her.

The Don CeSar, Florida, USA

Dette strandhotellet har passende nok fått tilnavnet «Pink Castle», og eksemplifiserer Gatsby-epokens luksus med sitt fantastiske rosa eksteriør. Det overdådige og komfortable interiøret, kombinert med førsteklasses
tjenester, gjør at det føles som om gjestene lever i en drømmeverden der de er stjernene i sin egen stilige og glamorøse fortelling. Se flere bilder av hotellet her.

PinkCoco Gali Trawangan, Gili Trawangan, Bali

PinkCoco ligger i idylliske omgivelser ved stranden, og er et feriested malt i en uforglemmelig nyanse av rosa. Denne destinasjonen, som kun er for voksne, fanger ånden av tropisk luksus, med unike tematiske rom, et rosa-stripet basseng som ligger midt i solnedgangen og miljøvennlige fasiliteter som harmonerer med øyas skjønnhet. Her ser du flere bilder av hotellet

Mount Nelson, A Belmond Hotel, Cape Town, Sør-Afrika

Denne ikoniske rosa damen ligger i det bankende hjertet av Cape Town, og har fengslet besøkende siden 1899. Hotellet ligger som en rødmende oase mellom bakkene til Taffelberget og den pulserende byen, og tilbyr en verden verdig en ekte fashionista. For å feire freden ved slutten av den store krigen ble hotellet malt rosa, og dermed er det en viktig påminner med sin gammeldagse sjarm og fascinerende historie. Se flere bilder her.

Hamilton Princess & Beach Club, Hamilton, Bermuda

Dette ikoniske «palasset» tilbyr en blanding av kolonial storhet og moderne luksus. Med sin elegante rosa fasade, fasiliteter i verdensklasse og fantastisk strandutsikt, legemliggjør den en eventyrlignende sjarm som minner om en motedukkes drømmelivsstil. Sjekk ut hotellet her.

Følg oss på Instagram: