De 12 stedene du bør bo på i Thailand

steder i thailand
Nyt sol og vakre strender i Thailand. Foto: Getty Images

Thailand er et drømmeland for ferieglade nordmenn. Her er de beste hotellene og stedene du bør velge.

Å reise til det asiatiske paradiset Thailand er magisk. Best tid er november til februar, med redusert luftfuktighet. Vi guider deg til de beste stedene å bo for en skreddersydd ferie.

Bestill hotell og fly separat for gode priser på toppsteder. Her er de 12 beste overnattingsstedene i Thailand, variert prisnivå.


1. The Pe La Resort, Kamala/Phuket

steder i thailand

Pe La Resort i Phuket er bare 15 minutter med bil fra Kamala og Bang Tao strender. Nyt utendørsbassenget og thailandske retter på Ambassador Bistro for frokost, lunsj og middag. Dette 4-stjerners resort-hotellet tilbyr også en bar/lounge, barnebasseng og terrasse for ditt velvære.

Sjekk hotellet her.


2. Mandarin Oriental, Bangkok

steder i thailand

Bangkoks eldste hotell, ved Chao Phraya-elven, gir ro og enkel tilgang til skytrain. Rommene har imponerende utsikt, store bad, og hotellet tilbyr sjømatrestaurant ved elven, fransk mat på Le Normandie, thaimat på Sala Rim Naam, samt italiensk og kinesisk mat.

Les mer om hotellet her.


3. Shangri-La Hotel, Bangkok

steder i thailand

Dette hotellet ved samme elv som Mandarin gir en Shangri-La-opplevelse. Med prisvinnende spa og den strålende restauranten Salathip, tilbyr hotellet 6 restauranter, 3 barer, og til og med en sjokoladebutikk.

Les mer om hotellet her.


4. Four Seasons, Chiang Mai

steder i thailand

Dette thailandske resortet, omgitt av risjorder og tradisjonell arkitektur, gir en autentisk og luksuriøs opplevelse med spa, golf og varierte aktiviteter. Sala Mae Rim-restauranten tilbyr imponerende thailandsk mat med panoramautsikt.

Les mer om resortet her.


5. Kantary Beach, Khao Lak

steder i thailand

Et ideelt valg for voksne med romslige designrom til hyggelige priser. Dette voksne-only hotellet, for gjester over 16 år, har et fantastisk basseng ved den største private stranden i området.

Les mer om hotellet her.


6. Banyan Tree, Phuket

steder i thailand

Dette thailandske resortet, formet som en sjarmerende landsby, kombinerer romantikk, strandliv, førsteklasses service og luksus. De tilbyr ideelle villaer og unike spiseopplevelser, inkludert romantiske middager på tradisjonelle thailandske båter.

Les mer om resortet her.


7. JW Marriott Khao Lak Resort and Spa, Khao Lak

steder i thailand

Et fantastisk resort med omfattende fasiliteter i vakre omgivelser. Hotellets tilbud inkluderer gratis nett, tidlig innsjekking, sen utsjekking, en førsteklasses barneklubb, en fantastisk strand, og Sørøst-Asias lengste svømmebasseng.

Les mer om hotellet her.


8. The Nai Harn, Phuket

steder i thailand

The Nai Harn ligger på en av Phukets mest populære strender for de lokale; Nai Harn Beach. Her får du et perfekt utgangspunkt for utflukter og opplevelser på øya. Attraksjoner som Ya Nui og Ao Sane er tilgjengelig for deg som ønsker å snorkle. I tillegg får du en spektakulær utsikt over Phukets mest fotograferte attraksjon; Promthep Cape.

Les mer om resortet her.


9. Paresa Resort, Phuket

steder i thailand

Dette resortet kombinerer dramatisk utsikt, luksus og avslapning på idylliske seaside slopes, med suiter som strekker seg opp til 140 kvadratmeter og villaer på 160 kvadratmeter. Matopplevelsene er enestående, med italiensk mat i hovedrestauranten og førsteklasses thaimat.

Les mer om resortet her.


10. Rabbit Resort, Pattaya

steder i thailand

Vil du slappe av, og ha det meget godt samtidig så er denne vinneren hos Tripadvisor et supert valg. 49 rom/villaer på et nydelig naturområde rett ved stranden. I motsetningen til alle nabohotellene som er store betongblokker er dette lave, sjarmerende hus.

Les mer om resortet her.


11. Carlton Hotel, Bangkok

steder i thailand

Hvis du velger Carlton Hotel Bangkok Sukhumvit, tar det kun 5 minutter å kjøre til Siam Paragon Mall og Pratunam marked. Spaavdelingen tilbyr gjestene avslappende behandlinger som massasje med varme steiner, aromaterapi og refleksologi. På restauranten Plate, en av to spisesteder, kan gjestene nyte internasjonale retter til frokost, lunsj og middag.

Her finner du hotellet.


12. White Sand Samui, Koh Samui

steder i thailand

White Sand Samui Resort ligger rett ved Lamai strand og tilbyr to utendørsbassenger for moro og avslapping. Etter bading kan gjestene nyte maten på restauranten eller bestille en drink i baren. Dette 4-stjerners hotellet inkluderer også et barnebasseng og en terrasse for ekstra komfort.

Her finner du hotellet.

Dette er reisemålene «alle» vil reise til nå

Reisebyrået Ticket avslører hvilke destinasjoner som har skutt i været den siste tiden.