Luksushotell: Våre favoritter i New York

Her er 5 New York-hoteller vi drømmer om.

New York Taxis in Time Square
New York, New York.

New York er nordmenns mest ønskede reisemål og stadig flere besøker The Big Apple opptil flere ganger i året. Det er ingen tilfeldighet at  «Excelsior» er statens motto, noe som betyr stadig oppover.

Byen har faktisk alt. Berømte museer, utallige attraksjoner, kjente parker, shopping i verdensklasse, restauranter fra hele verdens kjøkken og utrolig atmosfære og energi. Vi får ikke nok og byen overrasker både beboere og turister konstant.

Husk at byen fylles med turister i hele sommeren, og vil du oppleve og se mest mulig kan det være lurt å booke attraksjonene på forhånd. På den måten unngår du lange køer og mye stress. Dette er våre favoritter i luksusklassen.


The Chatwal

Dette hotellet er kjent i reiselivsbransjen for sin utmerkede kundeservice, så du vet du kommer til å være fornøyd. Alt på hotellet oser luksus. Fra de overdådige rommene med kvalitetssengetøy og dundyne, til stereoanlegg og til spa-tjenester.

Restauranten på Chatwal er art deco-inspirert, og et perfekt sted å spise før du skal på teater. Du befinner deg nemlig tre minutter unna Time Square og fem minutter unna Broadway.

Se flere bilder av dette fantastiske hotellet her.


The Towers at The New York Palace

Er du glad i å shoppe og vil leke deg litt med fiffen i New York, kan dette være hotellet for deg. Hotellet ligger i Midtown Manhattan med Fifth Avenue kun fem minutter unna. Mange skryter av den vennlige betjeningen og størrelsen på rommene.

Se mer her.


The Peninsula New York

Ikke bare får du en fantastisk beliggenhet og super service. Se bare på utsikten. Takterrassen i seg seg er nok til å overbevise de fleste til å booke mist ett rom her.

The Peninsula New York har vunnet noen av de mest prestisjefulle prisene i bransjen, inkludert fem stjerner fra Forbes og AAA Five Diamond Awards.

Les mer om Penisula New York.


The James New York

Dette luksuriøse designhotellet ligger i SoHo, som assosieres med mote, kunst og butikker. Er du en fashionista, så vet du at Soho er området for den kuleste shoppingen, restaurantene og utelivet. The James New York ligger bare et kvartal fra Canal Street tunnelbanestasjon, som gir tilgang til Greenwich Village, Little Italy og Chinatown.

Trendy Meatpacking District ligger omtrent 1,5 kilometer unna. Rommene på The James New York har en gulv-til-tak-glassvegg som skiller badet fra stuen.

Se mer her.


NOMO SOHO

Med sitt tidligere navn, Mondrian, har du sikkert sett restauranten eller inngangen til hotellet i TV-serier eller filmer. Det ligger midt i Soho, rett ved en av de beste shoppinggatene. Dette enestående hotellet har utmerket service, eventyrlige rom med en fenomenal utsikt over New York og designet er utrolig gjennomført til miste detalj gjennom hele NoMo.

Fargekombinasjonen hvitt og blått går gjennom i alt og i det du kommer inn dørene på hotellet blir du møtt med en nydelig duft som inviterer deg inn.

Se bildene av dette hotellet her.

Slik opplever du New York som Carrie Bradshaw

Gjennom flere sesonger og år har de både vært til stor moteinspirasjon, fjernet tabuet rundt sexprat og spredd et dryss av glamour over storbyen New York. Vi har også drømt oss til lange champagnelunsjer, eksklusiv shopping og flørting på populære utesteder. Vi har derfor laget en to-do-liste for alle Sex og singelliv-fans, som kjenner et […]