De 5 råeste all inclusive-luksushotellene du bør bo på

For å slippe unna å holde kontroll på restriksjoner og regler, har vi et enkelt og deilig råd: Book deg en inn på et all inclusive-hotell med infinity pool, bar på stranden og privatliv.

Legg fra deg lommeboken og bekymringene på hotellrommet, og nyt all-inclusive tilværelsen.

Her er våre topp 5 anbefalinger til hvor du kan booke ferie nå:

Komandoo Maldivene Island Resort

Dette hotellet består av luksuriøse rom over hele den private øya og egner seg godt for deg som vil på en romantisk tur. Utforsk de private terrassene med utendørs boblebad, divaner og direkte tilgang til den fantastiske stranden med blått hav. Hotellet har et spa som tilbyr parmassasjer og ansiktsbehandlinger. Hotellet har også infinity pool ved stranden med mat- og drikkeservice. Bestill ferien hit og nyt all-inclusive tilværelsen.

Bestill flybilletter her

Riu Palace Zanzibar

Stunning property with an amazing garden throughout and spectacular views of Kendwa beach.

Latoya, Hotels.com, 15.september 2021

Mange nordmenn har lagt turen til Zanzibar i år. Denne resorten i luksuriøs stil ligger på stranden. Her kan du boltre deg i de tre bassengene, kose deg i baren, benytte deg av spaet eller ta en spasertur ned til stranden. Hvis du er ute etter en ferie i rolig tempo, så er dette hotellet for deg.

Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancún 

This hotel resort provides everything you may need. Fantastic place for family vacation.

Joy, Hotels.com 13.april 2022

Dette resortet byr på fine utsikter og total avslapping. Benytt deg av spaet, ligg på solsenga eller gå en tur på stranden. Hotellet ligger også i gangavstand til Plaza Caracol-kjøpesenter. Reiser du med småbarn kan du være trygg på at de blir godt ivaretatt. Hotellet har egen barneklubb og det er også mulig å bestille barnepass om ønskelig.

Bestill flybilletter her

Ali Bey Resort Sorgun

Med hele 429 gjesterom sier det seg selv at dette hotellet er stort! Her vil du finne store bassengområder og lekeland med utearealer for barn. Selvsagt finnes det også et spaanlegg med tyrkisk bad/hammam for den som vil prøve dette.

Sunrise All Suites Resort

Dette hotellet ligger i Europa og er litt nærmere oss enn de nevnt overfor. Ønsker du en ferie litt nærmere Norge vil dette hotellet være et bra alternativ for deg. På hotels.com skriver en gjest at

Dette var et av de flotteste hotellene jeg har vært på. Utrolig god service fantastisk persjonalsaker. Utrolig flott rom og glimrende på alle måter. Kan anbefales på det sterkeste og maten var kjempegod og variert.

Torgny, hotels.com