De 10 beste hotellene i New York

Disse overnattingsstedene er ideelle for å oppleve den pulserende storbyen.

Her bor du best i den populære storbyen. Foto: getty

New York er hjemmet til utallige fantastiske hoteller, og her er listen over de ti beste som vil gi deg en minneverdig opplevelse i «byen som aldri sover.»

Det beste hotellet for shopping: ModernHaus Soho

ModernHause har en fantastisk beliggenhet i gangavstand til trendy butikker som Soho og Meatpacking. Hotellets takterrassebar gir imponerende utsikt, og boende i de vakre rommene hopper køen. Uansett hvor du er i hotellet, får du flott utsikt.

Les mer om hotellet og se flere bilder her


Det beste hotellet for severdighetene: Hilton Times Square

Hilton Times Square gir deg den ultimate sentrale beliggenheten midt på Times Square. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for Broadway-show og enkel tilgang til outlet-shopping, rett ved 42nd Street – midt i New Yorks pulserende atmosfære.

Les mer om hotellet og se flere bilder her


Det beste hotellet for design: The NoMad

I New York er det mange designhoteller å velge mellom, men for en ekstra glamorøs opplevelse anbefales The NoMad Hotel. Rommene kombinerer klassisk europeisk design med New York-stil, og gir deg en følelse av ekstra luksus.

Les mer om hotellet og se flere bilder her


Det beste hotellet for luksus: The Mandarin Oriental

Dette luksushotellet, rett ovenfor Central Park, skiller seg ut med sitt store innendørs svømmebasseng, muligens det beste spaet i byen, og utmerkede treningsfasiliteter (selv om det beste er rett utenfor døren med jogging i Central Park).

Les mer og se bilder her


Det beste hotellet for en billig tur: Yotel

Å finne et sentralt og godt hotell i New York er utfordrende. En rimelig løsning er Yotel i Hell’s Kitchen, skapt av Simon Woodroffe, mannen bak YO!Sushi.

Les mer om hotellet og se flere bilder her


Det beste hotellet for romantikken: The Greenwich Hotel

Dette romantiske hotellet i Tribeca, skapt av designer Alex Vervoordt og arkitekt Tatsuro Miki for eieren Robert de Niro, tilbyr et vakkert underjordisk basseng, spa og koselig restaurant. En unik verden av romantikk i hjertet av New York.

Les mer om hotellet og se flere bilder her


Det beste hotellet for forretningsreisende: Holiday Inn

For forretningsreiser i nærheten av Wall Street, har dette hotellet ved Battery Park en strålende beliggenhet. Rommene er komfortable og smarte med gode arbeidsplasser, og treningsrommet har alt du trenger.

Les mer om hotellet her


Det beste lille hotellet: The Library Hotel

Dette lille, vakre hotellet ved Grand Central på Manhattan er inspirert av Dewey-systemet og tilbyr over 6 000 bøker til fri disposisjon. Den sjarmerende baren på taket og Poetry Garden gir en ekstra dose sjarm.

Les mer om hotellet og se flere bilder


Det kuleste hotellet: CitizenM

Dette fargerike mesterverket ved Times Square er et hotell med dedikerte ambassadører, levende lobbybar, unike rom og taklounge. CitizenM er det perfekte valget for en annerledes og livlig hotellopplevelse.

Les mer om hotellet her og se flere bilder


Det beste hotellet: The St. Regis

The St. Regis New York, vår toppfavoritt blant hotellene med sjel, luksus og design. Eksklusivt priset, men du får virkelig det du betaler for. Etter omfattende oppussing, inkludert King Cole Bar & Salon, har hotellet forsterket sin posisjon som det beste på Manhattan.

Les mer om hotellet her