De 5 råeste all inclusive-luksushotellene du bør bo på

Book deg inn på et hotell med mat og drikke inkludert.

Å booke all inclusive hoteller blir mer og mer populært, og mange vil påstå at ferien blir enklere når man har betalt for mat og drikke på forhånd og ikke trenger å ta stilling til hvor man skal spise hver dag.

Her er våre topp 5 anbefalinger til hvor du kan booke ferie nå:

Komandoo Maldivene Island Resort

Dette hotellet består av luksuriøse rom over hele den private øya og egner seg godt for deg som vil på en romantisk tur. Utforsk de private terrassene med utendørs boblebad, divaner og direkte tilgang til den fantastiske stranden med blått hav. Hotellet har et spa som tilbyr parmassasjer og ansiktsbehandlinger. Hotellet har også infinity pool ved stranden med mat- og drikkeservice. Bestill ferien hit og nyt all-inclusive tilværelsen.

Bestill flybilletter her

Hos Apollo finner du garantert et all inclusive hotell som passer for deg.

Riu Palace Zanzibar

Mange nordmenn har lagt turen til Zanzibar i år. Denne resorten i luksuriøs stil ligger på stranden. Her kan du boltre deg i de tre bassengene, kose deg i baren, benytte deg av spaet eller ta en spasertur ned til stranden. Hvis du er ute etter en ferie i rolig tempo, så er dette hotellet for deg.

Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancún 

Dette resortet byr på fine utsikter og total avslapping. Benytt deg av spaet, ligg på solsenga eller gå en tur på stranden. Hotellet ligger også i gangavstand til Plaza Caracol-kjøpesenter. Reiser du med småbarn kan du være trygg på at de blir godt ivaretatt. Hotellet har egen barneklubb og det er også mulig å bestille barnepass om ønskelig.

Ali Bey Resort Sorgun

Med hele 429 gjesterom sier det seg selv at dette hotellet er stort! Her vil du finne store bassengområder og lekeland med utearealer for barn. Selvsagt finnes det også et spaanlegg med tyrkisk bad/hammam for den som vil prøve dette.

Bestill flybilletter her
Sjekk ut over 100 all inclusive hoteller hos Apollo

Sunrise All Suites Resort

Dette hotellet ligger i Europa og er litt nærmere oss enn de nevnt overfor. Ønsker du en ferie litt nærmere Norge vil dette hotellet være et bra alternativ for deg.

Bestill flybilletter her

Bestill ferien din hos Apollo