Foto: Getty Images

Luksushotell: Våre favoritter i New York

Få et førsteklasses opphold i en av verdens beste storbyer. Slik får du toppen av luksus i New York.

New York er nordmenns mest ønskede reisemål og stadig flere besøker The Big Apple opptil flere ganger i året. Det er ingen tilfeldighet at  «Excelsior» er statens motto, noe som betyr stadig oppover.

Les også: 69 grunner til hvorfor New York er verdens beste by.

Byen har faktisk alt. Berømte museer, utallige attraksjoner,kjente parker, shopping i verdensklasse, restauranter fra hele verdens kjøkken og utrolig atmosfære og energi. Vi får ikke nok og byen overrasker både beboere og turister konstant.

Har du planer om å ta turen over Atlanterhavet og besøke Manhattan, kan du få gode tips til hva dagene kan fylles med. Dette er vår Topp 10 i New York.

Husk at byen fylles med turister i hele sommeren, og vil du oppleve og se mest mulig kan det være lurt å booke attraksjonene på forhånd. På den måten unngår du lange køer og mye stress. Dette er våre favoritter i luksusklassen.


The Chatwal, A Luxury Collection Hotel

PicMonkey Collage

Dette hotellet er kjent i reiselivsbransjen for sin utmerkede kunderservice, så du vet du kommer til å være fornøyd. Alt på hotellet oser luksus. Fra de overdådige rommene med kvalitetssengetøy og dundyner,DVD-spiller og stereoanlegg, til spatjenester på det prestisjetunge Elizabeth Arden Red Door Spa.

Restauranten på Chatwal har en mesanin-salong på ca. 230 m² med utsikt over byen fra de 6 meter høye panoramavinduene.

Du befinner deg 3 minutter unna Time Square og 5 minutter unna Broadway.

Se flere bilder av dette fantastiske hotellet her


The Towers at The New York Palace

PicMonkey Collage2

Er du glad i å shoppe og vil leke deg litt med fiffen i New York, kan dette være hotellet for deg.

Situert i Midtown Manhattan med Fifth Avenue kun 5 minutter unna. Er ikke shoppingen nok kardio for deg har du tilgang til treningssenter og spa på dette flotte hotellet.

Som gjest har du tilgang til så mange som 6 barer og restauranter. Den anerkjente kokken Michael Richard tilbyr sine gjester en fantastisk matopplevelse.

Se flere bilder av dette nydelige hotellet her.

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights. Her finner du verdens beste hoteller. Enten du velger å booke din neste ferie eller om du bare vil drømme deg litt bort- kan vi garantere at reiselysten vil stige!


The Peninsula New York

PicMonkey Collage3

5 stjerners-hotell av ypperste klasse.

Ikke bare får du en fantastisk beliggenhet og super service. Se bare på utsikten. Takterrassen i seg seg er nok til å overbevise de fleste til å booke mist ett rom her.

Det verdenskjente hotellet ønsker å skjemme bort gjestene sine og The Peninsula Spa by ESPA har 12 behandlingsrom! I tillegg har du tilgang til en frisørsalong og en asiatisk tesalong og badstuer. Liker du å holde deg aktiv i ferien kan du enten ta deg en løpetur i Central Park eller benytte deg av et toppmoderne treningsstudio med yogastudio på hotellet. Høres det fristende ut? Les mer om Penisula New York

Finn hotell i New York tilpasset dit budsjett her


The James New York

PicMonkey Collage4

Dette luksuriøse designhotellet ligger i SoHo, som assosieres med mote, kunst og butikker. Er du en fashionista, så vet du at Soho er området for den kuleste shoppingen, restaurantene og utelivet. The James New York ligger bare 1 kvartal fra Canal Street tunnelbanestasjon, som gir tilgang til Greenwich Village, Little Italy og Chinatown. Trendy Meatpacking District ligger omtrent 1,5 kilometer unna.

Rommene på The James New York har en gulv-til-tak-glassvegg som skiller badet fra stuen. Her er det bare å ta frem kamera og telefonen. Selfie-time!!

Du kan også nyte fantastisk utsikt fra noen av Norges beste takterrasser.

Rett og slett vindunderlig! Se flere bilder og book ditt neste opphold


NOMO SOHO

PicMonkey Collage5

Med sitt tidligere navn, Mondrian, har du sikkert sett restauranten eller inngangen til hotellet i TV-serier eller filmer.

Det ligger midt i Soho, rett ved en av de beste shoppinggatene. Dette enestående hotellet har utmerket service, eventyrlige rom med en fenomenal utsikt over New York og designet er utrolig gjennomført til miste detalj gjennom hele NoMo. Fargekombinasjonen hvitt og blått går gjennom i alt og i det du kommer inn dørene på hotellet blir du møtt med en nydelig duft som inviterer deg inn. Helt uimotståelig!

Se bildene av dette hotellet her

Trenger du et avbrekk fra det hektiske livet i The Big Apple, så er det bare å leie en bil for en dag eller to og kjøre ut til Hamptons i sommer. Bilturen tar kun 2 timer, så om du er i New York City på ferie er det verdt å ta turen hit for å slikke litt sol og oppleve den andre siden av New York.

Her finner du andre hoteller i verdens beste by


 

Se flere luksushoteller på Laurel Nights!