Broadwick Soho: Et nytt London-hotell det svinger av

Vi har testet Londons hotteste, nye hotell. Det er noe utenom det vanlige.

Skrevet av: Morten Steingrimsen

Det etableres stadig nye hoteller i den britiske hovedstaden, som allerede huser flere av verdens beste hoteller. Lista er lagt skyhøyt og det skal mye til for å imponerende gjestene med et nytt hotell. Men nyåpnede Broadwick Soho i Londons West End har virkelig fått det til. Ja, her snakker vi toppnivå. 

Nordmann bak kulissene

En av nøkkelpersonene bak det gjennomførte boutiquehotellet er nordmannen Jo Ringestad, som blant annet har 20 års erfaring fra motebransjen. Han er heller er ikke ny i hotellfaget ettersom han har vært med å drive familiens hotell i Sør-Frankrike. Sammen med designeren Martin Bdudnizki og entreprenøren Noel Hayden har han brukt de siste årene på å skape det utrolig flotte London-hotellet til en prislapp på 1,3 milliarder kroner. Det ferdige resultatet er aldeles praktfull.

Her booker du overnatting

Prydet av kjente kunstnere

Interiøret på hotellet kan minne om en Wes Anderson-film. Her er alle detaljene nøye gjennomtenkt, det er fargerikt og de mange stilelementene har inspirasjon fra Italia og India. Det er glamorøst og maksimalistisk på en og samme gang. Hotellet fungerer nesten som et kunstgalleri med flere hundre malerier på veggene, blant annet av Francis Bacon, Andy Warhol og Bridget Riley. De mange store og små detaljene løfter opplevelsen til noe helt spesielt.  Les mer om hotellet her.

Foto: Hotels.com

Luksus og komfort

Under oppholdet bodde vi både på et deluxe-rom og en suite, med hver sine kvaliteter. Begge romkategoriene har en svært høy standard, god planløsning og materialer er av aller ypperste kvalitet. Det meste er spesiallaget, som de elegante glasslampene fra Murano. Høydepunktet på rommene var likevel de behagelige putene og dynene fra tyske Mühldorfer. Vi har aldri tidligere har sovet bedre i noen hotellseng. Her kan du bestille overnatting.

Kulinariske opplevelser

Bar- og restauranttilbudet er imponerende. I underetasjen finner vi restauranten Dear Jackie. Settingen er intim, veggene knallrøde og belysningen er dempet. Den italiensk-inspirerte menyen har så mye godt på menyen og vinutvalget er upåklagelig, servert av en kunnskapsrik og særdeles morsom sommelier. Vi gikk for brokkolipasta til hovedrett etterfulgt av vannbakkels dekket med sjokolade til dessert. Det var sinnsykt godt. 

Etter middagen tok vi turen opp til øverste etasje som huser baren og takterrasen Flute. Cocktailbaren byr på trendy omgivelser, fantastiske drinker og topp stemning, med upåklagelig utsikt over Soho.  Vi kan også varmt anbefale Bar Jackie, lillesøsteren til Dear Jackie. Det er en hyggelig og koselig café i førsteetasjen som har blitt et populært sted for en aperitivo før middag. Les mer her.

Eksklusiv lounge for hotellets gjester

Det finnes til og med en egen lounge kalt The Nook. Det er kun hotellgjestene som har tilgang til denne private loungen hvor du kan jobbe i fred, snurre vinylplater eller nyte noe godt å drikke foran peisen. 

Konklusjon

Vi har egentlig ikke noe å utsette på hotellet. Om det skulle være noe småpirk, må det være at det ikke har en egen gym, som man egentlig bør forvente av et hotell i denne ligaen. Heldigvis har hotellet en avtale med et treningssenter rett borti gata. En løsning som fungerte helt supert! 

Alt dette gjør Broadwick Soho til et hotell det virkelig svinger av. Hotellet overbeviser stort med høy standard over hele linja, hyggelig service, god stemning, deilig mat og et interiør som virkelig tar pusten fra en! Broadwick Soho er vårt nye favoritthotell.